![]() |
Arkadaşlar ben bu adamın 5 tane formasını alıcam... Alt kısmınada GELECEĞİ PARLAK yazdırıcam... |
Geleceğe dönük transfer yapmak istiyorlarsa gitsinler u-16 maçlarını izlesinler.Ve attırsınlar imzayı.Busene oynayamadı verirsin kiraya veyada istanbulspora işte. |
İstanbulspor Pivot Takımımış Olmuşsa Yetenekli Gencleri Almamız Kadar Doğal Bişi Olamaz Alıp 11'e Koyucaz Demiyorlar Zaten Ön Yargılı Yaklaşmayın.. Herkes Yönetimi Eleştirmek İçin Bişiler Yazmasın Artık Yeter.. |
iyi olur türk olsun bizim olsun:D |
oo tamam stoper sorununu hallettik hemde yerli ile yabancı hakkımızı forvet e kullanalım.hem cemil savunmadan oyunu yönlendirebiliyomuşta baksana. |
ben vallah o cocugu tanimiyorum. Arkadaslar sorry ama ben Almanyada pek takip edemiyorum. malesef yorum yapamiyorum, peki simdi o adamla biz stoper isi halletikmi ? gecen sezon iyi oynadimi ? bakiden daha mi iyi ? Malesef size okadar sorum var.. :) simdiden sagol arkadaslar |
1)Kaynak cok sakat 2)Resmi bir acıklama yok 3)Kolotla bugun havaalanında yapılmıs röportajlar var bu transfer olsaydı kesin bunla ilgili bi şey derdi |
Gemileri yakıp, köprüleri yıkmışsınız arkadaşlar :) Durun bir, yıldız transfer bu değil ya, genç ve yetenekli biriyse gelecek için almışlardır. Bundan doğal ne oalbilir ki??? |
inşallah iyi olur bende biliyorum bu oyuncuyu istanbulda iyi işler yapıyordu inşallah iyi olur.. |
ehh tamam da simdi bu bizim aradigimiz futbolcu/ stopermi ?????? |
Türkiye`de Saat: 00:09 . |