![]() |
Biraz daha ilgili olsak alırız hadi alın şu adamı sevindirin bizi |
başka adam mı bulamadılar. bu adamın geçmişine bakacak olursak pek golcu yanı yok. gecmiş yıllarda 37 macta 7 gol atmıs en gollu sezonu bu olmus kariyerinde.... |
Alıntı:
mesela tello ve cisse'nin istatistikleri çok iyi ama isim yok işte, zaten biz matematiğe değil isme bakarız nedense... |
Ya arkadaşlar pek heveslenmeyin bence.Bu adamın bonservisi 10 milyon euro.Bu kadar parayı hayatta veremez beşiktaş.Bence başka transfer bekleyin. |
ya yapmayın neresi 10 milyon euro yapıyor bu adamın ya, henry bile 22 milyon euro'ya gitti, gözünüzde çok büyütüyorsunuz, ayrıca adamın istatistiklerini bilmeden konuşuyorsunuz... |
adamin bonservis bedeli 5 milyon euro dediler d-smartdan belki para gelirse alirlar bu adami |
kariyerinde toplam 155 maçta 29 gol atmış bir oyuncu, yani ortalama 5-6 maçta 1 gol atmış ve kariyerine baktığımızda sezon başına oynadığı maç sayısı ortalaması 17-18 olan bir oyuncu, gözümüzde büyütmememiz lazım, bunları bizde faydalı olmaz almayalım diye söylemiyorum ama yok bonservisi şu kadar eder alamayız deyip gözümüzde ilahlaştırmayalım diyorum, normal bir oyuncu ve çok büyük bir yıldız değil, ayrıca illa ki yıldız alınacak diye de bir şart yok... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...taCruz001s.jpg Ada Santa Cruz için devrede Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Paraguaylı golcü futbolcu Roque Santa Cruz için Premier Lig ekipleri Blackburn Rovers ve Manchester City'nin de devrede olduğu bildirildi. Paraguay Milli Takımı'yla 'Copa America'da mücadele eden ve oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Roque Santa Cruz için İngiliz ekipleri de devreye girdi. Bir süredir Beşiktaş ve Galatasaray'la ismi anılan Santa Cruz için, eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers ve Sven-Goran Eriksson'ı başa getirerek dikkat çeken Manchester City'nin girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde, Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Santa Cruz için her iki İngiliz ekibinin de yaklaşık 5 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtiliyor. Paraguay Milli Takımı'nın, Meksika'ya 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak 'Copa America'ya çeyrek finalde veda etmesinin ardından Santa Cruz'un transfer tekliflerini değerlendirmeye başlayacağı vurgulanıyor. ligtv.com.tr 09.07.2007 santa cruz gibi adamı beğenmiyorsunuz. siz yakında etoo yu da beğenmeyeceksiniz. böyle giderse. valla bence gelmesi hayal ama hayali bile güzel. |
bizde biliyoruz ünlü bir futbolcu oldugunu ama görünen köy kılavuz istemez. istatistikleri belli; Futbolcu GeçmişiSezonMaçİlk 11Süre(dk.)http://www117.mackolik.com/img/icons/GOAL.gifhttp://www117.mackolik.com/img/icons/yellow.gifhttp://www117.mackolik.com/img/icons/red.gif2006/200733151.4723102006332420002005/200616118774102004/2005422080002003/200437242.2237102002/2003168844610200244298110 neyse bizde dereyi gormeden pacaları sıvıyoruz. buyuk ihtimalle man. city e gider zaten... |
beşiktaşta iş yapacağından adım gibi eminim. tam aradığımız adam umarım alırlar |
Beşiktaş ünlü golcünün işini bitirdi 09 Temmuz 2007 14:00 Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, Galatasaray’ın Cassio Lincoln transferine bir Dünya starını alarak karşılık vermek isteyen Beşiktaş, bir dünya yıldızı ile anlaştı! Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, Galatasaray’ın Cassio Lincoln transferine bir Dünya starını alarak karşılık vermek isteyen Beşiktaş, Bayern Münih’in yıldızı Santa Cruz ile % 99 anlaşma sağladı. Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose’nin gelişiyle birlikte Alman devinde forma şansı yok denecek kadar azalan Paraguaylı golcü, Manchester City ile Beşiktaş arasındaki tercihini Siyah-Beyazlılar’dan yana kullandı. Bayern, bonservis bedeli olarak hayli yüksek bir rakam öneren İngiliz ekibine sıcak bakarken; Cruz kendisine yıllık 2.5 milyon Euro teklif eden Kara Kartal’a olumlu yanıt verdi. Devler Ligi’ni tercih etti Almanya’nın önde gelen televizyon kanallarından ZDF başta olmak üzere bir çok yayın kuruluşu da Beşiktaş-Cruz flörtünü ‘flaş gelişme’ olarak duyurdu. Haberlerde, görüşmelerin Bayern tarafından doğrulandığı bilgisi de yer aldı. Copa America’da dün gece Meksika ile çeyrek final mücadelesine çıkan Paraguaylı santrforun; Beşiktaş’ı tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri olarak da Şampiyonlar Ligi’nde forma giyme şansı gösterildi. City’nin Avrupa kupalarında yer almadığını dikkate alan Cruz’un, kariyerindeki durgunluğa Beşiktaş’ta son verip yeniden Avrupa’ya dönmeyi planladığı kaydedildi. |
