![]() |
ÇOK KÖTÜ Bİ HABER http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...ttinkolotfoto2 Celal Kolot’tan Açıklama 09.07.2007 16:24 Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celal Kolot, son günlerde bazı basın yayın organlarında Kulübümüz’ün Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilendiği şeklinde yer alan haberleri yalanladı. “Bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Kulübümüz’ün Bayern Münih’in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz’u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddialar yer almaktadır. Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Celal Kolot Beşiktaş JK Futbol Şube Sorumlusu KARAKARTAL.COM |
çok üzüldüm ya ben baya umutlanmıştım santa için ilaç olcaktı ama.... |
bu saflar zaten bişey beceremezler |
bu yine medyaya yaradı bakalım şimdi kimi bulacak bize |
bunların ben varya......anladınız işte hakkatten yalanda olsa sevinemiyoruz yazık ya bize !!!!sıfatına abdi |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...ttinkolotfoto2su sıfata bakarmısın ya |
adamin tipi gercekten ofsayt, icimde bi his var gelecek herhalde yinede siz bakmayin bu anguta |
benim için süpriz olmadı zaten. kaç gündür yazıyorum bu haber sadece fanatık gazetesinde var kesin yalan diye ama siz ümitlendiniz boş yere şimdide hayal kırıklığına uğruyorsunuz. ne zamanki bjk bonservisi olmayan bir futbolcuya talip olur ise ozaman ümitlenin para yok arkadaşlar çünkü. baksanıza alınan futbolculara bi ya. bir cisseye 2 milyon euro verdiler. nasıl alacaklar bu adamı. boşuna kendinize ümit beslemeyin. |
UFFFFFFFF YAHU KAFAYI YIYECEM NERDE BU SUPER TRANSFER BU KOLOTU GETIRENIDE YOK YOK BU IS BURAYAKADAR ARTIK BU SAATEN SONRA HIC BIRSEY OLMAS ZATEN BENIM HIC BIR UMIDIM KALAMADI BU YONETIME ARTIK BIR SENE TAHA DAYANMAMIZ LAZIM BU YONETIME ONDAN SONRA ISHALLAH GIDERLER...... |
bunlar ilgilenmiyoruz dediğine göre garanti uğraşıyorlardır imkbden ceza almamak için böyle yalanlama yapıyorlar bence... |
çok huyuz oluorum ben bu adama yaa kendini bişiy sanıo.geldiğnden beri herşeye burnunu sokuo |
Alıntı:
|
Bence almak istediler ama beceremediler. Kılıf uyduruyorlar... |
+1 olduğuna göre artık santraforda almamız şart o olmassa başkasını alsınlar bas parayı getir diego forlan ı |
Alıntı:
:D diego forlan 21milyon€ ya atletico madride gitti, bizim yöneticiler bu parayi birak bunun onda birini bile vermeye korkuyorlar! |
ya kolat rakiplerden alacak oyuncumuzda yok demisti 2 tane birden alindi ya kazim coline ne demeli oda alinmisti |
MAYMUN ETTİ BU YÖNETİM BİZİ DESEM ÇOK MU ACIMASIZ OLURUM ACEP BU ARADA ESCUPTA YARIFİNALDEYİZ HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLERİZ ::.ESCup - EURO Soccer Fans Fantasy Game.::*ESCUP |
ben bunda kötü haberlik birşey göremedim, ayrıca nedir yönetizilere karşı bu tutumun nedeni anlayamadım, daha şimdiden bu basının dolduruşlarına gelirsek ufacık başarısızlıklarda hem yönetimin hem de teknik heyetin gitmesinin istenmesi doğal hale gelir, ben bu olayda celal kolot veya diğer yöneticilerin herhangi bir yanlışını göremedim, hayır celal kolot santa cruz'la ilgileniyoruz dedi de ben mi bilmiyorum, eğer öyleyse konuştuklarımı kaale almayın, basın bir isim atıyor ortaya, bizler de yıldız takıntımızdan iyice umutlanıyoruz, derken yalanlama ve yönetim istifa, olay budur, bu senaryolara kanmayın derim ben... |
off ya yine umutlarim suya düstü |
Alıntı:
|
ya bu adam çok oluyor artık helguera dediler ilgilenmiyoruz dedi şimdide cruz ya basın hep uydurcak değil ya ne yapmaya çalışıyor bunlar yazık valla paranız yoksa yok deyin yaw |
yine gücümüğz yetmedi yönetim yine bu işi beceremedi |
cruz işi orhan yıldırımın senaryosuydu |
Alıntı:
senaryoları yazıyorlar, dahasonra taraftar umutlanıyor, doğal olarak iş olmayınca de salla bakalım, yanlış yapıyoruz... |
Ya sallamada olsa gerçekte olsa alamazdık zaten cruzu.Biraz gerçekçi olalım arkadaşlar.Bonservisli oyuncuyu almak kolay değil.Hemde bayern münih gibi bir klupten.Hemde buzamanda.Sezon biter bitmez olsaydı belki bir ihtimal olabilirdi.Zaten buzamana kadar alamadığımız futbolcuların hepsini maddi imkansızlıklar yüzünden kaçırdık.Bu zamanda çok iyi bir transfer beklemek hayal olur.Beklersekde yönetimin çok büyük bir borcun daha altına girmesi lazım.Ve buda yönetimi iyice krize sokar.Muhalefet yine konuşmaya başlar falan filan.Onun için celal kolotun dediği gibi bir yıldız bugünden sonra hayaldir.Eğer olursada bir sponsorun çok büyük fedakarlıkları sonucu olur.İnşallahda olur.Allahtan umut kesilmez. |
ömrümü çürüttü bu haysiyetsiz adam yha |
Vay Be Basına Bak %99 Bitiriyorlar Bide Bari İlgileniyorlar Diye Yazın.. Belkide Girişimler Olumsuz Sonuçlandı Herneyse Ama Celal Kolot'un Bu Transferleri Becerecegini Hic Sanmam Yapsada Beklentilerimizin Altında Olacak.. Başkan Bir An Önce İnş Şu Yabancı Transferine El Atar Sallama Topcu Getirmez Demiören.. |
ya kolot bu kadar vasıfsız olup durmadan konuşmayı nasıl beceriyor bir işi daha beceremedi şimdi gider saçma birini getirir (yanlış anlamayın küçük topçu yu beğenmedim yıldız takıntısı die değil) sonra santa cruzdan kezmandan falan iyi der büyük topçu dünya sarsılcak der ben bekliyorum valla celal kolotdan durmadan konusuyor |
ya bu olay başından beri Orhan Yıldırımın senaryosuydu daha 1 gun once Kolot oncelikle stoper alıcaz bunun için calısmalarımız devama ediyor forveti almayı stoperden sonra dusunuyoruz dedi bu olay Helquera gibi anlasılamadıgından yalanlanmıs bir olay değil harbiden su an ilgilenmediklerinden yalanladılar Orhan Yıldırımın senaryosu gercekleşmedi diye Kolotu suçlamaya gerek yok Basının uydurma haberlerini yalanladılar diye yonetime sallamaya gerek yok http://forum.bjkliyiz.net/Themes/ayi...ify_inline.gif |
bi işide becerin bee!! |
aydını alırız biz bu gidişle :D |
SİZLER ANCAK BU TAKIMA KÖSTEK OLUN.KENDİ YÖNETİCİLERİMİZİN NE KADAR HATASI OLURSA OLSUN TİPİYLE DURUŞUYLA DALGA GEÇMENİZ ONLARIN DEĞİL SİZLERİN ACINCAK DURUMDA OLMASINA İŞARETTİR.gazeteler ne yazıyorsa alıp burada haber yapıyorsunuz,sonrada çok umutlanmıştık diyorsunuz.ocaktan beri bu sitedeyim ama inanın şu transfer döneminde sırf şu yazdığınız abuk sabuk transfer haberleri yüzünden foruma giresim yok.bu takımda şuanki yönetim öncekilerine oranla gerçekten de başarısız ve biran evvel ciddi önlemler almaları gerekir.bende bu yönetimin ve başkanın kalmasını istemiyorum ama siz güya beşiktaş taraftarları olarak kendi yöneticinizin tipiyle vs bunun gibi saçmasapan ve seviyesiz bir şekilde farklı durumlarıyla dalga geçmeyi kendinizde hak görüyorsanız o sizin ayıbınız.bu takımı birtek sizler sevmiyorsunuz.sorsam 80 li yıllardan oyuncu bile sayamaz,aklınızda kalan bir maçı yazın desem söyleyemezsiniz.şimdide kendi çapınızda transfer komitesi oluşturmuş hergün enaz 1 oyuncuyu gündeme getiriyorsunuz.LAFLARIMA HERKES ALINMASIN,ALINMASI GEREKENLER KENDİNİ BİLİRLER..... |
transfrler gece yarısı sessiz sedasız bir şekilde bitecek öle oldu bu sezon çünkü hep |
artık bu takıma güvenemiyorum... |
yonetecımız bıde aldık dıye bı acıklama yapsa ya sureklı sadece yalanlıyor bıde bı kac oyuncuyla ılgılenıyoruz baska bırsey yok... |
SİZLER ANCAK BU TAKIMA KÖSTEK OLUN.KENDİ YÖNETİCİLERİMİZİN NE KADAR HATASI OLURSA OLSUN TİPİYLE DURUŞUYLA DALGA GEÇMENİZ ONLARIN DEĞİL SİZLERİN ACINCAK DURUMDA OLMASINA İŞARETTİR.gazeteler ne yazıyorsa alıp burada haber yapıyorsunuz,sonrada çok umutlanmıştık diyorsunuz.ocaktan beri bu sitedeyim ama inanın şu transfer döneminde sırf şu yazdığınız abuk sabuk transfer haberleri yüzünden foruma giresim yok.bu takımda şuanki yönetim öncekilerine oranla gerçekten de başarısız ve biran evvel ciddi önlemler almaları gerekir.bende bu yönetimin ve başkanın kalmasını istemiyorum ama siz güya beşiktaş taraftarları olarak kendi yöneticinizin tipiyle vs bunun gibi saçmasapan ve seviyesiz bir şekilde farklı durumlarıyla dalga geçmeyi kendinizde hak görüyorsanız o sizin ayıbınız.bu takımı birtek sizler sevmiyorsunuz.sorsam 80 li yıllardan oyuncu bile sayamaz,aklınızda kalan bir maçı yazın desem söyleyemezsiniz.şimdide kendi çapınızda transfer komitesi oluşturmuş hergün enaz 1 oyuncuyu gündeme getiriyorsunuz.LAFLARIMA HERKES ALINMASIN,ALINMASI GEREKENLER KENDİNİ BİLİRLER..... __________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... KOLOT senin dayin mi yoksam AMCAN mi HALAN mi hic biri degilse istedigimiz gibi ellestiririz biz dogrulari soyledigimizden bu gunlere geldik zaten. simdi ben sana soruyorum bugune cikan butun dogru veya yanlis transfer haberlerin arasinda senin begindin oyuncu var mi yokmu.....yoksa senin besiktasligindan supelenirim varsa bu yazilari yazmiyacaktin arkadas BESIKTAS ULAN !!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
la bunun gibi beceriksiz bi yonetici yok bi transfer yapamadı |
bu adamın ağzından hayırlı bişey çıkmaz |
Arkadaşlar illa konuyu kapayayım mı? düzgün seviyeli bir tartışma ortamında herkes fikrini söyler...ama böyle gitmiycek... ok? |
Türkiye`de Saat: 13:21 . |