![]() |
Kartal`ın yeni gözdesi Ruben(Tek baslik) Beşiktaş'ın gündemine giren son isim Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez Rocha oldu... 22.07.2007 Beşiktaş’ın gündemine giren son isim Ruben Gonzalez Rocha oldu... Yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Racing Santander’de forma giyen 25 yaşındaki stoper için harekete geçti. Futbol şube sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, İspanyol ekibiyle görüşmelere başladı. 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.87 boyundaki yıldız futbolcunun bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Orhan YILDIRIM |
ya lütfen yeter artık bıktım bu habelerden kim gelecekse gelsin ya |
Eğer salıya kadar alabilecekseniz alın bu adamı.Sağlam adamdır.Mandilla,kroldupa hiç gerek yok.Ben bu adamı en son madridden tanıyorum ama geçen sene ne yapmış bilmim.Alırlarsa iyi yapmış olurlar.Ama zor... |
bu adam için bu bonservıse deger bence;) |
evet yaw kim geliosa gelsin |
24 temmuza kadar 2 oyuncu getirmek cok zor. 2 Ayda dogru dürüst adam getiremiyorlar... 2 günde nasil yapcaklar :( allahaskina yapmayin yaaa :( |
gazetelerde ismi beşiktaşla anılan sanırım 95. adam oldu. |
ruben i ben de izledim gayet iyi bi adam yaşı da gayet iyi salıya bi transfer bitirilecek ama bakalım kim olacak stoper olarak benim tercihim bu olurdu sayılan isimler arasından... |
Beşiktaş ispanyadan futbolcu transfer edemez şu anki haliyle boşuna ümitlenmeyelim eğer gelirse gerçekten büyük iş yapmış oluruz bence |
birileri bizimle dalga geçiyor ama kim anlayamadım... |
Alıntı:
|
son dakkika ruben besiktas´ta Ruben Beşiktaş'ta Beşiktaş Ruben'in transferini bitirdi Beşiktaş Racing Santander'de forma giyen stoper Ruben'i renklerine bağladı. Ruben'in Salı akşamı İstanbul'a gelip çarşamba günü resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da |
bu da yalansa hayatımda ilk kez okkalı bir küfür edicem... |
salı gelıp neden çarsamba atsınkı |
bombalar patlaya patlaya en son bir yerimizde patlamasında.sıkıldım artık bu saçmasapan transfer haberlerınden. |
bakalım gelcek mi? |
bakalım hadi |
bu arada ruben kim lan?..:D |
Nekadar saçma sapan şey bu yaa.Yarın listeler verilecek ama adam yarın gelip çarşamba imza atacak.Hadi yaw...Eğer gerçeksede yönetimi kutlamak gerek bu transfer için.Sağlam adam. |
kartalhaber kaynaklı gecen sene ze roberto pascal cygan bu sene drijbril cisse facialarını yaşadık yalandır belkide |
katılıyorum sana mute |
Daha önce Navarro ve Cristanval gibi isimlerle görüşen ancak bu oyuncuları renklerine bağlayamayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, transfer edilmesini istediği ismi yönetime bildirdi.. Sağlam'ın geçtiğimiz sezon İspanya Ligi La Liga'da gösterdiği çıkışla dikkat çeken Racing Santander'de 34 maçta da başarılya forma giyen Ruben Gonzalez'i istediği öğrenildi.. Beşiktaş'ta bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Sağlam'ın ısrarla istediği Ruben'in transferi için çalışmalara başlanması yönünde karar alındığı ve bu oyuncuyu Siyah Beyazlı takıma kazandırmak adına yarın Ali Gültiken ya da Celal Kolot, Mario Berk ikilisinin İspanya'ya gideceği belirtildi.. Real Madrid B takımında yetişen ve Almanya'da Mönchengladbach ve İspanya'da Albacete formalarını kiralık olarak giyen Ruben, geçtiğimiz sezon Racing Santander'e transfer olmuştu.. 25 yaşındaki oyuncu, 1,87 boyunda ve 75 kilo ağırlığında.. Bu sezon Racing Santander'in La Liga'da oynadığı 38 maçın 34'ünde forma giydi ve savunmadaki başarı futboluyla beğeni topladı.. |
TV 8'e göre bizimkiler yine brezilya'ya yönelmis EDINHO diye bir stoper gündemdeymis... hay allahim küfür edecem simdi vallahi yeter ya isimkolik olduk 105 felan oldu galiba... |
kardeşler bu kolpa haberleri bırakalım lütfen yaa gerçek dünya ya dönün.... |
yaw tamam yapmayın transfer falan, alın baki'nin dayıoğlunu defansa, forvete de veysel'in teyzeoğlu varmış, yeter bize... |
aynen yok böyle bir haber anlayışı |
Alıntı:
|
Hiç bi bilgim yok bu adam hakkında. Ama bence de yeter, artık alalım birini... |
Alıntı:
|
dunyayı ayaga kaldıracak transferi gercekleştırmişler rubenle |
ya artık öyle bi hale geldik ki adamı sözleşme imzalarken görsek yinede inanmıcaz geldiğine:) bizi bu hale getiren yönetim ve medya utansın:) |
doğrudur ama ben santrafor bekliyodum |
adamın videosunu aradım yok... bu yönetimden de böyle transfer beklenir zaten.... kapalı kutu geliyor resmen... tabi gelirse |
Beşiktaş, Ruben Gonzalez ile anlaşma sağladı. Kaliteli bir stoper getirmek isteyen Beşiktaş, Ruben Gonzalez ile anlaşma sağladı. EN İYİ STOPER RUBEN Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine birçok stoperle görüşmeler yapan siyah-beyazlılar Ruben Gonzalez'de karar kıldı. Racing Santander takımında forma giyen stoper Gonzalez için Ertuğrul Sağlam, "Elimizdekiler içinde en iyisi Ruben" diye konuştu. YARIN İMZALIYOR 25 yaşında ve 1.87 metre http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D boyundaki futbolcuya Demirören de onay verdi. Kulübünün 2 milyon, kendisinin de yıllık 1.5 milyon euro istediği Ruben'e siyah-beyazlılar yarın faksla 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Ruben'in perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. FOTOMAÇ - Gonzalez bitti |
kolpahaber.com a güwenmem yalandır büük iht. |
ksnlkle yln haber bnce |
yonetım baya ıyı calısıyor ki transfer yapamadı liste verilecek hala o mu bumu dıyoruz taraftarı kombıne almaya cekıpde transfer yapılmazsa veya dogru duzgun bı transfer yapmazlarsa ben bu yonetımın......... |
Ruben`de işlem tamam Ruben`de işlem tamam / Beşiktaş Spor Haberleri / Fanatik Santander'de forma giyen İspanyol oyuncuya yıllık 1.6 milyon Euro ödeneceği, kulübüne de bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro verileceği öğrenildi. 24.07.2007 İmzayı bugün atıyor Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın talebi üzerine uzun süredir stoper arayışlarına devam eden Beşiktaş’ın, İspanyol Ruben’e bugün resmen imza attırması bekleniyor. Dün yapılan durum değerlendirmesinin ardından Başkan Yıldırım Demirören’in, "Bu işi bitirin" talimatını vermesi üzerine, yöneticiler Celal Kolot ile Mario Berk'in bugün İspanya'ya gideceği bildirildi. Ön elemede sahada Faks yoluyla resmi imzayı atmasına kesin gözüyle bakılan Ruben’e Siyah-Beyazlılar’ın yılda 1.6 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Başarılı savunma oyuncusunun kulübü Racing Santander’e ise bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro verilecek. Kartal, Ruben’in transferini hemen UEFA’ya bildirip, Devler Ligi ön elemesinde oynatacak. Orhan YILDIRIM |
ruben hakkında fazla bi bilgim yok nasıl bi transfer acaba? |
Ruben`de işlem tamam http://www.milliyet.com.tr/2007/07/2...esim/spo08.jpg Santander'de forma giyen İspanyol oyuncuya yıllık 1.6 milyon Euro ödeneceği, kulübüne de bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro verileceği öğrenildi. İmzayı bugün atıyor Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine uzun süredir stoper arayışlarına devam eden Beşiktaş'ın, İspanyol Ruben'e bugün resmen imza attırması bekleniyor. Dün yapılan durum değerlendirmesinin ardından Başkan Yıldırım Demirören'in, "Bu işi bitirin" talimatını vermesi üzerine, yöneticiler Celal Kolot ile Mario Berk'in bugün İspanya'ya gideceği bildirildi. Ön elemede sahada Faks yoluyla resmi imzayı atmasına kesin gözüyle bakılan Ruben'e Siyah-Beyazlılar'ın yılda 1.6 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Başarılı savunma oyuncusunun kulübü Racing Santander'e ise bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro verilecek. Kartal, Ruben'in transferini hemen UEFA'ya bildirip, Devler Ligi ön elemesinde oynatacak Ruben`de işlem tamam / Spor / Milliyet Gazete her yerde yazıyor bu iş bitti sanırım hayırlısı olsun |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |