![]() |
Alıntı:
|
:D:D:D:D:D nie sence başkan adayı yok saolsun bu beceriksiz yönetim ve başkan kulubu kendine borçlandırdı hangi adam tık diye cıakrtıp 40 trilyonu yıldırım demirörene verir bu adam parayı koz kullanıyor gittiği gün para isteyecek bu yüzden kisme aday olamıyor o kadar eleştiren muhalefet fikret orman nie aday olamadı gücü yetmedi parayı karşılayamadı koç gelse 1 günde o pararyı ödeyemez ne işin hangi aşk 40 trilyon eder bu adam bizim kulkubu bataklıga sürüklüyor ve bizlerde sadece izliyoruz şuanda 200 km hızla gidiyoruz karşımıza duvar cıkıtımı paramparça olcaz ben duvar var diyorum siz yıkar geceriz diyorsunuz gücümüzü kaybediyoruz 300 bin euro için kapılara düştük yıldırım demirören itibarımızı yok etti ve hala görmemezlikten geliyorsunuz helal olsun |
Alıntı:
|
abi bir stoper transferi için nasıl tartışıyoruz ya.. alınan adamın takıma faydalı olup olmayacağını değil.. yönetimin haklımı haksızmı olduğunu tartışıyoruz .. ligin başlamasına 10 gün var ortada tarnsfer yok hala yönetimi savunmayın lütfen |
neden delikanlı beşiktaşlı yok mu savunduğunuz hani, şimdi demirörten hodri meydan dese param feda oksun dese çıkarmı aday!!!!! bu sefer yine atıp tutar millet |
Alıntı:
|
atıp tutarsın tabi klebersonu getirdi nooldu kaçtı gitti(zarar), ailtonu yüzde onuna sattılar (zarar) zaten yeteri kadar para çarçur ettiler ama yöneticilik yeteneği olmayınca bunlar oluyo, del bosqueye borçla 1 tane süper yıldız alırsın |
tabi helguerayı da ertuğrul istemedi sence bu doğrumu bu yöentim ertuğrulun kuyusunuz kazıyor ayrıca nevzat demir tek başıma aday olursam gelirim dedi ve nevzat demir gelirse yıldırım demirörenden bin kat daha iyi başkanlık yapar ayrıca tesisleri bize bağışladı daha ne yapsın |
o gönderilenler de sizin yüzünüzden gönerildi+ yapılan trasferleri zamanında herkes beğendiii ailton ilk golü uaktan atınca oooo süper adam yine siz dediniz. tigana gelince ooo süper takım uçar şimdi yine siz, yine siz... |
ben ailton süper hiç demedim yönetici olsalardı oynattırsalardı |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |