![]() |
Santa Cruz ile ilgili haberler(Tek Baslik) http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...tacruz0607.jpg Beşiktaş Yönetimi, Mert Nobre'nin sakatlığı sonrası rotayı Güney Amerika'ya çevirdi. Kolot, Paraguaylı golcü için harekete geçti. 06.07.2007 Bayern Münih’ten ayrılması kesinleşti Beşiktaş ile Galatasaray, Roque Santa Cruz için birbirine girdi. Sarı-Kırmızılılar; Bayern Münih ile yollarını ayırmaya karar veren Paraguaylı golcüye talip olmuş, FANATİK bu haberi 2 Temmuz’da okurlarına duyurmuştu. Ancak dün Cruz konusunda flaş bir gelişme daha yaşandı. Günlerdir stoper mevkii için Sevilla ile Navarro pazarlığı yapan Siyah-Beyazlılar, Mert Nobre’nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında forma giymemesi kesinlik kazandıktan sonra rotayı forvete çevirdi. Kartal listesinin 1 numarasında ise tanıdık bir isim vardı: Santa Cruz... Kolot: 'Bu iş çok yakında bitebilir' Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose gibi transferlerin ardından Bayern Münih’te forma giyme ihtimali neredeyse imkansız hale gelen Cruz’un, Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi. Paraguay Milli Takımı ile birlikte Copa America’da ter döken yıldız futbolcu için yöneticiler Abdi Celalettin Kolot ya da Mario Berk’ten birinin Güney Amerika’ya gideceği ifade edildi. Kolot’un yakın çevresine, “Hücum hattında takviyeye ihtiyacımız var. Santa Cruz’da büyük mesafe kat ettik. Çok yakında bu iş bitebilir” dediği öğrenildi. Orhan YILDIRIM |
keşke alınsa stoper diye tutturdular alın bi tane yerli stoper (bekir) |
Yanlış hatırlamıyosam valencıa ile anlaştı yalan haber...... |
Alıntı:
|
keşke alınsa süpr bi oyuncu |
Gelirse görelim bakalım kombineler nasıl patlayacak biranda.Herbakımdan süper bir transfer olur.Ama Paraguay'da böyle gol atmaya devam ederse almamız imkansız.Zaten Valencia'ya çok yakın.O olmadı başka bir büyük kulüp... |
impossible is nothing :D |
insallah alinir boboyla iyi bi ikili olurlar |
iyi olur alınırsa.... |
yok ya ben hala inanmıyorum sallama haberdir her zamanki gibi keşke alsak çok isterim |
cok güzel olur gelse..keseke yaww.. kafa vuruslarda baya bi etkilli olabilen bir futbolcu |
Oha iyi olur ne demek süper olur da zor bea... |
nerde okudunuz.. valencia ile anlastigini ? |
bonservis bedeli 5 million euroymus bence biraz zor aliriz |
mükemmel bir hücum oyuncusu. alınabilirse harika olur. ama bu sefer de stoper işini nasıl hallederiz. bana kalsa hem santa cruz'u alır hem de delgado'yu kiralayıp bir de kaliteli stoper alırdım. |
Alıntı:
|
cok iyi olurda yalan ne yazık ki |
çok ii olur, ama kaynak: Fanatik ;) :D |
ORHAN YILDIRIM + İSMAİR ER = B-A-L-O-N |
nerde o gunler keske gelse |
Alıntı:
|
artık bir yıldız futbolcu veya iyi bir futbolcu alsınlar.yoksa kombineler ellerinde kalır. |
Böyle bir transfere ihtimal vermiyorum. |
Süper oyuncu ama cok sakatlaniyor, Gökhan Zan´in kardesi olabilir bu adam.Yere düsüyor ,3 hafta sakat,2 mac yapiyor,gene sakat.Yok abicim kalsin! |
