![]() |
Türkiyede postiga gibi forvetmi var yaa?Keşke öyle birşey olsada kazaylanda olsa alsa bizimkiler onu.Ama zor. |
transfer yaptık ya inanamıyorum şaka gibi geliyor:) |
ağa postiga gibi adam mı var cole'den iyi ben gelirse iş yapıcak diyorum tello ve yozgatlı iyi ortalarla bobo ve onu ucurur !! gerçi forvet almasakta olur nobre güleç ibo bobo var bunlarda iş yapar tabi delgado tello ve yozgatlı iyi iş yapması Lazım |
Alıntı:
|
|
büyüksün baba |
aldık mı inanayım mı acaba... |
MuTe bu kesin :D dHa ve karakartal'da ve bütün son dk haberLeri geçtiLer yalansa ceLaL koLat sen bittin !! :D |
bnm tele de bilgi msajı geldi ...sanırsam aldık :D |
postiga geLsinde bana yeter bi forvet aLırsak super OlUr ya tam rahatLarız |
alalım artık lig başlayacak.. 3-4 gün içinde birde forvet alalım bu transfer çilesinden kurtulalım.. |
yeni kartal legrottaglie konuştu!!! Beşiktaş'ın Juventus'tan transfer ettiği İtalyan yıldız Nicola Legrottaglie, "Türkiye müslüman bir ülke, orada ne yapacaksın?" sorusuna işte böyle yanıt verdi... BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. Türk medyasında ilk kez Dakka90.com aracılığıyla yer alan Legrottaglie transferi gerçekleşti ve İtalyan futbolcu, Türkiye hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki oyuncu, "Siz iyi bir Hristiyansınız ve İncil öğretilerine göre hayatınızı sürdürüyorsunuz. Bir İslam ülkesine gideceksiniz bu sizi korkutmuyor mu?" şeklindeki soruyu, "Açıkça söylemek gerekirse biraz korkuyorum, bunu gizlemek faydasız. Ancak şunu söylemeliyim ki, Torino'da yanımda olan Tanrı, İstanbul'da da benimle birlikte olacak. Baktığınız zaman ben bir futbolcuyum ve sadece işimi yapacağım. Türkiye'de üç yıl geçireceğim çünkü gerçekten çok iyi bir sözleşme önerdiler. Görevimi en iyi şekilde yapacağım" diye yanıtladı. Türkiye'ye gitmenin kendi hayatında yeni bir deneyim olacağını ve kişisel dünyasını zenginleştireceğini de kaydeden Nicola Legrottaglie, Beşiktaş'a gelmeye karar verirken Fenerbahçeli Stephen Appiah'la yaptığı görüşmeyi de şöyle anlattı: "Stephen ile konuştum, fikrini aldım. Bana Türkiye'de rekabetin çok yoğun olduğunu belirtti, kıyasıya bir yarışın ve mücadelenin içine gireceğimi söyledi. Ayrıca bana Süper Kupa finalininden bahsetti ve 'Gel karşılıklı oynayalım' dedi. Sonuçta tanıdığım futbolcularla aynı ligde oynayacağım." Dakka90.com Dış Haberler Servisi |
bak bu dakika90 nın adını kuLLanma artIk YaLan arkadaşım bu ya ne cabuk roportaj yaptıLar yok artık celal kolat :D |
Alıntı:
biraz saçma buldum düşünceni nasıl ne çabuk röportaj yaptılar medya biliyosunki çok geniş bir kavram bu adamlar zaten dış haber servisi yani hemen hemen her ülkede var adamları lütfen rica ediyorum biraz düşünerek konuşun |
dostum düşünerek konusuyorum AdamIn bize gelecegi daha 1 saat önce beLLi oldu!!! ne cabuk roportaj yaptıLar Ben şahsen inanmıyorum |
Legrott. geldiii oo ggaranti bence:) |
Alıntı:
|
bence forvete ya arjantinli yada brezilyalı alınmalı ve genç olmalı portoya bakın surekli genç brezilyalıları topluyorlar, sevilla yine öyle hem başarılı oluyorlar hemde yuksek fiyata satıyorlar |
aynen üstad pazartesi karşıLıcakmıyız abi onu istanbulda ? |
abi rico paşa türkiyede papayla görüşmedimi.. legrottaglie bunu öğrensin yeter böyle bi görüşmeyi dünyanın hangi takımı yaptırabilir.. ayrıca rahat olsun burası türkiye, iran değil.. gelince anlar nasıl olsa |
hadi bakalım hayırlısı... |
Alıntı:
|
eyw dostum :) bjk duruşunu iyi yanSıtıosun ;) |
aBİ BU yöneticilerle o zor biraz yA bizimkiler bi video izLeyin adam aLıorLar zahmet edip gitmiorLar gitseler biLe tatil icin gidioLar :D anLamadım gitti... böyLe oyuncuLar bize Lazım robinho gibi genç yetenek orda bunLar peynir ekmek gibi satılıo hemde bedava |
sağol abi sende |
Alıntı:
|
Beyler bu röportaj iki gün önce tuttosport'da yayinlandi panik yapmayin... yazdiklari dogru ama kendileri yapmadi bu röportaji.... forza'da arkadaslar o röportaji cevirmisti ayni seyler yaziyordu tanri orda da yanimda olacak felan... |
ha tabi idmana bile çıktı :):) |
hayırlısı olsun |
Bide utanmadan ilk biz duyurduk transferi diyor.200 tane salladın biri tuttu diye göbek at şimdi.Alla Alla yaa ne biçim iştir anlamadım gitti.Bukadarda olmaz yüzsüzlük valla.Logrettaglieyede hayırlı olsun buarada.Appiaha sormuşun süper kupada oynarız demiş ama sen oynarsında o oynamaz herhal.Yolcu o. |
|
Alıntı:
|
hayırlısı bakalım... |
İNŞALLAH İYİ OLUR AMA KENDİ TAKIMINDA GALİBA KADROYA GİRME SIKINTISI ÇEKİYORMUŞ |
galibası fazla:Dkadroya giremiyormuş:Dhey allah'ım gülüyorum ağlanacak halimize... |
İmza atmadan inanmayın... Her an herşey olabilir.. |
herkezi kendi gibi mi zannediyo bunlar.müslaman ülke de adam mı yiyolar. |
cok guzel konusmus walla.abı ısınız gucunuz mu yoqq dakka90 a grıonuz allah askına... |
Kolpa90 haberlerini hiç okumadan geçiniz |
çok saçma bir soru olmuş |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |