![]() |
cole gelirse yeni noumamız olurr bu adam ingilterenin ümit millide yılıdızıydı boru deil chealseade drogba crespodan formayı almak bizde de aynı sey olmuo mu hangi genc hmn formayı kapıo hele hele forvetlerinm işin daha zor türkiyede yıldız olurr maalesef işin gercegi bu tam bize gore bnce daha az maliyetli hemde 24 yasında |
Bence gelmesi çok iyi olur.bu sene kanatların işleyeceği düşünülürse bu adam gelene kafa atsa yeter gibi gözüküo:) |
Tabi nouma gibi rakip oyuncuya değil:) |
Bu deli tam bizlik! Aşşağıda bu deli çocuğun kısa filmini izleyebilirsiniz. Forza Beşiktaş :pcguru: |
çabuk bu adamı getirin. |
Alıntı:
|
arkadaşlar her kafadan bişey çıkıyor westham ın sitesinde böyle bir haber yok resmileştimi bu olay bilen varmı |
her yerde aynı haber |
ya ben bütün internet sitelerini gezdim böle bişi uazmıyor umarım doğrudur ama pek sanmıyorum |
Alıntı:
24 yaşında adam nouma daki gibi bir ortam oluşturursak ona moral verirsek bağrımıza basarsak yeni efsanemiz neden olmasın?3-4 sene önce ingilterenin gelecek vaadeden oyuncusun gösteriliyordu kolay birşey mi bu ingiltere futbol otoriteleri boşuna böyle birşey demez... |
Alıntı:
|
tüm mantık ilşkilerini bitirmişsiniz bakıyorum, önermeler süper:biggrin: ... |
Carlton Cole bence Türkiye'de çok iş yapabilecek bir adam. Ama ben Santa Cruz'u tercih ederdim.. |
cole iyidir menajerlikte de alıyodum :D |
Alıntı:
|
boşuna tartışıyorsunuz yok ble bir transfer |
sallamak bedava bu ülkede doğru dürüst haber yapan gazete kalmadı |
boşuna tartışıyorsunuz yok ble bir transfer Yaa west ham belamy almış üstünede Camarayı alacaklarmış.Eee bu halde cole oynayamıcak.Bizde parasını verirsek çok rahat alırız.Ve eminimki 2-3 sonrada çok iyi paraya satarız.Bu saatten sonra beleşe oyuncu alamayız.Yöneticiler bunu kafasına soksun artık.Parayı bastıracan alaan hem soper hemde forvet.Bu saatten sonra deneme tahtası gibi her oyuncuya gidilmez.Her oyuncu süre istioyo.Sonrada vazgeçiyolar.Böyle şey olurmu.Parayı bastırn alın işte.Bir sponsor bulmak bukadarmı zor.Bide cole yi beğenmeyenlerede şaşırıyorum.Anlamıyorum siz ne istiyorsunuz.Milan gibi bir adama 120 milyon euromu verelim.Bütçemiz belli ve o bütçeye en uygun isimlerden biride cole dur.Hala istatistiklere bakıyorsunuz.Öyle yapıyorsanız gidin shevonun,adrianonun,robinhonun istatistiklerine bakın.Kötü futbolcularmı ozaman. |
Şöyle bir geçmişe doğru uzandımda aklıma kimler geldi? McDonald, Zeyer, Francesko, Nartallo, Sheffer, Hengen, Veit, Letckov, Ohen, DelSolar, Kjaer, Sellami, Zübeyir Baya, Stavrum ve daha niceleri dünya yıldızı diye önümüze konan oyuncular... Bu sene de yönetimin almak üzere hedef belirlediği hiçbir oyuncu yok. Bu saydıklarıma bu sezon da yenileri eklenirse şaşırmayın... |
walla pek gelecek gibi görünmüyor bana zaten bizim medyamız o kadar saçma sapan haberler yapıyorlar ki; örneğin dün starda aynen şu söylendi "danimarkalı defans olmazsa ingiliz forvet cole alıncak... " yahu defansın alternatifi forvetmi olur ? saçma sapan haberler furyası... |
Alıntı:
Bunu da medyanın aptallığına vereceksin.. Aslında bizi aptal yerine koymaya çalışıyorlar ya.. kendi aptallıkları ortaya çıkıyor.. |