bu takım carewi görmüş santa cruz çok mu zor ya ayrıca kombine almak için yıldız futbolcu bekleyen taraftara da şaşıyorum. konser izlemeye gitmiyoruz ki sevdiğimz sanatcı gelince bilet alalım. beşiktaşı izlemeye gidiyorum ben şahısları değil |
:argh: :mad: :argh: :mad: :argh: :mad: ARKADAŞLAR LÜTFEN KOLPA GAZETELERDE ÇALIŞAN KOLPA GAZETECİLERİN KOLPA HABERLERİNİ KOPYALAYIP KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAYIN :mad: :argh: :mad: :argh: :mad: :argh: :mad: |
Alıntı:
Gündemi Oluşturan Şeyler Bunlar Hereye Aynı Şeyi Yazıp Durma Doğru Yada Yalan Gündem Bu Cok Doğrusunu Sen Yazarsın.. |
|
Böyle bir tekliften Santa Cruz un haberinin bile olduğunu sanmıyorum |
Bonservisi yoksa bi ihtimal alınabilir fakat bonservisi varsa alınması imkansız.bu adamın bonservisi 10 milyon euro dan aşağı değildir. |
Alıntı:
|
kolpa haber. |
bunlar kimseyi alamaz arkadaslar bızım topcudan once BASKANA ihtiyacımız var bence |
alın şu adamıda tarafta görsün gariban:D |
Alıntı:
|
Besiktas Bu kadroilede sampiyon olabilir ! Takim ruhu Gösterirse bizim Koclar.. ne güzel seyler olur. Sadece Besiktas icin Gecerli degil. Bütün Dünyada, öyle ! Ben Hamburgda oturuyorum..ve Hamburger SV'i mesela tutmuyorum. Ben Burda FC St. Pauli'yi tutuyorum. Cok Sempatik bir takim. iki Sene önce, Almanya Kupasinda Ilk Macta Burghauseni attilar.. sonra Bochum (4-0), Sonra Hertha Berlin (4-3) Sonra Werder Bremen (3-1) ondan sonra Malesef yari finalde Bayerne 1-2 Maglup oldular. Bütün Kupada cok iyi bir takim ruhu sergilediler. St. Pauli Almanyanin 3. Liginde Oynuyor ! Farzedin arkadaslar ! EN BÜYÜK BESIKTAS.. TAKIM OLMAMIZ LAZIM ! Brezilyali Futbolcu koy.. söyle hareket fallan yap.. öyle olmuyor.. Bir Tekerlik dönmüyorsa.. öteki tekerliklerde Dönmez arkadaslar ;) |
Besiktas Bu kadroilede sampiyon olabilir ! Takim ruhu Gösterirse bizim Koclar.. ne güzel seyler olur. Sadece Besiktas icin Gecerli degil. Bütün Dünyada, öyle ! Ben Hamburgda oturuyorum..ve Hamburger SV'i mesela tutmuyorum. Ben Burda FC St. Pauli'yi tutuyorum. Cok Sempatik bir takim. iki Sene önce, Almanya Kupasinda Ilk Macta Burghauseni attilar.. sonra Bochum (4-0), Sonra Hertha Berlin (4-3) Sonra Werder Bremen (3-1) ondan sonra Malesef yari finalde Bayerne 1-2 Maglup oldular. Bütün Kupada cok iyi bir takim ruhu sergilediler. St. Pauli Almanyanin 3. Liginde Oynuyor ! Farzedin arkadaslar ! EN BÜYÜK BESIKTAS.. TAKIM OLMAMIZ LAZIM ! Brezilyali Futbolcu koy.. söyle hareket fallan yap.. öyle olmuyor.. Bir Tekerlik dönmüyorsa.. öteki tekerliklerde Dönmez arkadaslar ;) Doğru diyorsun ama kaliteli futbolcular alıpda takım olsak daha iyi değilmi?Hem kaliteli bir kadromuz olur hemde iyi bir uyum yakalarsak hem ligde hemde avrupada başarıya koşabiliriz.Kaliteli oyuncularlada takım olunulabiliyor sonuçta.Tabi bu teknikdirektörede bağlı. |
Alıntı:
|
orhan yıldırım haberi kolpaaaaaaa bu adam bize riquelmeyide getirtmişti yani ole yazıodu.Bu arada daha valencia ile anlasmıs degil. |
Alıntı:
kombine için yıldız bekleyen stadın yanına bile ugramasın sen ordaki oyuncuya gore kombine alacaksan gerçek bir beşiktaşlı degilsin.Sen bilirmisin bir sloganımız wardır Sevilmek icin sevmedik diye.Aşkımız renklere diye.. |
Türkiye`de Saat: 03:23 . |