![]() |
Çok biliyosanız gidin siz yapın transfer!!! 1 aydır okuyorum yazılanları , hiç sesimi çıakrmadım. Ama artık yeter , şu anda transfer komitesinde olanlar eğer bir oyuncuyu beenmiyorsa ki kesinlikle Ertuğrul hocanın görüşü bunun içinde vardır, ne diye alsınlar. Takımı zarar sokacak transferler yapılmaması için adamlar ince eleyip sıkı dokuyo geçen sefer yapılan transferlerden ders almışlar yane ilerleme var adamlar pat put transfer yapmıyorlar. Ertuğrul hoca bu konuda çok titiz davranıyor. Nedir bu transfer sevdası tamam diğer takımalrla karşılaştırıyosunuz nerde biliyosunuz adamların içinde patlamayacağını. Acele etmeyin diyecem 1 aydır beklyirozu diyecksiniz , gerekirse 1 ay daha beklenecek. Olmadı beşiktaş kendi içinden çıkaracak kendi yıldızını aranan oyuncusunu. Takımı Ertuğrul hocayla yeni bir ruh geldi izlediğim maçlada ortaya çıkıyor bu yardımlaşma takım oyunu ön planda, ki takım olma yolunda her gün aşama kaydeden beşiktaşımıza bu kadar baskı gerksiz. Biraz sakin sabırlı olsun versinler 20 milyon euro bir adama sora içimizde patlasın atalım derken bir o kadar da tazminat ödeyelim.Bize kendi takımında bir sezonda en az 30 maç oynamış takım disiplini çinde olan bir adam gerekiyor. Takımın huzurunu bozmayacak ama aceleci davranırsak gelen oyuncu öyle yedekte oturur sora dava açar tazminatını alır gider. Biraz kılcı davranalım yönetimimize sahip çıkalım şu anda başta olan kişiler onlar çok şey biliyosanız gidin siz transfer yapın. Beşiktaşın ekonomik durumunu , hocanın ne istediğini ne kadara mal olacağını neden istediğini bilmeden herkes bir ağızdan şu bu alınsın yok olmadı yok bu yönetimden bir p.k olmaz , gına geldi artık takımınıza sahip çıkın köstek değil. Her şeyin biz zamanı var hocama ve yönetimime başta oldukları sürece destek vercğiz yeri gelince leştireceğiz ama bu kadar değil , adamı yolda görseniz boğacaksınız, sakin olma zamanı , yıldız transfer değil lazım olan tanınmış adam olması ise hiç şart değil önemli olan takım oyuncusu olması. Traftarın aşırı baskısı yönetime hata yaptırtmaz umarım ki eğer destekçileri olursak hata olmaz. |
kardeş öyle soyluyorsun da eziklerde gecen yıl bunu ağır odediler şampiyonlar ligine katılamadılar bizde katılamazsak ince eleyip sık dokumayı goruruz |
sen niye bu kadar sinirlendir birader alıcaklar tabi adam. şampiyonlar ligine ön eleme oynayacağız forvette adam yok |
Alıntı:
|
Aslında bende yönetime gösterilen tepkiyi haksız buluyordum en başlarda ve haksız bir tepkiydi netice de daha transferin tamamlanmasına çok vardı. Ama milleti bu beklentiye sokan da onlar sonuçta. Onlar bu yönde konuştular taraftar da bir beklentiye girdi ha geldi ha gelce, ne zaman gelcek kim gelcek??? Hergün gazetelerden 2-3 adet salllama transfer, yönetici çıkıyor şu yüzden vazgeçtik bu yüzden vazgeçtik. Sonuçta bizleri Beşiktaşın başarısından başka birşey ilgilendirmiyor. Başarılı olsun gerekirse paftan oyuncu çıkarsınlar. Ama taraftarın sabrını taşıranlar da onlar oldu ki ben hep yönetimi savundum bugüne kadar... |
Kardeşim Yönetimin hiç bir suçu yok adamlar bir çok oyuncu ile anlaşıyorlar kolayca fakat Ertuğrul hoca adamı izlemeden ve tam olarak istatistiklerine bakmadan almam diyor. Yönetim buna rağmen alıp sonra ailton gibi olsun sonrada inönüde yönetim istifa diye kim bağıracak yine taraftar. Peki burda suçlu yönetim mi ? Şampiyonlar Ligi diyorsunuz tamam güzel ama daha 2. turdayız bu rakibi yeledikten sonra yeni liste gönderirsiniz 3. turda yeni adamları oynatma fırsatınız olur. Yapmayın arkadaşlar futbolcu anlaştım diyor yönetim anlaştık diyor ama hoca istemiyorsa hala alınsın mı bu adam??? |
