![]() |
SERHAT AKIN BEŞİKTAŞ YOLUNDA Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLİ, Serhat Akın'ın Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere dün Türkiye'ye geldiğini yazdı.Serhat Akın'ın menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş ile görüşmek için Türkiye'ye geldiğini ve bu hafta sonuna kadar siyah- beyazlı kulüple bir anlaşma sağlayabileceklerini söyledi. kaynak:Anadolu Ajansı |
valla forwete ii olur serhat bobo ile birlikte gelirse sevinirim |
eger serhat forvetde oynayabiliyosa süper olur bence |
İnşallah gelir ..Bakalım hayırlısı olsun |
hayırlısı |
iyi bir serhat güç katar. faydalı olur umarım. başarısız futbolcuya tahammülümüz kalmadı artık. |
Al sana bir fenerli daha!! |
gerek yok, ihtiyacımız da yok... |
gerek var ihtiyacımızda var. kurtulun artık şu fener antipatisinden. takıma faydalı oyuncu olsun da nerden gelirse gelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede gerek yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tayfur da Fener de oynadi ilk önce ama sonra Besiktas kaptanligini yapti ve bence de cok iyi oldu. |
arkadaslar bence serhat gelirse süper olur cünkü yönetim, yabanci forvet almicak ona göre bence serhat gelsen daha iyi ama bence gelmez ja gene 2 gün sonra haberlerde ckikar tatil yapmaya geldi vallan |
Bobo,Nobre,Gökhan la nereye kadar gidebiliriz bilmiyorum valla.Onun için bir tane daha forvet almamız lazım.Kontenjan dolu olduğu için yabancı alamıyoruz.Ozaman türk alternatiflere yönelicez tabiiki.Aklımıza ilk gelen Gökhan ünal.Ama o da kayseride kalacağını açıklamıştı.Sonra gelen fatih tekke.Keşke onu alabilsek ama o da zor.Bide serhat var işte.Sizin aklınıza daha gelen varmı?Zor...Onun için serhatı alsak iyi olur.Ama forvet için sağ kanat için değil tabi.Yaralı olacağını düşünüyorum.Ama daha türk futbolcu almayacaz demişti yönetim ve ertuğlul hoca.Bakalım... |
Arkadaşlar takımıza bir bakalım lütfen... Bobo, Nobre, Delgado, Ricardonho, Burak, Gökhan Güleç, İbrahim Akın ve ismi şu an aklıma gelmeyen diğer futbolcularımız. Diyorum ki tamam Serhat iyi topçudur ama en az onun kadar iyi olan ve Beşiktaşımıza hizmet edecek olan bu topçularımız varken sayıyı bir arttırmak kardan çok zarar getirmesin. Bence elimizdeki kullanırsak başka topçuya gerek yok. Biz bir kere elimizdekilerden yeterince verim alabildik mi? hayır! Tamam eğer gelirse iyi topçudur deriz seviniriz ama ya kullanamazsak ya elimizdekilerden de istifade edemezsek ne olacak? Beşiktaşımız için en iyisi en hayırlısı neyse o olsun! |
Alıntı:
|
tayfur havutcuda bi ara fenerde oynadi ama o bizim kaptanimiz oldu bence cok iyi bi defans oyuncusuydu ve bjk icin herseyi yapdi adam |
Serhat ı futbolcu olarak çok beğenirim de, kişilik olarak o kadar sevdiğimi söyleyemem gelirse tabii ki takıma faydası olur ama gelmese de üzülmem açıkçası... |
Bjk nin bunla ne işi olur ya anlamıyorum birtürlü . |
Bence gelmemeli çünkü çok sevimsiz üstelik gol atınca boynuz hareketi yapıyo ya acayip kıl kapıyorum |
Ben gelmesinden yanayım fayadası olur bizee |
Nobre sakat..Gökhan Güleç ne halde olur bilinmez.Bobo her an sakatlanabilir.Serhat olur yada başka bir isim.Bize bir forvet lazım her ihtimale karşı.. |
ja bu ne ya birisi diyo serhat besiktasla 3 yillik imza yapmis vallan simdi de gelmiyo mus yada ilgilenmiyolarmis Navarro'dan Kartal'a yeşil ışık Beşiktaş'ın el sıkıştığı İspanyol stoper Navarro'nun kulübü Sevilla'ya rest çektiği öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcunun "Ya bana Beşiktaş'ın teklif ettiği kadar para ödeyin, ya da bırakın gideyim" dediği belirtildi. LİG TV'nin haberine göre Siyah - Beyazlı takımın Navarro'ya 3 yıllık sözleşme ve yıllık 1 milyon 800 bin Euro önerdiği bildirildi. Sevilla'dan yılda 800 bin Euro alan Navarro'nun "Futbolumun son yıllarında gelen bu cazip teklifi geri çevireremem. Eğer siz de aynı parayı verirseniz kalırım, yoksa gitmeme engel olup da beni gelecek sezon oynatamazsınız" diye konuştuğu ifade edildi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, "Biz Sevilla'ya da bonservis bedeli için önerimizi yaptık. Ben bu transferin biteceğinden çok umutluyum. Pazartesi gününe kadar konu netleşir" dedi. Beşiktaş'ın Navarro transferinin gerçekleşmeme ihtimalini de göz önüne alarak, Juventus'un gözden çıkardığı Fransız Boumsong'la da ilgilendiği bildirildi. Siyah Beyazlı yönetim, Beşiktaş'la görüştüğü ileri sürülen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'la ilgilenmediklerini açıkladı |
arkadaşlar vize türk forvet şart oda şuan serhat tan başkası olamaz gibime geliyor |
Serhat bir aksilik çıkmazsa BEŞİKTAŞ'TA |
insallah gelir http://besiktasforum.net/forum/avata...ine=1170096423 |
Alıntı:
|
Bence de Serhat sevimsiz bir adam. Zaten 11 e direk giremez. ee yedek olsun diyorsak da.... Gökhan Güleç Can Erdem Batuhan Bunlara ayıp olmuyor mu |
bu saatten sonra iş yapacağını sanmıyorum |
olabilir |
Madem Serhat iyi topcu diyorsununz Anderlechte niye oynamiyor? Köln´e kiralandi (almanya 2.lig) oyniyamadi!! Almanyanin 2.liginde oyniyamayan adam bizi nereye kadar götürür merak ediyorum!!! Ama alinsin demi,yeterki transfer olsun!!! Ey BESIKTAS, ne hallere düstük!! |
kardeşim yeter ya bu fener ********lerinin bütün çıkma oyuncularını toplucaz mı biz walla yeter bu kadar da olmaz.Bizim bu yönetim beşiktaşlı değilmi ki bu yaptıkları nedir böle ben istemem kardeşim fenerbahçe ekmeğini yemiş adamı ben anti fener taraftarıyım nefret ediyorum fenerden. |
REZİLLİK.... |
tuh desene serkan balcıyı elımızden kacırmısız o kalmısdı bıtek ıyı adam olsa klubunde kalır dı bea |
arkadaşlar kolot yerli transferini kapattık dedi boşuna konuşmayalım bence bu haberi... |
Kolat rakiplerden oyuncu almayacagida demisti ondan sonra iki tane birden alindi uygun oyuncu olursa neden alinmasinki |
ne serhatı hiç gerek yok aynı bölgede oynayan burak yılmaz var geçin bunları |
insallah gelir http://besiktasforum.net/forum/avata...ine=1170096423 |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |