fersahin | 11-07-2007 09:23 | Yaa nedir bu yıldız takıntısı! Yok yıldız da yıldız! Takıma yararı olmadıktan sonra isterseniz güneşi getirin farketmez. Siz şov mu istiyorsunuz? O zaman hadi bakalım hepimiz elimizi cebimize atalım. Madem bu kadar Beşiktaş aşkından söz ediyorsunuz herkes cebinden 5.000 YTL çıkarsın takıma versin. Verir misiniz ya da kaçınız verirsiniz. Verin bakam da sonra yıldız alınıyor mu görürüz. Biz anca konuşur dururuz iş eli cebe atmaya geldiğin yok kem küm... Ben yıldız olayına hiç sıcak bakmadım bakmam da. takımı içten çökertir. bana savaşçı, asker, ruhuyla oynayan futbolcular lazım (Serdar, İ. Toraman, G. Zan, Koray, İ. Üzülmez vs. gibi) bana bunlar gibi topçu lazım. Yoksa getirsinler Ronaldinho'yu, takıma faydası olmadıktan sonra ne yapayım ben Ronaldinho'yu?
Görüyorum ki sizler Beşiktaş'ı sevmiyor kendinizi seviyorsunuz! Neymiş, yıldız gelecekmiş de arkadaşlar kombine alacakmış, yok forma alacakmış! İyi valla yıldız alınmadı diye Beşiktaş maçlarını da izlemeyelim! Olur mu arkadaşlar olur mu? Bırakın bu yıldız takıntısını! Biz içten yıkılıyoruz farkında mısınız? Şimdiden bölündük bile! hem de kimbilir kaç parçaya. Yok yıldızcılar, yok savaşçılar, yok yönetimseverler yok yönetim düşmanları vs. Olmaaaaaazzzzzzz olaaaaaamaaaazzzzzz... Benim takımı kimse bölemez!!!
Paf takımdan 11 futbolcuyu çıkarıp sahaya sürsünler ben yine koşa koşa giderim. Çünkü ben Beşiktaş'a aşığım, futbolculara değil! Bari bizim bu tartışmalarımız diğer takımların kulağına gitmese de onların karşısında zayıf gözükmesek...
herkes haddini bilecek...
Bu takım Beşiktaştır...
Bu takım bizim tek aşkımızdır...
Yıldız olsa da olmasa biz bu takımı hep sevip destekleyeceğiz...
Yıldız isteyenler kendilerini akşam balkona atsın gökyüzünü seyretsin...
İLK VE TEK AŞKIM BEŞİKTAŞIM....
GERİSİ YALAN... |