![]() |
Kartal`ın yeni gözdesi Ruben(Tek baslik) Beşiktaş'ın gündemine giren son isim Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez Rocha oldu... 22.07.2007 Beşiktaş’ın gündemine giren son isim Ruben Gonzalez Rocha oldu... Yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Racing Santander’de forma giyen 25 yaşındaki stoper için harekete geçti. Futbol şube sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, İspanyol ekibiyle görüşmelere başladı. 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.87 boyundaki yıldız futbolcunun bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Orhan YILDIRIM |
ya lütfen yeter artık bıktım bu habelerden kim gelecekse gelsin ya |
Eğer salıya kadar alabilecekseniz alın bu adamı.Sağlam adamdır.Mandilla,kroldupa hiç gerek yok.Ben bu adamı en son madridden tanıyorum ama geçen sene ne yapmış bilmim.Alırlarsa iyi yapmış olurlar.Ama zor... |
bu adam için bu bonservıse deger bence;) |
evet yaw kim geliosa gelsin |
24 temmuza kadar 2 oyuncu getirmek cok zor. 2 Ayda dogru dürüst adam getiremiyorlar... 2 günde nasil yapcaklar :( allahaskina yapmayin yaaa :( |
gazetelerde ismi beşiktaşla anılan sanırım 95. adam oldu. |
ruben i ben de izledim gayet iyi bi adam yaşı da gayet iyi salıya bi transfer bitirilecek ama bakalım kim olacak stoper olarak benim tercihim bu olurdu sayılan isimler arasından... |
Beşiktaş ispanyadan futbolcu transfer edemez şu anki haliyle boşuna ümitlenmeyelim eğer gelirse gerçekten büyük iş yapmış oluruz bence |
birileri bizimle dalga geçiyor ama kim anlayamadım... |
Türkiye`de Saat: 06:34 . |