haklısınız... |
versinler yetki ben gidip yapayım transfer. ucuz adam alıcaz derken bu kadro kalcak sakatlıklarda zor durumda kalıcaz! tepkiler çok normal! |
Alıntı:
|
bence de çok acelesi yok ama şamp. ligine kalırsak stoper kesinlikle alınmalı geçen sene tigana nın başını yakan iş bu stoper işidir adam gibi bi stoperimiz olsa şampiyonluğu da kaçırmazdık avrupada da yolumuza devam edebilirdik. Forvet konusunda nobrenin sakatlığı önemli ona göre hareket edilebilir ama stopere kesinlik bir adam alınacaktır. |
Alıntı:
Transferde Mario berk gibi bir yahudi ve celal kolot gibi çevresi geniş bir adam var. Sorun Ertuğrul hoca futbolcu beğenmiyor bugün yönetim istediği bir çok adamı alır gündemdeki fakat hoca istemiyorum diyor. |
takımla hazırlık kampı yapmayı bırakın,ligdeki masların ilk 5 ine bile yetişemez transfer bu saatten sonra.zamanında yaptılar abuk sabuk transferlerı şimdide 1 milyon avro için şamğiyonlar liginden olacaklar ve gidecek 10 milyon avro.bende bugüne kadar yönetimi desteklıyordum ama artık nefret ettırdıler kendılerınden. |
ya gece gece bana 104 yıllık tarihin en kötü yönetimini savunmayın 104 yıl arasak incelesek seçsez bu kadar vasıfsız bir yönetimi bir araya getiremeyiz böyle konularla kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz biz mi dedik carlos ayarında yıldız getirin bizmi dedik dünyayı ayağa kaldırın biz mi dedik bu pazartesi gelcek su salı gelcek diye adamlar navarro can atıyor diyor navarro sevillada bş kağıda imza atıyor makelele geldi biz istemedik diyor bu ülkede kim makeleleyi istemez ayrı bir konu hadi geçtik bu ülkeye helguera gibi kariyerli kaç stoper geldide herlguera bize gelmek istedi ertuğrul istemedi die suçu neden ertuğrula salıyor bırakın pembe hayalleri böyle işlerle bir yere varamyız bu yöentim taraftarı küstürdü ve şampiyonlugun %30 gitti bu taraftarla barışmadan mourinho gelse şampiyon yapmaz beşiktaş taraftarı ayrıdır özeldir en azından üzgünüz istediğimiz trasferleri yapamadık ama gelecek vaad edecek transfer yaptık veya takım transferi yaptık desinler ama hala saçmalıyorlar biz 34 yaşıdna oyuncu almayız diyor rüştüyü unutuyor rakibin teknik direktörüne annem yaşında diyor sanane ya onların teknik direktöründen durmadan boş boş konusuyor ve sizi kandırmayıda başarıyor belliki bu yöentim tarihin en kötüsü kabul edelim ve hala böyle konuarlla tatışma ortamı yaratmayalım başarızız oldukları ortada biz hala neyi tartışıyoruz ki d samattan para gelcek başkanın keyfi del bosque sine gitcek pempe hayaller kurmayın polyanacılık oynamayın arkdaşlar bu yöentim başarısız KIVANÇ OKTAY MURAT AKSU 50 tane celal kolot ede şimdiye transfer bittiydi çok rahat ama beceriksizler kabul edin artık yalanlarına inanmayın cocuk değilsinz |
şampiyonlar ligi hayal artık |
Beşiktaş CL çok kolay girer fener gibi güçlü rakipler yok bizde. en güçlüsü sparta prag :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
İMZAAAAAAAAAAAAAA |
Alıntı:
bu arada yanlış anlama amacım senle tartışmak değil bi taraftar olarak yönetimden beklentimi dile getiryorum |
Alıntı:
