![]() |
aydını alırız biz bu gidişle :D |
SİZLER ANCAK BU TAKIMA KÖSTEK OLUN.KENDİ YÖNETİCİLERİMİZİN NE KADAR HATASI OLURSA OLSUN TİPİYLE DURUŞUYLA DALGA GEÇMENİZ ONLARIN DEĞİL SİZLERİN ACINCAK DURUMDA OLMASINA İŞARETTİR.gazeteler ne yazıyorsa alıp burada haber yapıyorsunuz,sonrada çok umutlanmıştık diyorsunuz.ocaktan beri bu sitedeyim ama inanın şu transfer döneminde sırf şu yazdığınız abuk sabuk transfer haberleri yüzünden foruma giresim yok.bu takımda şuanki yönetim öncekilerine oranla gerçekten de başarısız ve biran evvel ciddi önlemler almaları gerekir.bende bu yönetimin ve başkanın kalmasını istemiyorum ama siz güya beşiktaş taraftarları olarak kendi yöneticinizin tipiyle vs bunun gibi saçmasapan ve seviyesiz bir şekilde farklı durumlarıyla dalga geçmeyi kendinizde hak görüyorsanız o sizin ayıbınız.bu takımı birtek sizler sevmiyorsunuz.sorsam 80 li yıllardan oyuncu bile sayamaz,aklınızda kalan bir maçı yazın desem söyleyemezsiniz.şimdide kendi çapınızda transfer komitesi oluşturmuş hergün enaz 1 oyuncuyu gündeme getiriyorsunuz.LAFLARIMA HERKES ALINMASIN,ALINMASI GEREKENLER KENDİNİ BİLİRLER..... |
transfrler gece yarısı sessiz sedasız bir şekilde bitecek öle oldu bu sezon çünkü hep |
artık bu takıma güvenemiyorum... |
yonetecımız bıde aldık dıye bı acıklama yapsa ya sureklı sadece yalanlıyor bıde bı kac oyuncuyla ılgılenıyoruz baska bırsey yok... |
SİZLER ANCAK BU TAKIMA KÖSTEK OLUN.KENDİ YÖNETİCİLERİMİZİN NE KADAR HATASI OLURSA OLSUN TİPİYLE DURUŞUYLA DALGA GEÇMENİZ ONLARIN DEĞİL SİZLERİN ACINCAK DURUMDA OLMASINA İŞARETTİR.gazeteler ne yazıyorsa alıp burada haber yapıyorsunuz,sonrada çok umutlanmıştık diyorsunuz.ocaktan beri bu sitedeyim ama inanın şu transfer döneminde sırf şu yazdığınız abuk sabuk transfer haberleri yüzünden foruma giresim yok.bu takımda şuanki yönetim öncekilerine oranla gerçekten de başarısız ve biran evvel ciddi önlemler almaları gerekir.bende bu yönetimin ve başkanın kalmasını istemiyorum ama siz güya beşiktaş taraftarları olarak kendi yöneticinizin tipiyle vs bunun gibi saçmasapan ve seviyesiz bir şekilde farklı durumlarıyla dalga geçmeyi kendinizde hak görüyorsanız o sizin ayıbınız.bu takımı birtek sizler sevmiyorsunuz.sorsam 80 li yıllardan oyuncu bile sayamaz,aklınızda kalan bir maçı yazın desem söyleyemezsiniz.şimdide kendi çapınızda transfer komitesi oluşturmuş hergün enaz 1 oyuncuyu gündeme getiriyorsunuz.LAFLARIMA HERKES ALINMASIN,ALINMASI GEREKENLER KENDİNİ BİLİRLER..... __________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... KOLOT senin dayin mi yoksam AMCAN mi HALAN mi hic biri degilse istedigimiz gibi ellestiririz biz dogrulari soyledigimizden bu gunlere geldik zaten. simdi ben sana soruyorum bugune cikan butun dogru veya yanlis transfer haberlerin arasinda senin begindin oyuncu var mi yokmu.....yoksa senin besiktasligindan supelenirim varsa bu yazilari yazmiyacaktin arkadas BESIKTAS ULAN !!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
la bunun gibi beceriksiz bi yonetici yok bi transfer yapamadı |
bu adamın ağzından hayırlı bişey çıkmaz |
Arkadaşlar illa konuyu kapayayım mı? düzgün seviyeli bir tartışma ortamında herkes fikrini söyler...ama böyle gitmiycek... ok? |
Türkiye`de Saat: 13:21 . |