![]() |
bir bu eksikti. |
Alıntı:
|
bu adamın ismi de pek bi uzun, bu defansta bakiye pas atarken spiker bunun ismini telaffuz edene kadar baki topu bizim kaleye sokar...:D |
Ya arkadaşlar yaa, aranızda bu adamı tanıyan varmı da begenmıyosunuz, cok mu ızledınız keske haber gercek olsada legrottaglie gibi bir kaleyi defansımıza takviye edebilsek. O begenmediginiz ikinci ligde dediginiz juve'nin de kadrosuna bi bakın isterseni hala takımda ne isimler var. Neyse boyle yorumlara anlam verememekle beraber bu transfer ısının cok uzadıgı ve artık sinir bozucu bir hal aldıgı kanısındayım ya gıdıp adam gıbı alsınlar kımı alacaklarsa yada yapmıyoruz transfer deyıp kapasınlar bu konuyu. Artık yeter |
buna lakap takarlar abi lego mego :D |
Legrottaglie Kartal oluyor iddiası! Transfer döneminde adı bir çok isimle geçen ve son olarak Racing Santander'in stoperi Ruben Gonzales ile anlaştığı öne sürülen Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde Juventus'un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Nicola Legrottaglie'nin işini bitirdiği iddia ediliyor. İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazetta Della Sport'ta yer alan habere göre Nicola Legrottaglie'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu ve bu transferin sadece resmi imzaya kaldığı belirtildi. 2003 yılında Juventus'a gelen Nicola Legrottaglie, iki sezon İtalyan ekibinde forma giydikten sonra sırası ile Bologna ve Siena takımlarında kiralık olarak forma giymişti. Tecrübeli defans oyuncusunun Türkiye'ye gidişi konusunda Beşiktaş ile anlaştığını bildirilirken, Appiah ve daha önce siyah-beyazlı ekipte forma giyen Guinti'den ülke ile ilgili bilgi aldığı ifade ediliyor. 24.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.com dış haberler |
Alıntı:
Arkadaşım kimse beğenmiyorum demiyor. artık dalga geçmeye başladı yönetim taraftarla. Alsınlar artık alacaklarını isterse 3. ligden olsun. |
kolot açıklama yappsın lütfen:D |
KARTAL'DA SON ADAY LEGROTTAGLIE! http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın24f_write_month(7) Temmuz 2007 14:45http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0724144521.jpg Beşiktaş'ın İtalyan defans oyuncusu Nicola Legrottaglie ile anlaştığı ileri sürüldü. Juventus'da forma giyen Legrottaglie'nin siyah beyazlı takımla anlaştığını yazan Tuttosport Gazetesi'nin haberine göre İtalyan oyuncunun, Beşiktaş ve Türkiye hakkında bilgi almak için eski Beşiktaşlı Guinti ve Fenerbahçeli Appiah ile konuştuğu belirtildi. Bu oyunculardan olumlu bilgi alan Legrottaglie'nin Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü. Lig TV Roma temsilcisi Dündar Keşaplı'ya konuşan 31 yaşındaki futbolcu, Juventus'la 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen Torino'da yeterince ilgi göremediğini için ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme yapacağını açıklayarak, "Appiah ve Giunti ile konuştum. İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu öğrendim. Beşiktaş'ın da Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek olması beni bu anlaşmayı imzalamaya yöneltti" dedi. İtalyan Milli Takım'nda 7 defa forma giyen Legrottaglie 1 gol attı. GÜLTİKEN İSPANYA'DA... Öte yandan, idari menajer Ali Gültiken'in, İspanya'nın Racing Santander takımında forma giyen stoper Ruben Gonzales için transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İspanya'ya gittiği öğrenildi. NICOLA LEGROTTAGLIE KİMDİR? SEZON.... TAKIM.... MAÇ/GOL ------------------------------------ 1996-1997 Pistoiese 31 (3) 1997-1998 Prato 26 (0) 1998-1999 Chievo 17 (0) 1999-2000 Reggiana 4 (1) 2000-2001 Modena 32 (1) 2001-2003 Chievo 43 (6) 2003-2005 Juventus 21 (2) 2005- ..... Bologna 9 (0) 2005-2006 Siena 28 (0) 2006- ..... Juventus 12 (0) |
ohh bü tün italyayı gezmiş:D |
Türkiye`de Saat: 00:53 . |