![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
:goodnight: |
valla adamı cok iyi tanımıyorum ama copa americada izledigim kadarıyla oyun stili olarak berbatovu andırıyor...alınabilir ama ben olsam daha süratli birini alırım...şampiyonlar liginde büyük ihtimalle kendi sahamıza kapanarak oynacaz...savunma aralarına kacan,iyi depar atabilen adam alınabilir die düsünüyorum... |
alınması durumunda pişman olmayacagımızı dusunuyorum |
Ben Mexicolı castilloyu çok beğeniyorum aslında.Copa Americada en çok gözüme batan castillyodu.Ama onunda bonservisi fırlamıştır herhal 4 gol attıktan sonra.Hızlı, süratli bir golcü. |
gelse bence beşiktaşımız ii iş başarmış olur rioc,delgado,mehmet ve tello besler oda boboyla coşar |
Celal Kolot’tan Açıklama 09.07.2007 16:24 Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celal Kolot, son günlerde bazı basın yayın organlarında Kulübümüz’ün Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilendiği şeklinde yer alan haberleri yalanladı. “Bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Kulübümüz’ün Bayern Münih’in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz’u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddialar yer almaktadır. Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Celal Kolot Beşiktaş JK Futbol Şube Sorumlusu |
Alıntı:
Bu arada Semih imzaladı mı ya ??? ii forvet aslında semih :D |
Bizim yöneticiler fenerden transferlere yenisini eklediler:Transfer yalanlama :) |
bakalım yeni bomba kim merak beklıyoruz |
Türkiye`de Saat: 21:42 . |