Santa Cruz'u aldıkta begenmemesi kaldı. futbol sadece istatistikten oluşmuyor, cruz bayern'de genellıkle yedekte oturan bi ism. Makaay , podolski, pizzaro daha once elber gıbı adamların arkasında kaldı ve gırdıgı maclarda hep etkılı oldu. Daha 25 yasını yenı bıtırmıs ıkı ayagınıda cok ıyı kullanabılen hava hakımıyetı muthıs ve teknık kapasıtesı yuksek bı oyuncu. Beşiktaşımız için biçilmiş kaftan oldugu ınancındayım ayrıca cok uyumlu bır oyuncu oldugunu da dipnot olarak belirtirim. Carew'in istatistikleri de cok ıc acıcı dııldı yada ailton bizden onceki takımlarında tam bır gol makınasıydı. İstatistiklere pek takılmayın arkadaslar. Ayrıca sureklı 11 de oynamayan bı adamın istatistikleri cok da gercegı yansıtmaz. Sonuc olarak cok kalıtelı bı ısım ve bobo ıle yanyana cok buyuk ısler yapabılecek bı oyuncu , keske alabılsek. |
istatistikler yanıltır arkadaşlar hatırlatırım size. Santa cruz bayern Munich te makay pizarro ve podolski gibi adamların arkasında kalan genelde sonradan oyuna giren bir oyuncu olarak istatistikleri normal bence. Bize gelirse 34 maçta banko oynama garantisi olacak ve dolayısıyla gol ortalamasını yükseltir. nerde ise 4 .sırada olan bir forvetin sezon boyunca o kadar gol atması doğal. |
bizde biliyoruz unlu bir futbolcu oldugunu ama gorunen koy kılavuz istemez. istatistikler belli; sezon Mac ilk 11 Gol 2006/2007 33 15 3 2006 3 3 0 2005/2006 16 11 4 2004/2005 4 2 0 2003/2004 37 24 7 2002/2003 16 18 6 2002 4 4 1 neyse bizde dereyi gormeden pacaları sıvıyoruz. zaten man.city ye gider kesin,bizimkiler bi işi beceremez... |
Cruz gelse süper ötesi olur istatistiklerin ne kadar yanıltcı olduğunu bilmeyen arakdaşlara şöyle bi önerim var istatistikelre bakarak iddaa oynayın bakalım kaçta kaç tutturuonuz :) |
Yaa bonservisi nekadar olursa olsun biz alamayız.Daha bonservisi elinde olan futbolcuları alamadık.Bonserviside 10 falan değil ama enazından 5 milyon euro vardır.Bide ona vereceğimiz para var.7 milyon euro oldu.Vede bizde okadar para olsaydı makelele veyada navarro gelmişti şimdi.Bonservisi olan futbolcuları almak çok zor bu devirde.Bir kulüp daha isteyince bu adamı bonservisi yine fırlar.Bizde yine öyle kalırız işte.Bide bu devirde istatistiklerede inanılmaz.Bence büyük golcü.Yönetim bunu gerçekleştirilse helal olsun derim. |
ya yanlış anlaşıldı galiba, bana sorsanız santa cruz'u iste misiniz diye isterim derim ama birden dünya yıldızı geliyor, yok alamayız, bonservisi şu kadar, mükemmel ötesi bir oyuncu laflarını görünce istatistik verdim, çok büyütülecek çapta bir oyuncu değil, bunu belirtmek istedim, tello ve cisse transferlerine nazaran ihtiyacımıza göre son sıraya koyabileceğim bir oyuncu olurdu, abartıya gerek yok, bunu anlatmak istedim ama çok büyük bir yıldız oynadığı her takımda oynamasını da bilir gol atmasını da... |
Katılmıyorum ben buna.Nekadar büyük golcü olursa olsun takımın sistemine oturmuyorsa gol atamaz.En önemli örnekde zaten shevo.Bana göre dünyanın en büyük 3 golcüsünden biri.Ama gördük busene işte.Kaç maç oynadı ve kaç gol attı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:goodnight: |
valla adamı cok iyi tanımıyorum ama copa americada izledigim kadarıyla oyun stili olarak berbatovu andırıyor...alınabilir ama ben olsam daha süratli birini alırım...şampiyonlar liginde büyük ihtimalle kendi sahamıza kapanarak oynacaz...savunma aralarına kacan,iyi depar atabilen adam alınabilir die düsünüyorum... |
alınması durumunda pişman olmayacagımızı dusunuyorum |
Ben Mexicolı castilloyu çok beğeniyorum aslında.Copa Americada en çok gözüme batan castillyodu.Ama onunda bonservisi fırlamıştır herhal 4 gol attıktan sonra.Hızlı, süratli bir golcü. |
gelse bence beşiktaşımız ii iş başarmış olur rioc,delgado,mehmet ve tello besler oda boboyla coşar |
Celal Kolot’tan Açıklama 09.07.2007 16:24 Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celal Kolot, son günlerde bazı basın yayın organlarında Kulübümüz’ün Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilendiği şeklinde yer alan haberleri yalanladı. “Bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Kulübümüz’ün Bayern Münih’in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz’u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddialar yer almaktadır. Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Celal Kolot Beşiktaş JK Futbol Şube Sorumlusu |
Alıntı:
Bu arada Semih imzaladı mı ya ??? ii forvet aslında semih :D |
Bizim yöneticiler fenerden transferlere yenisini eklediler:Transfer yalanlama :) |
bakalım yeni bomba kim merak beklıyoruz |
alın şu adamı bea? |
haydi alınd arahat edelim. |
Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Roque Santa Cruz konusunda ingiltere’den sevindirici bir haber geldi. 11.07.2007 Paraguaylı yıldızı takibe alan Manchester City, dün Reggina’nın golcüsü Bianchi’yi 14 milyon Euro karşılığında renklerine bağladı. Bu transfer sonrasında Santa Cruz’un da Ada’ya transferi neredeyse imkansız hale geldi. Siyah-Beyazlılar görüşmeleri sürdürüyor. Kaynak: Fanatik |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |