![]() |
İYİ Bİ TRANFER YAPTIK HAYIRLISI OLSUN KARTALIMA |
faydalı olacaktır... |
cole konus var arkdaşalr onun içine taşınmıştır lütfen ayrı konu açmayalım |
Alıntı:
|
bakalım neler yapacak bizde?? yeni les ferdinand olur inşallah |
cok iii transfer oldu |
haber tamamdır almışız adamı |
beşiktaş'ıma hayırlı uğurlu olsun.inşallah medya carew gibi onuda kaçrtmaz bu ülkeden.hadi hayırlısı... |
COLE'DA İŞLEM TAMAM!.. Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, sonunda aradığı forvet oyuncusunu buldu. Siyah beyazlılar, West Ham'ın yıldız futbolcusu Carlton Cole ile her konuda anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki futbolcu salı günü geliyor. Avrupa'da birçok oyuncu ile görüşen Beşiktaş, West Ham'ın üst üste forvet transferlerinin ardından takımdan ayrılmayı düşünen Carlotn Cole ve takmımını ikna ederek İngiliz futbolcunun transferini bitirdi. Yarın Beşiktaş'la sözleşme imzalaması beklenen Cole, salı günü Türkiye'ye gelecek. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Cole'e övgüler yağdırarak çok iyi bir transfer yaptıklarını söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise önce kuşkuyla baktığı bu transfere Emre Belözoğlu'yla konuştuktan sonra onay verdiği ifade edildi. Ailesi Nijeryalı olan Carlton Cole, futbola Chelsea'de başladı. Burada çok iyi bir performans ortaya koyan Cole, tecrübe kazanması için çeşitli ekiplere kiraya verildi. Son olarak geçen yıl West Ham, 4 milyon pound karşılığında İngiltere U-21 milli takımının önemli ismini kadrosuna kattı. Geçen yıl sadece 5 maçta onbirde yer alan Cole, 2 gole imza attı. Ligtv.com.tr |
konu açılmıştı...:D |
evet |
TRANSFER BOLUMUNE |
konu taşınmıştır |
İNşallah sorun çıkmaz yıne, Gerçi delgado da ıyıydı ama napalım kısmet cole olucak ınş.Camıamıza hayırlı olsun.Birde defans aldıkmı inşallah takım brzda oturdumu yerıne harıka olur. |
HAYIRLI UĞURLU OLSUN |
iii gelsin ins bobo gibi oynar |
yaa arkadaslar hemen sevinmeyin daha 100de 100 belli degil, genç oyuncu için son karar yarın 16.00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında verilecek, Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da kuşkuyla yaklaştığı bu futbolcu hakında yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılıkları yaşandığı öğrenildi. Umarim yarin belli olur ve oyuncuyu alirlar. Kaynak kartalhaber.com |
Cole'nin menajerlik ücreti sadece 600 bin euro Perde arkası... Aslen Nijeryalı olan Carlton Cole, Chelsea'de hayal kırıklığı yaşadı. Burada çok iyi bir performans ortaya koyan Cole, menajerlerin de iştahını kabartıyor Chelsea'da hiç bir başarı göstermeyen ve çeşitli kulüplere tranfser edilen Cole son olarak geçen yıl West Ham'a 4 milyon pound karşılığında transfer oldu. Cole, İngiltere U-21 milli takımında da forma giydi. Webt Ham'da geçen sezon sadece 5 maçta onbirde yer alan Cole, 2 gole imza attı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise yaptığı açıklamada "Ben bu oyuncuyu izledim. Fakat Cole, Bobo'dan çok iyi değil. Bu transferi yaparsak kumar oynamış olacağız. Geçen yıl sadece 5 maçta ilk onbirde yer almış. 2 gol atmış bir oyuncu. İsim değil golcü almamız gerek. Beşiktaş büyük takımdır. Büyük isimler transfer etmeli. Cole'nin tranfserinde devreye giren menajerleri de tanımıyorum" dedi. Bu arada Cole'nin transferine menajerin devreye girdiği ve "Cole'nin yıllık maliyeti 2 milyon euro. 600 bin euro menajerlik ücreti var" dediği öğrenildi. |
Cole'nin menajerlik ücreti sadece 600 bin euro Perde arkası... Aslen Nijeryalı olan Carlton Cole, Chelsea'de hayal kırıklığı yaşadı. Burada çok iyi bir performans ortaya koyan Cole, menajerlerin de iştahını kabartıyor Chelsea'da hiç bir başarı göstermeyen ve çeşitli kulüplere tranfser edilen Cole son olarak geçen yıl West Ham'a 4 milyon pound karşılığında transfer oldu. Cole, İngiltere U-21 milli takımında da forma giydi. Webt Ham'da geçen sezon sadece 5 maçta onbirde yer alan Cole, 2 gole imza attı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise yaptığı açıklamada "Ben bu oyuncuyu izledim. Fakat Cole, Bobo'dan çok iyi değil. Bu transferi yaparsak kumar oynamış olacağız. Geçen yıl sadece 5 maçta ilk onbirde yer almış. 2 gol atmış bir oyuncu. İsim değil golcü almamız gerek. Beşiktaş büyük takımdır. Büyük isimler transfer etmeli. Cole'nin tranfserinde devreye giren menajerleri de tanımıyorum" dedi. Bu arada Cole'nin transferine menajerin devreye girdiği ve "Cole'nin yıllık maliyeti 2 milyon euro. 600 bin euro menajerlik ücreti var" dediği öğrenildi. |
hayırlısı olsun |
alın size cartlon cole YouTube - Carlton Cole 18 years |
abi adam ne depar attı be bir zamanlar orhan kaynak vardı o da böyle koşardı:) futbolculuğu ona benzemiyordur inşllh |
ben size birşey diyeyim, transferler yarına kadar bitmez...:D |
geleceksen gel artık be kardeşim bak msj sayın 250 ye doğru gidiyor:) |
Alıntı:
1 gün kaldı halen imza yok... Yönetim başkalarının peşinde mi acaba? |
yönetim bu transfer işini eline yüzüne gözüne bulaştırdı.diyorlar ki futbolcuları tanımıyoruz karar weremiyoruz kandırmayın bırakın ya deyin ki paramız yok borcumuz war transfer yapamıyoruz o zaman anlarız sinir oluyorum ya walla |
hani bu adam bugün imzayı atıyordu |
anlaşılan son saate kadar bizi bekleteceklerrrrr |
Alıntı:
|
gelecekse gelsin gelimycekse başka bir oyuncu için araştıma yapalım |
bugün de transfer yok anlaşılan.. |
kombineler hala elde kaldı:D |
kolot alır artık 2-3 bin kombine dağıtır millete.. başka türlü kimse affetmez onu:) |
abi tüm kombineleri alsa hayır gelmez o adamdan artık :D |
Alıntı:
|
bunların toplantısı 4 teydi ne bitmezmiş beee yada alamadılar yine bitirmiyorlar toplantıyı |
Alıntı:
|
Bu gidişle Cole'u Molu alamayacaklar. İlle de birini almış olmak için giderler Kabze'yi alırlar... |
kabze yi alacaklarsa iç transfer yapmasınlar daha ii |
Sağı solu belli değil, bu yönetimden herşey beklenir... |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |