![]() |
çok huyuz oluorum ben bu adama yaa kendini bişiy sanıo.geldiğnden beri herşeye burnunu sokuo |
Alıntı:
|
Bence almak istediler ama beceremediler. Kılıf uyduruyorlar... |
+1 olduğuna göre artık santraforda almamız şart o olmassa başkasını alsınlar bas parayı getir diego forlan ı |
Alıntı:
:D diego forlan 21milyon€ ya atletico madride gitti, bizim yöneticiler bu parayi birak bunun onda birini bile vermeye korkuyorlar! |
ya kolat rakiplerden alacak oyuncumuzda yok demisti 2 tane birden alindi ya kazim coline ne demeli oda alinmisti |
MAYMUN ETTİ BU YÖNETİM BİZİ DESEM ÇOK MU ACIMASIZ OLURUM ACEP BU ARADA ESCUPTA YARIFİNALDEYİZ HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLERİZ ::.ESCup - EURO Soccer Fans Fantasy Game.::*ESCUP |
ben bunda kötü haberlik birşey göremedim, ayrıca nedir yönetizilere karşı bu tutumun nedeni anlayamadım, daha şimdiden bu basının dolduruşlarına gelirsek ufacık başarısızlıklarda hem yönetimin hem de teknik heyetin gitmesinin istenmesi doğal hale gelir, ben bu olayda celal kolot veya diğer yöneticilerin herhangi bir yanlışını göremedim, hayır celal kolot santa cruz'la ilgileniyoruz dedi de ben mi bilmiyorum, eğer öyleyse konuştuklarımı kaale almayın, basın bir isim atıyor ortaya, bizler de yıldız takıntımızdan iyice umutlanıyoruz, derken yalanlama ve yönetim istifa, olay budur, bu senaryolara kanmayın derim ben... |
off ya yine umutlarim suya düstü |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:21 . |