![]() |
Legrottaglie Beşiktaş'ta!..(Tek Baslik) Savunmasını takviye etmek için bir çok isimle görüşen Beşiktaş flaş bir transfere imza attı ve İtalya Milli Takımı ve Juventus'un savunma oyuncusu Nicola Legrottaglie'i renklerine bağladı... BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. 7 kez İtalya Milli Takım formasını giyen Juventuslu Legrottaglie, Beşiktaş'la her konuda anlaşmaya vardığını ve transferin Siyah-Beyazlı kulüple Juventus arasında atılacak formalite imzaya kaldığını açıkladı. Beşiktaş'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu ve gizli pazarlık yürüttüğü 1.85 boyunda 31 yaşındaki Nicola Legrottaglie, "Appiah ve Giunti ile konuştum. Onlardan aldığım olumlu referans sonucu Beşiktaş'ın benim için ideal seçim olduğuna karar verdim" dedi. Dakka90.com Dış Haberler Servisi |
Ana? Bu da nerden çıktı? |
hönk:hmmmm2: |
Dakka90 a göre andersonda imza atmıştı.Başka biryerde yazmıyorsa yalandır buda. |
haydaaa bu da nerden çıktı:) |
tanıyan varsa bilgi versin aptala döndük valla bir o bir o |
uleyn iki dakika rahat durun be... |
Bismillah:D:D |
abi aynı site yarım saat önce ruben gonzales dedi şimdi bunu diyor ve iki oyuncuda savunmacı gelde çık işin içinden |
cm03/04 te kötü oynuodu:D |
benim gibi bi adamı da sinirlendirmeyi başardılar ya, tebrik ediyorum hepsini... |
ya dalga geçiyorlar artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr |
valla bugun son gün arkadaşlar son kez sabredelim eğer bugün transfer gerçekleşmezse ve yarın da transfer haberleri çıkarsa yeni yeni o zman başlayalım küfree:D |
ruben gonzalez gelecek ya, dakka90 ne lan, adamın asabını bozmayın... |
oda gelir buda gelir:D para çok |
bırak beni emre, çoğaltacam ya... |
:D ee kolay gelsin hepimiz adına temsilcimiz olarak sen çoğalt abi:D |
Bu adam italyanın her takımında oynamış nerdeyse.Kulüp kulüp geziyor.İstikrarlıda değil.Yaşıda 31 zaten son durağı olur bizde.İnş haber yanlıştır.Ruben gelse kat kat daha iyi. |
ulen sabah ruben, öğlen italyan, akşam haberlerinde ne var merak ediyorum... yok böyle bi medya ya i...... basın bunu da yazın |
merak etmeyin ruben gelecek, böyle dandik isimler atıyorlar ki ortaya ruben gelince göbek atalım :D... |
:D:D kötünün iisi olsun |
ruben gelince istanbula ayak basinca kucakliyalim onu :D |
LEGROTTAGLIE IL TURCO Anche Nicola Legrottaglie sta per lasciare la Juve, destinazione Turchia. L'ex difensore del Chievo è infatti ad un passo dal Beşiktaş: "Nelle prossime ore Juve e Besikats dovrebbne formalizzare l'accordo. In attesa dell'ufficilizzazione io aspetto. Ho parlato con Appiah e Giunti e mi hanno convinto che la Turchia è la scelta migliore". http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/Primo_Piano/2007/07_Luglio/24/juve.shtml La Gazetta Dello Sport'tan almışlar haberi. |
Alıntı:
|
italyanca bilen :D |
dakka90 bu siteden çevirmiş zaten!!! |
Yaa bu dakka90 tam sallama sitesi valla.Aklına birşey geliyor yazıyor.Gitmişler arsenal appiaha 32 milyon dolar vermiş yazıyorlar.Yaw o adama kim verir okadar.Onun için bu sitenin hiçbişeyine inanılmaz.Balon balon balon hepsi... |
Goal.com - Calciomercato - Chiellini e Legrottaglie sempre piu’ lontani dalla Juve bu da başka bir site!!! |
ruben için ispanyaya gitmişler ama kolot gitmemiş demekki alacaklar bu nerden çıktı |
yaw akşama ruben biter, forvet de bu önelemede olmaz... |
akşama kadar alırlar:D |
bana ruben bu adamdan daha ii geliyo bakalım ne olacak |
gelmesin, daha iyi zaten...:D |
İtalyan savunma oyuncularına güvenirim... |
insallah ruben gelir |
manager oynarken hep rubeni alırdım genç bi adamdı |
kolot'da acaba manager oynarmiydi :D |
oynar o varya herşey yaparrr kolot yaa adamım onun açıklamalarına hastayım:D |
bence cok iyi olur tarsi nestaya bensiyormus 7 kez milli olmus juventus gibi bir takimdan bize gelicek |
ehh.. Juventus takim mi yaa.. ikinciligde dolasip duruyo ( gerce ciktilar 1. ligede :D ) |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |