![]() |
gelsin bakalım... |
adam tek kaş ama istatistiği bayağı ii:) |
Cesar Fbian Delgado transferı gundemımıze gelen ve ımkansız dedıgımız bı cok transferden daha zor bır transfer arkadaslar. Kendisi dunya kupasında arjatın mıllı takımında bıle yer almıs ve cok buyuk ozellıklerı olan bır futbolcu bıcogunuzun bıldıgı gıbı. gazetede belırtılen bonservıs bedelının cok dusuk olduguna ınanıyorum ve hayal etmesı bıle guzel bu transfer haberı ıcın kımse umutlanmasın dıyorum. Bu bızım delgadonun dunyada meshur olanı arkadaslar..:) |
Geçen yıl Mathias Delgado'nun bize geleceği haberi ilk çıktığı günlerde Delgado ile ilgili bir araştırma yaptım ve bu adama da rastladım. Aradan bir yıl geçti, detayları hatırlamıyorum ancak bu adamın gerçekten çok üst düzey bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum. |
Katılıyorum ama seneye sözleşmesi bitiyormuş.Meksika ligindede daha oynamak istemez herhal.Aklını çelerlerse bizimkiler gelebilir.Kulübüde zaten para kazanmak için satabilir uygun bir fiyata.Sonuçta seneye kalırsa beleşe gidecek.3 de olsa 4 de olsa alalım bunu. |
onune gelenı sallıyorlar |
matias a büyük delgado deriz artık,bunada küçük delgado,bi delgado daha bulurlarsa delgado üç olur onunda adı:) |
varya bu adam gelse süper olur vallahi çok iyi bit oyuncu süper bir ileri uç oyuncusu |
Tipide benziyor bızım delgadoya, ama bu bıraz kro tipli :P kaşlarda mc donalds a sponsor olur hani :) |
keşke gelse |
Türkiye`de Saat: 17:19 . |