Maratonda yazmış internette. |
Bu ifadeyi ilk kullanan lig tv. Onlar da ordan alıntı yapmış.. |
bence olabilir ve transfer gerçekleşirse BoBo & Cole ile mükemmel bir ikili olurlar |
Yok mu bir son dakika haberi? |
haftasonu bir haber çıkmaz yerli transfer değil bu |
Alıntı:
|
bana soracak olursanız cuma'ya kadar 1 kişi alabilir. görüşmeler h.sonu olmaz yabancı transferinde yerli transferde h.içi h.sonu yoktur. |
bu mu bomba? |
Siz galiba hala anlamıyorsunuz Yönetim Yıldız oyuncu almak istiyor fakat daha sonra Ertuğrul hoca yıldız oyuncu istemiyorum sistem ve takım oyuncuları istiyorum dediği için tüm yıldız transferleri mecbur askıya alındı. Sorun burda. Cole a gelince bize gelecek mi gelmeyecek mi bunu bilmem fakat şu bir gerçek ki Beşiktaş'ın 2. bir carew e ihtiyacı var. bakalım ne olacak. |
transfer felan yok medyanın uydurması hepsi sadece sabah grubunda var bu haber |
gelirse guzel 0lur |
Yeni Ferdinand http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif GALİP ÖZTÜRK http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için gün saydığı West Ham United'ın forveti Carlton Cole, stiliyle Kartal'ın unutulmazlarından Ferdinand'a benzetiliyor.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Beşiktaş'ta Carlton Cole heyecanı yaşanıyor. Siyah- beyazlıların sürpriz bir şekilde anlaşma sağladığı West Ham United'ın 24 yaşındaki forveti için son pazarlıklar yapılıyor. Beşiktaşlılar'ın kadrosuna katmak için gün saydığı Cole stiliyle en çok siyah-beyazlıların efsanesi Les Ferdinand'a benzetiliyor. Cole'un, 1988-89 sezonunda bir yıllık kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan ve kısa sürede siyahbeyazlı taraftarların kalbini kazanarak takımın unutulmazlarından biri haline gelen Ferdinand gibi hava toplarında çok etkili olduğu belirtiliyor. Siyahi futbolcunun, İngiltere Ümit Milli Takımı ile 15 maçta 4 golü bulunuyor. ŞİPŞAK GOLCÜ West Ham'ın Liverpool'dan Craig Bellamy'yi alması ve üstüne Senegalli Kamara'nın da peşine düşmesi Ada'da "Menajer Curbishley yeni sezon için Carlton Cole'u kadroda düşünmüyor" yorumlarına yol açtı. Geçen sezon West Ham'ın ilk lig maçında Charlton Athletic karşısında uzatmalarda oyuna giren Nijerya asıllı futbolcu, sahaya ayak bastıktan 24 saniye sonra attığı golle adını kulüp tarihine yazdırdı. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif İLİŞKİLİ HABERLER |
dogru mu yalan haber mi merak ettim yaw :D |
imzayı gormeden inanmam...Hem de fotomacın haberinee...Ayrıca bizde boyle becerixiz yoneticiler olursa biz oyuncuları sadece gazete haberlerinde okuruzz... |
gelirse ikinci bobo olabilir ancak chelseade hic birsey yapmadı nerdeyse hic adını duuymadım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence bunun takımındaki forvetlerden çok teknikdirektörlerlede alakalı bir durum.Çünkü nekadar iyi olursa olsun bir oyuncu onu hoca oynatmayabilir.Ona gıcık olur oynatmaz bukadar basit.Busene çok gördük mesela.Riikard oynatmadı etooyu 5-6 maç ve barça şampiyonluğu kaptırdı.Shevo da aynı şekilde morinho ya takıldı.Bunlar olabilir yani. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:18 . |