![]() |
abi işte dediğimiz takımın hepimiz arkasındayız ama ses çıkarmadan körükörüne destek olunmaz, gördüğün hatalarıda dile getirmek lazım |
isterde her açıklamaları bir fiyasko işlerine baksınalr yok helguera gelmek istedi yok feldkamp annem yaşında yok 10 nuno 1 nobre edemez yok hasselbenk istemedik yok makelele geldi istemedik yok şunu verdiler vaz geçtik helguera gelmek istedi istemedik ya işine baksınalr biz yine destek verelim ama yapmıyorlar küçük düşürüyorlar bizim yöentici gidip gs taraftarı ile muhattap oluyor kendini bir tutuyor |
takıma destek var ama bu yönetim benim için bitmiştir kredisi doldu çok hata yaptılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sensei adamlar transferden anlamıyor demiyorum çokta fazla anlamak gerektiğini düşünmüyorum para varsa adam gelir yoksa gelmez. Para sorunu var ama taraftara sürekli pompa basıyorlar, 2 tane alıcaz yıldız alıcaz falan diye kusura bahmayın ama .ah alıcaksınız. Sana yazık değil sensei sen okumaya dinlemeye devam et. bize yazık ama, geceler boyu burada sabahaın bilmem kaçına kadar yazı yazan tartışan daha iyi olsun diyen insanlara yazık. Alamayacaksan alamıyoruz diyeceksin çarşamba günü maç var herifler koyarsa görürüm seni. Töbe töbee. Sen ve senin gibiler iyiliğimizi istemiyor, açtırmayın ağzımı sonu fena gelicek zaten doluk dolacağımzı kadar, şu acı günümüzde üzerimize gelmeyin. |
ben ne yıldız derdindeyim ne transfer benim derdim yalan dolan adam demedimi 2 tane yabancı alıcaz salı günü birinin adını açıklayacaz diye açıkladı mı açıklamadı rezil kepaze adam. taraftar ver gazı ver umudu sonra ne isim var ne bişey hepimiz gecenin yarısına kadar refresh yapıyoruz siteleri bir haber varmı diye. almıyoruz desin canımı yesin burama kada rgeldi. |
yalanları atan basın ben miyim? |
sen de biraz sallıyon |
Kardeşim söylediklerinin büyük bölümüne katılıyorum. Ama bize olan bu tepkiyi anlamadım ne demek kolaysa siz gidin yapın falan? Bi kere bizim meşhur yönetici Kolot'un bi açıklaması var oyuncuyu tam tanımadığımız için transferinden vazgeçtik diye. Bu mudur araştırma? Böyle mi yapılır tarnsfer? Tanımadığın adamla neden görüşme yapıyosun? Bu mudur ders alma? Avrupa'nın önde gelen takımları seneler önceden başlıyo transfer yapacağı adamı araştırmaya başında 10 senelik hocalarıyla. Bizimkiler gibi 2 mağlubiyete adam kovup milyon dolar tazminatlar ödemiyolar. |
ya adam oraya çay kahve içmeye gitmiyo heralde illaki takıma adapte olabilecek transfer yapmaya gidiyo... |
Alıntı:
Hiçkimse gelmesede olur beşiktaş beşiktaştır çıkar topunu oynar. Demek istediğim yani yıldız gelicek şu kadar geklicek yok eziklerden daha iyi olacak ne işimzile bizim ezikle çürükle kendi işimize bakalım biz, gelen gelir gelmeyen glemez şöyle yıldız alıcaz böyel alıcaz deyipte herşeyden önce kendi taraftarını üzen ve ezen yönetime lanet olsun. çekin pis elinizi beşiktaşın üstündne içine ettiniztakımında kulübünde. borç batağın girdi kulüp çekin gidin |
Alıntı:
|
git yönetime dilekçede bulun o zmn süper bir adam var şurada burada mutlaka gidip görün !!!! çok biliyonuz ya |
Alıntı:
|
bulan nasıl buluyo, afrikanın balta değmemiş ülkesinden en yetenekli futbolcuyu getirmeyi?!!! fal açıp alıolar di mi? bu bize uyar diyip |
ya ön eleme maçı geldi 2 tansferimiz eksik 1 hafta sorna kupa maçı var 2 hafta sorna lig başlıyor ve bu adamlkar kampa ta yoktualr ne zaman gelip uyum sağlayacaklar işte beeriksizler şimdiye kadar getirmeleri lazımdı lig başlayacak sonra verim alamayacaz paralr yine boşa gitcek kamp bitti ne zaman alışacak takımda bariz eksik var belli stoper g.zan bişey olsa baki kalcak acele lazım şimdi yabancı sayısına karşılardı gecen sene yabancı hakkı için nobreyi türk yaptıalr 2.5 yıllık oyuncuyu yani bir yaptıkları ötekini tutmuyor dengeleri bozuk bence |
Alıntı:
ben transferden anlıyorum mu diyorum bizim işimzi mi transfer hayret bişi. transfer yönetimin işi. neyse anlaşamıcaz senle, sen bişiler için gelmişisn buraya ama bakalım belli olur yakında çıkar kokusu. neciysen artık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok fazla söze gerek yok.kimsewde demogoji yapmasın boşuna.bu zaman kadar tüm yazılarımda şöyle yada böyle yönetimin yanında oldum ama onlar buna değmez.kesin ve kararlı bir şekilde İSTİFA ET BAŞKAN |
Alıntı:
|
yönetici nedir ? idare nedir? en başında söyleyeceklerdi öyle atıp tutmayla olmuyor bu işler ortada bir beceriksizlik var kimse çıkıp konuşmuyor ... bence herkesin kızdığı nokta bu çıkın kartallar gibi konuşun... yakışmıyoır beyler valla çıksalar deseler arkadaşlar durum bu elimizden ancak bu kadarı geliyor deseler kimse tek laf etmez bu ne yaaaa neredeyse birbirimize düşücezzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yönetim yapamıyosa bıraksınlar bu işi bilenler yapsın. |
bu yönetime destek vermek beşiktaşa ihanettir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kasanda paran yoksa, sen ne diye carlos u gölgede bırakacak yıldız alacam diyosun. mikmişim carlosunu. sezon bittikten sonra cisse, yepes bi de brezilya liginden bi forvet alsaydın sana kim ne diyecekti. imza töreninde tv ye çıkıp, ünlü olmak sevdasında bu adamlar. bunlardan bize ne fayda gelecek ki. sen paraları f.sonkaya ya, m. doğan a, tayfun a, ali güneşe dök, gs okanla sonkayaya ne teklif ettiyse iki katını önererek transfer yap sonra da aynı galatasaray ın geçen seneki hali gibi ağzını havaya aç. rakam ne kadar doğru bilinmez ama, 2 milyon euro yu veremiyorsan sen neden italyaya gidiyosun. sadece konuşuyorlar ve de çok boş konuşuyorlar. bu yönetim de ne kasada paramız kaldı, ne duruşumuz kaldı. işimiz gücümüz fenerle sidik yarıştırmak oldu. konuyu açan arkadaş biliyosanız siz yapın transferi demiş. ben yönetici miyim yoksa taraftar mıyım. benim işim gidip inönüye 90 dakika takımımı desteklemek olur ancak. yöneticilik ve transfer profosyonellerin işidir sonuçta. profosyonel deilsen soyunmayacaksın böyle bir işe. ayrıca çıkıp da boş boş konuşmayacaksın yıldız alacağız diye. 2 milyon euro vermeyle bu işler olmaz. parayı veren yönetime girer manığının da ne kadar aptalca olsuğunu anlamış olduk. murat aksunun da neden bu yönetimde olmak istemeyişini çok iyi anladım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
her yil takimlar transfer yaparak takimlarini guclendiriyorlar elbetteki oyuncu alinacak lazim olan bolgelere eger sampiyonlar ligine iyi bir derece yapmak istiyorsan ligde sampiyon olmak istiyorsan oyuncuda lazimsa ki su anda bazi bolgelere lazim yapilacak her seyin bir degeri var eger almak istiyorsan degerinide vercksinki oda sana oynadigi oyunla karsiligini versin hem ne demek biliyorsaniz siz yapin taraftar olarak herkes takiminda yildiz oyuncu gormek ister egerki yonetime gelmislerse tarnsferide onlar yapacak taraftara dusen gorev sahada takimina destek olmak ve takimin lisansli urunlerini almak ama transfer yapmak yonetimin isi |
Alıntı:
kardeşimin yazdığı yazıyada bir şey diyemiyorum.belki haklısındır.senin anlattıpın konulara bir başka bakışta benden olsun. ilk başta başlık acayip iç gıcıklatıcı olmuş.yani çok biliyorsanız siz yapın demek yönetim mükemmel çalışmış tüm sözlerini tutmul gibi sitem etmişin.bak güzel kardeşim transferi ben yaparsam yönetim kurulu ne iş yapar. sen kombineni alacan,lig tv ni alacan,lisanslı ürününü alacan sonra... ülkemizde ve yurt dışında transferlerin genel karakterisliği T.d. nin en çok istediği futbolcularla, normale doğru uzanan tarnsfer listesini rapor halinde Y.K sunar.YK bu isteğe uygun çalışmalara başlar.liste kabarıkta olsa fiyatları bakılır ve aralarından klübün menfeati icabı en uygunlarıyla görüşmeye girilir.burda hemfikirmiyiz? o zaman sormak lazım 1-yöneticilerden birisi çıkıp yıldız futbolcu alacaz dedimi.aradan geçen zaman zarfında biz yıldız değil nokta transfer yapıcaz dedilermi! 2-bu zamana kadar listemize giren futbolcuları say desem sayabilirmisiniz.bu sene ince elemek sözünü popüler hale getiren yöneticiler kaç futbolcuyla görüşmüşler! 3-kendi alamadıkları futbolculardan sonra neden biz istemedik yada hocamız istemedi diyerek bir şeylerin arkasına sarıldılar. bu böyle sürer gider. son olarak;Beşiktaş seyircisi hiçbir zaman yıldız futbolcu istemedi,böyle şımarıklığıda hiç bir zaman yapmaz.ama stratejisi olmayan önüne gelen her futbolcuya teklif götürüp sonrada hocaya danışma mantığını kimse bize açıklayamaz.ince eleyip sık dokuyacaz deyip 2 dakika sonra listemizdeki futbolcular hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz ama arasında birisini transfer edicez demek yanlış bir söylemmidir yoksa yönetici acemiliğimidir.Delgadolar,Ricolar vs alınmadan önce günlerce konuşulmuş ve karalı bir transfer politikası sürdürülmüştür.sezonun başlamasına ve çok yakında müthiş bir maç trafiğine girecek olan takıma bundan sonra alınacak yani ince elenecek futbolcu ne kadar yarar sağlar. kalburüstü futbolcular değişik takımlara transfer olurken böyle çaresizce taraftarı oyalamak hiçte etik bir davranış değildir. çıkarlar seyircinin karşısına bizde para yok transfer yapamıyoruz ama bu kadroyla elimizden geleni sonuna kadar yapacağız desinler gırtlağım patlasıya kadar destekleyeyim.ama bize açıklama yapmayıp yok bu benim annaneme benzşyor gibi kıyaslama yapmak bize yakışmaz diye düşünüyorum.neyse bu konu anlatmakla bitmez ama onlardan tek isteğim yol yakından bırakmaları. |
abi adam bi konu açtı gece gece sinirlerimizi bozdu ya... |
madem biz yapıcaz transferi, o yönetimdekiler naapcak? |
Türkiye`de Saat: 10:14 . |