![]() |
YENİ BOMBA DANİEL COUSİN Beşiktaş, Fransa'nın Lens takımından Daniel Cousin'i istedi... 30 yaşındaki golcü için bonservisine 3 milyon euro, kendisine de yıllık 1.5 milyon euro önerildi... Avrupa kupalarında yer alan takımların futbolcu listelerini 24 Temmuz'da UEFA'ya bildirecek olması, Beşiktaş'ın biraz daha transfere yoğunlaşmasına neden oldu. Siyah-beyazlıların, son olarak, Dinamo Bükreş maçının başlamasından hemen önce, Fransız Ligi'nde yer alan Lens'e Daniel Cousin için teklifte bulunduğu öğrenildi. Kaleci Vedran Runje'yi Lens'e 1 milyon euroya gönderen Kartal'ın, Gabon asıllı golcünün bonservisine 3 milyon euro önerdiği ifade edildi. Bu sezon ligde 4 golü bulunan, UEFA Kupası'nda da takımına 3 gol kazandıran Cousin konusunda Fransız ekibine ciddi bir teklifle giden Beşiktaş'ın, futbolcuya da yıllık 1.5 milyon euro öngördüğü vurgulandı. Bu arada siyah - beyazlılarda prim sistemi değişti. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda yeni prim sisteminin gündeme geleceğini ifade etti. Maç başına primden vazgeçtiklerini vurgulayan Beşiktaşlı yönetici, alınacak primi, sezon sonundaki puan durumunun belirleyeceğini söyledi. Kolot, şampiyon olmaları halinde futbolculara 1 milyon euro dağıtacaklarını söylerken, takımın 2. sırayı alması halinde ise 500 bin euro verileceğini belirtti. Milliyet |
1 milyon euro dağıtacaklarını söylerken, takımın 2. sırayı alması halinde ise 500 bin euro verileceğini belirtti. Ağlamak ıstıyorum 2.liğe prim keşke seba ölseydıde bu gunleri gormeseydi :( |
neresi bombaymış bu adamın 7 gol atmış topu topu boşverin saçma sapan haberler furyası dewam edior |
cole alcaklarına alsınlar bu adamı |
bu kim ya ?? cole çok daha iyi olur biri 24 yaşında biri 30 |
Alıntı:
|
dalga mı geçiliyor artık ya... |
evet cole daha iyi bacaktan :D |
aynen öle dalga geçiyolar artık:) |
bu kim ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yalan haberler ya...dedimya her 5 günde bir forwet adayı gelio die işde buda onlardan biri... |
lens´in yedek futbolcusu bombami oluyormus??? Allahallah |
bu adamı izleyen varmı nasıl futbolcu? unutmayın paskalda lens den geldi |
Alıntı:
Ama bence zaten basinin uydurmasidir :banghead: |
abi ben adamı izlemedim ama sen izlediysen ve yorumun buysa haklısın tabiki gelecekse bomba bi adam gelsin |
Arkadaşlar ben bu adamın en az 10 maçını seyrettim adam yedek falan değil çok iyi bir adam lens ı küçümsemeyin lenste aruna dindane keita monnet gibi forvetleri kesiyodu türkiye liginde inanılmaz iş yapar kaldı ki iyi bi adam hatta 3 sene önce avrupanın en iyi 10 forveti listeme almıştım o kadar iyi bi adam carlton cole a da 5 basar |
Alıntı:
|
ya cousinde risk misk yok larrson 30 undan sonra parladı dediğin hasselbank için falan doğru 35 yaş geç ama adam daha 30 yaşında abartmayın yaşlı diye gelirse kimse pişman olmaz altına imzamı koyarım |
şu transfer yapılsada şu haberlerden kurtulsak artık.bombaya bak:)patlaya patlaya bi hal olduk. |
cousin in cole dan hiç aşağı kalır bi yanı yok yedek falan da değil gelirse iş yapar kezman deivid falan bu oyunculara basar |
balon haber die bi site açıcam yaw:D |
amerika bize de girecek nükleer silah var die ne bu her gün bomba bomba :D Allah tan bizim spor gazetelerini okumuyorlar :D |
Alıntı:
|
bu nerden cıktı beaaa??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama bu adam o kadarda kötü adam değil bu da nerden cıkdı denecek adam değil, boş adam değil onu söyliyim cole dan aşağı kalmaz bence, önemli olan stoperi iyi secsinler boşverin bunu siz burada Nobre bile gol atar gökhan bile atar sorun değil önemli olan Stoperrrrr saygılar |
ya kim bu adam kariyerinde kaç gol atmışki bunla uğraşıyorlar yaa bırakın bu işleri aslan gibi bobo va batuhan varken... |
yeter be walla adamı deli ederler bunlar yaptıkları sadece sallama haber yapmak başka bişey yok |
offff yeter kim gelcekse gerlsin bıktım ya |
Alıntı:
|
ya sacma sapan bi adam ya bu izledim ben bunu |
bu adamın msj sayısında ciddi bi artış var gelebilme ihtimali yüksek:) |
Menajerler parayı bu kez Couzin’den vuracak Beşiktaş’ın oyuncu aradığını, Tello’nun transferinden 500 bir euro menajerlik parası verildiğini duyan menajerler siyah beyazlı kulübe oyuncu üstüne oyuncu öneriyorlar. Siyah beyazlı kulübün kapısını aşındıran ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a baskı yapan menajerler Fransız Ligi'nde yer alan Lens'e Daniel Cousin için teklifte bulundular. Cousin için sıcak bakmayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam "Benim yönetime verdiğim liste var. Cousin'i tanıyorum. Sistemimde oynayamaz. Geçen yıl 3 gol atmış. Bobo, Nobre, Burak gibi golcüler varken Cousin'in alınmasını gereksiz buluyorum. Maliyeti 5 milyon euro yada 4 milyon euroyu bulan bu oyuncunun yerine Can Erdem ya da Batuhan doldurabilir" diye rapor verdi. |
bundan olsa olsa cosinüs olur |
yalan haber ja |
bommmmmmmmmmmm |
caktirmayin ja biraz puan alim ^^ |
Daniel COUSIN a kötü diyen arkadaşlar hiç izlemişler mi acababu adamımüthiş biadam eskilyonlu frei, keita, aruna dindane gibi forvetleri kesti oynadı ve böyle forvetleri olan bi takıma kötü diyen arkadaşlar hayatınızda fransa liginden bişr maç izledinizmi cousin şu an tottenhamda, a.madrid te, sevillada oynayabilecek kapasitede bi futbolcu ister isteyin ister istemeyin bu cousinin iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez |
Türkiye`de Saat: 19:03 . |