seni başkan yapalım uyar mı , daha iyisi yok, aday olan yok takımın taraftara ihtiyacı var çatlak çatlak çıkın ortaya.... gerçek beşiktaşlı gibi yanında olamalı takımın yöetimin , eleştirecen ama yerin dibine sokmayacan,hatanın neresinden dönülse kardır, arkalarında olup ÇOK BİLİYOSAK yardımcı olmalıyız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D:D:D nie sence başkan adayı yok saolsun bu beceriksiz yönetim ve başkan kulubu kendine borçlandırdı hangi adam tık diye cıakrtıp 40 trilyonu yıldırım demirörene verir bu adam parayı koz kullanıyor gittiği gün para isteyecek bu yüzden kisme aday olamıyor o kadar eleştiren muhalefet fikret orman nie aday olamadı gücü yetmedi parayı karşılayamadı koç gelse 1 günde o pararyı ödeyemez ne işin hangi aşk 40 trilyon eder bu adam bizim kulkubu bataklıga sürüklüyor ve bizlerde sadece izliyoruz şuanda 200 km hızla gidiyoruz karşımıza duvar cıkıtımı paramparça olcaz ben duvar var diyorum siz yıkar geceriz diyorsunuz gücümüzü kaybediyoruz 300 bin euro için kapılara düştük yıldırım demirören itibarımızı yok etti ve hala görmemezlikten geliyorsunuz helal olsun |
Alıntı:
|
abi bir stoper transferi için nasıl tartışıyoruz ya.. alınan adamın takıma faydalı olup olmayacağını değil.. yönetimin haklımı haksızmı olduğunu tartışıyoruz .. ligin başlamasına 10 gün var ortada tarnsfer yok hala yönetimi savunmayın lütfen |
neden delikanlı beşiktaşlı yok mu savunduğunuz hani, şimdi demirörten hodri meydan dese param feda oksun dese çıkarmı aday!!!!! bu sefer yine atıp tutar millet |
Alıntı:
|
atıp tutarsın tabi klebersonu getirdi nooldu kaçtı gitti(zarar), ailtonu yüzde onuna sattılar (zarar) zaten yeteri kadar para çarçur ettiler ama yöneticilik yeteneği olmayınca bunlar oluyo, del bosqueye borçla 1 tane süper yıldız alırsın |
tabi helguerayı da ertuğrul istemedi sence bu doğrumu bu yöentim ertuğrulun kuyusunuz kazıyor ayrıca nevzat demir tek başıma aday olursam gelirim dedi ve nevzat demir gelirse yıldırım demirörenden bin kat daha iyi başkanlık yapar ayrıca tesisleri bize bağışladı daha ne yapsın |
o gönderilenler de sizin yüzünüzden gönerildi+ yapılan trasferleri zamanında herkes beğendiii ailton ilk golü uaktan atınca oooo süper adam yine siz dediniz. tigana gelince ooo süper takım uçar şimdi yine siz, yine siz... |
ben ailton süper hiç demedim yönetici olsalardı oynattırsalardı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet sağlamdan daha iyi bilebiliriz çünkü bakiyi hala kadroda tutuyor o adamın ilk 24 de bile tutmaması lazım buna 100 beşiktaşlıya sorsan 95 i öyle derken hala nie tutuyor ? |
devam edin böyle ben beşiktaşlılık görevimi yapıp tepkimi koydum , o ruhla büyğdüm biliyorum şu an destek olamız gerektiğini gerisi size kalmış ne desem boş size şu anda... |
ewet ne desen boş |
sensei sen yanlış anlıyosun. destek olacaksan takıma olacaksın ama işleri yoluna koyamayan, transferi bitiremeyen, klübü borca sürükleyen yönetimede körükörüne destek olmayacaksın. bu takıma zarar vermektir. camiada çatlak ses çıkmasın derken klübün batağa saplanmasına, yanlış yönetilmesine tepkisiz kalmazsan asıl zararı verirsin |
bende takıma desteğim ama bu yönetim ertuğrulun kuyusunu kazıyor özellikle kolot adam her suçu ertuğrula atıyor ve can sıkıyor saçma saçma açıklamalr yapıyor işte taraftarı küstürdü eğer gönlünü almazsa şampiyonluk yolunca bir rakipde taraftardır dürüst olmaları önemli dürüst olsunlar yeter bu taraftar stavrumları klesthovları desteklerdi yine destekler ama dürüs olsunlar sensei anlamıyorsun işte stad boş forma yok bu sezon sıkıntı yaşarız bu açıklamalr devam ederse |
Alıntı:
|
abi bunları söyledik işte anlatamıyorum ki adamlar demekki bazı şeylerden ders almışlar her sene transfer rekortmeni olan takım neden bu sen böyle olsun biraz mantık yeterli, demkki akıllıanmışlar , demekki ince eleyip sık dokuyorlar ,şampiyonalr ligine kalmamızı onlardan daha çok kim ister , her beşiktaşlı ister... |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |