![]() |
Beşiktaş'ta Lua Lua iddiası Artık gözler forvette / Beşiktaş Spor Haberleri / FanatikSantander'in stoperi Ruben'in işini bitiren Beşiktaş, golcü arayışına yöneldi. Ada basını, Kartal'ın Kongolu forvet LuaLua'nın peşinde olduğunu yazdı. 24.07.2007 Kulübüne 3 milyon Pound Stoper eksiğini, son anda bir aksilik çıkmazsa Racing Santanderli Ruben ile çözecek olan Beşiktaş, forvet arayışlarına hız verdi. Ertuğrul Sağlam, “Aradığımız isim değil” diyerek West Ham’lı Cole’ün transferini veto etti. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden News of The World ise, Beşiktaş’ın Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı’nda forma giyen Portsmouth’un forveti Lomana LuaLua’yı kadrosuna katmak için harekete geçtiğini yazdı. Haberde, 3 sezondur İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth’ta top koşturan Lomana LuaLua için Siyah-Beyazlılar’ın 3 milyon Pound’u gözden çıkardığı ileri sürüldü. Vassel ismi de gündemde Ada’nın bir başka ekibi Wigan’ın yanı sıra UEFA Kupası şampiyonu İspanyol Sevilla’nın da 26 yaşındaki oyuncu ile ilgilendiği, ancak en ciddi teklifin Beşiktaş’tan geldiği iddia edildi. Kulübüyle 2009’a kadar sözleşmesi olan yıldız futbolcu, Ada’nın en önemli hücum silahları arasında gösteriliyor. Bu arada Kartal’ın, Manchester City’nin ve İngiltere Milli Takımı’nın önemli oyuncularından Darius Vassel için de 1 milyon Pound teklif ettiği belirtildi. City Teknik Direktörü Sven-Grone Eriksson’un, aynı bölge için önemli bir ismi kadroya katması halinde Kartal’ın bu transferi bitireceği öğrenildi. Lomana LuaLua Tam Adı: Lomana Tresor LuaLua D.Tarihi: 28 Aralık 1980 D.Yeri: Kishasa/Kongo Boy: 1.73 Kilo: 73 Pozisyon: Forvet Oynadığı kulüpler: Colchester ve Newcastle United |
Cole olmazsa Delgado, Delgado olmazsa Lua Lua veya Vassell..... benim fikrim... |
lualua inş olur.ada basını yazmışsa vardır kesin bişeyler bu transfer hemen bitebilir bence bugun 24 temmuz uefaya kadro listeleri acıklancak son gun son dakika suprizi yasayabiliriz |
abi lua lua super bir futbolcu yıllardır takip ediyorum hep keske alsak demisimdir |
Lomana LuaLua Bu adam tam bizlik.....transferde gündemimizde Lomana LuaLua Tam Adı: Lomana Tresor LuaLua D.Tarihi: 28 Aralık 1980 D.Yeri: Kishasa/Kongo Boy: 1.73 Kilo: 73 Pozisyon: Forvet Oynadığı kulüpler: Colchester ve Newcastle United <object width="425" height="350"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/SO7tMz5BsYs"></param><param">http://www.youtube.com/v/SO7tMz5BsYs"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SO7tMz5BsYs" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> |
az önce videosunu izledim Amokachi aklıma geldi onun gibi hızlı biri gollerden sonra sürekli taklalar atmasıda çok ilginç adam taklacı güvercinler gibi |
hayırlısı ama |
Bencede olabilir çok renklı bır oyuncu teknığıde ıyı,yakubu ile bırleikte oynarken izlemiştm ama çokta ahım şahım biri değil. vasel veya delgado bunlar olmıyıcak galıba alamıyoruz heralde.COle çok oynamamış dıolar ee gerıye lua lua kaldı bakalım hayrlsı. Bence aradığımız adam drogbanın copyası sentetıende pıquene var ama çok pahalı. |
inşallah dogrudur haber alın size lualua YouTube - Lomana Lualua |
İyi adam gelsin. |
balon çıkacak |
lua lua yı alalım bari yaa. gelirse 2 kombine benden. cole benim içime pek sinmiyor açıkçası. |
lualua yanlış transfer olur. bize uzun boylu tekniği ve son vuruşu iyi forvet lazım. süratli olması iyi ama youla da süratliydi. bize karşı kapanan takımlar gözönüne alındığında lualua verimsiz olur. bence cole gelsin daha iyi |
Alıntı:
YouTube - Lomana Lualua YouTube - Lualua Bence cole olmazsa lualua çok ıyı olur. |
hayırlısı olsun... |
Alıntı:
|
rakipler için çok sinir bozucu haraketleri var-alabilirsek rakipleri eksik bırakabilir.hareketleri süper!!!!! |
Artistiği kuvvetli ama bilekleri yumuşak değil düz bir oyuncu gibi... Ne diyeyim benim pek içime sinmedi.. |
o taklaları inonu de atması temennisiyle |
|
yada kadıköy de |
Alıntı:
|
gelmeden hiçbi yorum yapmam hevesimi kursağımda bırakıyolar... |
coledan daha iyi en azından ayaklarına hakim |
valla bence de şu an cole dan daha iyi bir oyuncu ama ben hala cole un çok büyük patlama yapacağını düşündüğüm için umarım cole gelir :D |
Lua Lua yattaranın forvet versiyonu bu adam cole a basar türkiye liginede kısa sürede uyum sağlar ama fiyatı yüksektir alamayız ama şöyle bişey var utaka portsmouth a gitmedimi onun gelişiyle lua lua yı bize verebilirler ha gayret bastırın!! |
sanmıyorum. |
peki uzunboylu son vuruşu ve tekniği iyi futbolcu kim. sakın bana cole demeyin. ne teknik var ne son vuruş. lua lua nın nasıl adam eksilttiğini görmüyormusunuz. kapanan takımlara asıl o lazım. olay sadece uzun boyluyu koy kapanan defansın arasına zıplasın vursun kafayı değil. |
Alıntı:
|
Lua Lua yı getirmek zor geçen senede ezikler ilgilenmiş alamamışlardı |
Alıntı:
Lua lua ise çok ahım şahım değil ama işe yarayabilir bnce sonuçta kararı hoca verıcek bız sadce aramzda yapıcı tartışırız. |
bence frei gelsin her yıl 20 gol atıyo rahat 3milyon paund değil belki 3milyon euroya alabiliriz ama 1 yıllık bize hasselbaink çözüm olabilir bence rubeni tanımıyorum keşke mejia gelse |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
LuaLua bir gelse Türkiye'yi ayağa kaldırır ve taraftarın sevgilisi olur. |
cesar delgado veya lua lua bnm favorim isterim gelmelerini bugün bitcek transferler inş. yaparız |
bugün transferlerin bitmesi mümkün değil bence, zaten bitmesin de, alelacele transfer mi yapılır ya... |
Lua Lua gelmez bence.. portsmouth vermez onu.. bi baska ingiliz basinda okudum.. " Redknapp plans with Lua Lua for the next Season " ..onun gibi biseyler yaziyordu..:( hayirlisi artik ben cok isterim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:20 . |