![]() |
Halledilmedi de transfer bitmediki, gelecek için yapılmış bir yatırım bir nevi bu... |
yönetim SAÇMALAMAYA AYNEN DEVAM ETSİN stoper almazlarsa hüsran olur düşünsenize g.zan zaten bazen saçma hatalar yapıyor şampiyonlar liginde g.zan sakat yedekler baki ile cemil ALLAH'ım rezalet 2 yabancı hakkımıza forvet ve stoper lazım acilen cimrilik yapmadan su transferleri yapsınlar lütfen |
Doğru diyon cimrilik yapmasınlar.Bassınlar parayı alsınlar iki yıldızı.Sonra zaten bu paralar formalardan ve kombinelerden rahat çıkar.Ama alırsalar bile inanın medyada yine kıyamet koparırlar.Zaten Borç vardı iyice kulübü borca soktular,kulübü batırdılar diye bağırırlar.Böyle gelmiş böyle gider. |
bu transferden sonra kombine ve forma satışlarında patlama bekliyorum:) |
gökhan zan da aynen bu şekilde surpriz bi şekilde 2.ligden transfer edilmişti şimdi milli takımda.... |
Kolot'un yıldız transfer sözü bu mudur yani? |
bu kim yaa?? |
The patriot :D |
gökhan zan gibi çıkacaksa hemen as kadroya alsınlar :) |
Baki'den İyi Mi Diye Sormuş Bi Arkadaş Bakinin Yerine Ben Dursam Defansta O Kadar Sigara İçmeme Rağmen Harbi Ondan iyi Oynarım :D Cemil Bence İyi Oldu Genc Gelecegi Var Diye Alındı İyi Bir Alternatif İşte.. Pivot Takımımızdan Geldi Sonucta.. Cemil Geldi Diye'De Stoper Sorunu Ortadan Kalkmış Değil Eleştirirken Doğru Yargılar Kullanın Defansı Yönlendirecek Tecrübeli Bir Futbolcu Cemil Olamaz Heralde Dimi Mantıken Bile Bakınca Anlıyoruz Bunu. Yönetime Herşeyde İsyan Etmeyin Boşu Boşuna Doğruları Bilerek.. |
Türkiye`de Saat: 15:06 . |