![]() |
bu soruyu soruyu soran kım acaba yaaa varmı boyle bi soru |
artık yeter kesin burda mı :D |
Daha demin stv ve fox spor haberlerinde legrottaglie transferinin bitmediğini söyledi.Stv de son söz demirörenin dedi.Fox dada yüksek bonservis nedeniyle vazgeçildi dedi.Valla eğer buda gelmezse yuhhh yani.Ne diyim bişey dersem ağır gelecek çünkü. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inanmiyorum yaa, uefaya verilecek oyuncu listesinin tarihi geldi ve bi adam getiremediler, hakikaten cok büyük basari! yaw sanki dünyaca ünlü yildizlarin pesinden kosuyoruzda transferler zora giriyor...isimleri gecen oyuncularin % 90ni siradan ve bunlari bile getiremiyorlar, yuh ki ne yuh... |
Beşiktaş Kulübü defans için arayışlarını tamamladı ve İtalya'nın ünlü kulübünden forma giyen stoper Nicola Legrottaglie ile anlaştı. İtalyan oyuncu imzayı İstanbul'da atacak. 26 Temmuz 2007 00:18Yazı boyutunu büyütmek için http://image.haber7.com/font-size-12px.gif http://image.haber7.com/font-size-14px.gif http://image.haber7.com/font-size-16px.gif http://image.haber7.com/font-size-18px.gif #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;}http://image.haber7.com/haber/71526.jpg Siyah Beyazlı kulübün İtalya'nın Juventus kulübünde forma giyen Legrottaglie ile anlaşma sağladığı ve işin imzaya kaldığı öğrenildi. İtalyan oyuncunun 30 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'a gelmesinin beklendiği bildirildi. Beşiktaş söz konusu transfer için Juventus kulübüne de bonservis bedeli ödeyecek. AA |
abi bu adamı aldıkmı almadıkmı nedir son durum? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER BİLMECESİ! Beşiktaş yabancı stoper transferine bir türlü noktayı koyamıyor! Ruben Gonzalez'de çıkan pürüzler sonrası Juventuslu oynayan Nicola Legrottaglie'nin işini bitiren siyah beyazlıların, yüksek maliyeti ve yaşı nedeniyle bu oyuncudan da vazgeçtiği öğrenildi. 26 Temmuz 2007, 20:38 Haber: Övünç ÖZDEM - DHA Siyah beyazlı kulübün yetkilileri, son bir hafta içinde önce Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez ile anlaşmak için İspanya gitmiş, ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından bu transferi gerçekleştirememişti. Son olarak Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile dün akşam saatlerinde kesin anlaşmaya vardıkları öğrenilen ve bu bilgiyi doğrulayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan üçlü zirvenin ardından İtalyan oyuncunun transferini askıya almaya karar verdiler. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik dirkektör Ertuğrul Sağlam'ın bugün tesislerde yaptığı toplantıda, Nicola Legrottaglie'nin maliyetinin yüksek olduğuna karar verildi. Ayrıca Legrottaglie'nin 31 yaşında olması ve geçen sezon Juventus formasıyla Serie B'de 10 maçta forma giymesi, bu transferin askıya alınmasının diğer sebebleri olduğu kaydedildi. Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetiminin tekrar arayışa girerek, transfer listesinde bulunan diğer oyuncular üzerine yöneleceği öğrenildi. Bence bizim yönetimden hiç bir şey olmaz. Sayın Y. Demirören in artık elini vicdanına götürüp, bir avuç beceriksiz yönetici ile birlikte Beşiktaş ı bu hale nasıl getirdiğini düşünmesi gerekir, bu kadar aciz ve beceriksiz yöneticileri bir araya getirmek büyük bir başkanlık başarısı.... sayın Demirören ve ekibini Beşiktaş ı bu hale getirdikleri için tebrik ediyorum. |
yazıklar olsun böyle yönetime 2 aydır bi stoper bulamadılar takım bu sezon başarısız olduğunda tek sorumlu kendileri olacak.. yıllardır hep teknik direktörleri suçladılar ama artık yemez.. |
yeter kulübü oyuncağa çevirdiler.kartalımız bir oyuncuyu almaya karar verdimi almalı.kulübümüz beceriksizler yöneticiler doldu.yazıklar olsun. |
hey yavrum heyyyyy.kesınleşti sanırım.işte transfer budur;) |
legrotalli den vazgeçildi Ruben Gonzalez'de çıkan pürüzler sonrası Juventuslu oynayan Nicola Legrottaglie'nin işini bitiren siyah beyazlıların, yüksek maliyeti ve yaşı nedeniyle bu oyuncudan da vazgeçtiği öğrenildi Siyah beyazlı kulübün yetkilileri, son bir hafta içinde önce Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez ile anlaşmak için İspanya gitmiş, ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından bu transferi gerçekleştirememişti. Son olarak Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile dün akşam saatlerinde kesin anlaşmaya vardıkları öğrenilen ve bu bilgiyi doğrulayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan üçlü zirvenin ardından İtalyan oyuncunun transferini askıya almaya karar verdiler. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik dirkektör Ertuğrul Sağlam'ın bugün tesislerde yaptığı toplantıda, Nicola Legrottaglie'nin maliyetinin yüksek olduğuna karar verildi. Ayrıca Legrottaglie'nin 31 yaşında olması ve geçen sezon Juventus formasıyla Serie B'de 10 maçta forma giymesi, bu transferin askıya alınmasının diğer sebebleri olduğu kaydedildi. Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetiminin tekrar arayışa girerek, transfer listesinde bulunan diğer oyuncular üzerine yöneleceği öğrenildi. |
ya bu yonetim ne zaman adam akıllı trandfer yapacak galatasaray bile bizden iyi transfer yaptı yazık bjk nin düştüğü bu hale bakın |
ulan ben böle transfer politikasınında futbolcununda yöneticininde.töbe töbe adamı verem ettiler verem |
Transfer haberlerine bakasım gelmiyor, iyice kabak tadı verdiler artık... |
dalga mı geçiolarya mustafa abiyle biz çoğaltmaya başlıyoruz:D |
bu salaklar adamla anlastiktan sonrami farkina variyor kac yasinda oldugunun yada az mac oynadiginin? bu kadar sacmalik olmaz ya! |
ya olmaz böle bişey dalga mı geçiyorlar taraftarlarla yazıklar olsun |
ya yaşi bahane ediyorlar yada parayı maliyeti yuksek diorlar nolcak bu bjk nin hali |
Yeter artik yaaa usandim beeeeee.......bayadaa sevinmistim legrotagglie gelecek diye......ahhhh yönetim ahhhhhh size söyleyecek söz bulamiyorum artik...... |
işallah bir gün bu transfer işiini becerebililrlerrrrrrrrr |
Alıntı:
bozcam arttık ağzımı aq böle işin ben ya olmaz böle bşi ya yuhh be yuhhhhhhhh artık |
arkadaşlar fazla sinirlen meyin sonuçta bizimkisi beşiktaş aşkı |
hay sizin aq koLay istifa uLan !!!!!!!!! |
VVVVaybeeee eskıden ınsanlarda utanma duygusu vardı ama görüyorumkı colottın marıo ve aygaz bey sayesnde bu duyguda kalkmış oldu ınsan ruhundan................. NE denıleblrkı böle ınsanlara sadce koca bır yazık :( |
Arkadaşlar küfürlü mesajlar yazmayın lütfen, hepimiz üzgünüz sonuçta bu yalan transfer haberlerinden... |
evet sakin olalım sinirlenmeyelim herkez uzgun işalllah olcak transfer |
ALLAHINDAN bulsunlar ne dıelm bu kadar ınsanla dalga geçiolarya ne hakedıolarsa onu tez layıkıyla cezasını çeksınler ınş.. Sonunda geçen sne gs nasl özhanı ılk maçta ıstıfaya çağırdı bunu yaptırıcaklar.GErçı haketmıolar da değil. |
istifa etse kim gelecek |
ARKADAŞLAR BURADA YÖNETİME KİMSE LAF EDEMEZ SORUN YÖNETİMDE DEĞİL BU TRANSFERDE ERTUĞRUL HOCA İSTEMİYOR GİBİ DURUYOR ÇÜNKÜ YÖNETİM ANLAŞTIK DİYOR,FUTBOLCU ANLAŞTIM DİYOR GERİYE SADECE HOCA KALIYOR ERTUĞRUL HOCA İSTEMİYORSA HALA ALINMASI TARAFTARIMISNIZ. LÜTFEN BİRAZ MANTIK YÖNETİME BAHANE ARIYORSUNUZ. ADAMLAR HATA YAPIYOR DİYE HER ŞEYDEDE BU KADAR LAF ATMAYIN AYIPTIR. |
ertuğrul hoca kotu transfer istemiyor haklı bunlar bu kadar geciktirmemelidiler |
abi madem tam karar vermediniz ne diye anlaşıyorsunuz adamla daha önceden araştırsanıza adam kaç yaşında kaç maç oynamış.. bizi ne diye heveslendiriyorsunuz.. transfer yapmak konuşmakla olmuyor ne yazıkki beşiktaşa gelmek isteyen çok oyuncu var menajerler hergün bi oyuncu teklif ediyor derken ii ama iş transfere geldimi olmuyor.. abi veriirsin ii bi ücret adamı real madridten bile alırsın bu da parayla oluyor ama siz fazla para vermek istemezseniz ya kimseyi alamazsınız aldığınız adamda kadrodaki stoperlerden üstün olmaz o zamanda oyuncu almaya gerek yok zaten.. |
bu admı alslar iyi olacaktı yaaw |
dogu soyluyon amkachi kardeş |
Alıntı:
kardeşim Ertuğrul hoca herkezi beğenmez onun bir sistemi ve bir sistem takımı yaratma çabası var. buna göre oyuncu arıyor fakat önerilen hiç bir oyuncuyuda istemiyor. Kısaca Ertuğrul hoca navarro'yu çok istedi neden çünkü sistemine çok uygundu. Hem hırslı,yırtıcı,oyun kurabilen bir adamdı ve tecrübeli fakat sevilla bırakmadı. Şuanda da bunun hala çilesini çekiyoruz. |
isabetli karar vermişler. ertuğrul hocam bu işi biliyor. |
aferin aferin bakiyle oynayalım hiç transfere gerek yok açtırcaklar bana ağzımı ya |
Türkiye`de Saat: 10:54 . |