![]() |
Basına r.carlosdan ünlü birisini alacağız diyen yöneticiler değil mi?, bunu aldık, şunu aldık, o uçakta, salı geliyor, çarşamba geliyor diyen yöneticiler değil mi, basına transfer ile ilgili isim sızıdıranlar yöneticiler değil mi, Beşiktaş ın gündemindeki isimleri menejerlere bildirerek o oyuncuların Türkiye için menejerlik haklarını almalarını sağlayan ve daha sonra hem gerçek menejerine hem de Türkiye de ki menejerine komisyon verdiren Beşiktaşlı yöneticiler değil mi?. Her fırsatta basına demeç verenler, Beşiktaşlı yöneticiler değil mi? 25 temmuz a kadar transfer yapacağız diyen yöneticiler değil mi?, 2 santrofor alacağız, 2 stoper alacağız 1 stoper, 1 santrafor alacağız diye ahkam kesenler yöneticilerimiz değil mi? Taraftarla dalga geçmeye başlamadılar mı sizce, transfer yapacaksan yaparsın, yapmayacaksan da delikanlı gibi çıkar bütçem bu kadar oyuncu almayacağım dersin, ama yöneticilerimiz kıvırmaktan başka bir şey yapmıyor. Beşiktaş ta yönetici koltuğuna oturanlar, boş adam olmamalılar. Bana Beşiktaş için 15 kişilik ideal bir yönetim kurulu oluşturum desem bu yönetimden kaç kişiyi alırsınız, onu geçtim kulüp başkanlığına aday olsanız bu yönetimden kaç kişiyi yönetiminize almak için çaba gösterirsiniz. Şu andaki Beşiktaş yönetimi yeni bir yönetimdir, yeni bir yönetim bu denli problemlerle boğuşuyor ve hiçbir iş yapamaıyorsa ve somut adım bile atamıyorsa çok biliyorsanız siz yapın demek saçmalıktan öte bir şeydeğildir. Madem iyi adam alacak kadar bütçen yok git Dünya gençler şampiyonasını izle 1 tane genç transfer et, yada Brezilya, arjantin, Portekiz gibi takımların 18 yaş altı takımlarından birisini al. En azından geç oyuncu aldım diye yutturursun. Merak ediyorum da hiç Beşiktaş kongrelerine baktınız mı? Eskiden kongrelere katılan üyelerimiz Türkiye yön veren kişilerdi, şimdi ise kendi şirketlerine bile yön vermekden acizler. Bunun nedeni de Serdar Bilgili ile başlayan ve bugünde devam eden süreçtir, bu kadar boş yöneticilerin yönetimde yer alma nedeni de kaliteli isimlerin Beşiktaş tan soğutulmalarıdır. Sonuçta meydan boş olunca, boş kişiler yönetici olurlar.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
shawnodese sen ne yaptın ya gerçekler bu kadar ulu orta ap açık söylenmezki ayıp ama ya :D:D:D bizim taraftara gerçekler söylemek olmz hayal peşinde taraftarı kandırmaya çalışanların yalanlarına kanmaktan memnunlar |
eee anlaşıldı ben de ciddi ciddi tartışıyoruım hala, herkes ezberden gidiyor. Kimse saf deil herkes görüyor herşeyi de bazıları neyi ne zaman nasıl yapması gerektiğini bilmiyor ayrıldığımız nokta bu galiba.... basit sorulara bile alakasız cevaplar alıyorsam yoruldum artık herkes ayrı telden çalıyor. Anlaşılan ortayı bulayamacağız sabahtan beri bunun için uğraşıyorum ama anlaışlan siz uzlaşmadan deil dediklerinizi ezberletmekten yanasınız onların hepsini biliyorum ve size de karşı değilim ben tamamen farklı bir şey anlatmaya çalışıyorıum ama anlaşılan ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz, neyse kusura bakmayın boşuna yordum sizi de... |
Alıntı:
|
transfer dediğin devre arasında başlanır transfer sezonu acılınca kısa süre içeresinde biter arkadaşım böyle başlıkta acılmaz sana düşmez |
yönetimi desteklemeyelim ama madem göndertemeyeceğiz artık kendi haline bırakalım ne yaparlarsa yapsınlar. Biz futbolun sadece futbol olduğu yönlerle biraz ilgilenelim artık. Ben lig başladığında da yanımda oturan seyircinin takımını biraz heyecanla desteklemesini isterim güvensiz ve yönetim yüzünden sinir küpü olmuş bir halde deil. Sinirlerinizi yatıştırın biraz yapacak bişe yok, yönetim serzenişi duymaktan çok takımla ilgili yorum okumayı yeğlerim. Artık yönetim haberlerinden foruma giresim bile gelmiyor... |
Alıntı:
bide iş işten geçmeden önce tepki gösterseydiniz demişin.kardeşim senin hayati ruhiyen yerindemi yoksa ortamı germek içinmi bunları söylüyorsun.yazdığın yazıları okudum ama bir anlam bütünlüğü göremedim.bir yerde başka tarz bişey söylüyorsun başka yazıda başka şeyler.sen ne demek istiyorsun bana bi açık şekilde anlat aynen bende cevap vereyim |
herşeyin başı sağlık... |
mustafa hayırdır iymisin kardeş :):) |
gerilim politikası takımı da geriyor şu anda başta adamlar var. hani gizli işler olsun şu olsun bu olsun ; adam başta. o saydığınız adaylarda destek veriyor yönetime ne kadar istemesenizde , adamlar çağdaşlar bişey biliyolarsa paylaşıyorlar. elde olanı değerlendirmek destek çıkmak gerektiğini biliyolar... |
Alıntı:
bak dostum anlamadığın yerler olabilir büyük ihtimalle de sorun bendedir çünkü çok uzun yazdım başıyla sonu arasında bağlantı kurmak zor olabilir biraz daldan dala atladım çünkü, sen o yerleri yazarsan ben bi daha anlatmaya çalışırım. |
Alıntı:
bak kardeşim bişeyleri bilmeni ispat etmek zorunda değilsin ama bilmiyorsanda biliyorum gibi yazılar yazmıyacaksın.neyse bu konu üstünde fazla durmayalım.şimdi transferde adı geçen hatırladığım isimleri bi yazayım dedim; Navarro,Helguerra,Edmilson,Nihat,Cole,Makalele,Hyy pia,Colin Kazım,Geremi,Vassel,Kroldrup,Cardone,Grella,Boumso ng,Zalayeta, Legrottaglie,Çaçapa,Bostajan Cesar,CesarDelgado,Cousin,Yepes,Rotten,Marchal,Assunçao,Ander son,Gravessen, ,Bonero,Luis Fabiano,Christanval,Maniche,Pellegrini hangi birini aldılar.niye alamadılar. alamıyorlarsa bunu taraftara çıkıp söyliyecekler ama yok biz istemedik falan filan geyiklerinide bırakacaklar |
ya iyi de sen de anlamadan beni yargılamak zorunda deilsin anlamadığın yeri söyle diyoruım onu da söylemiyorsun sadece beni sıkıştırmaya çalışıyorsun. Ben onları niye yazdım Kolot un boş boş konuştuğunu BJK ya yakışmadığını söyleyen arkadaşlar için yazdım bunları geçen sene de yapııyodur bu adam böyle olacağı belliydi mansında yazdım. Transferle alakalı bir şey demedim ki o ayrı konu.Kedni kendine konuyu transfere çekmişsin kendini haklı çıkarmak için başka şeyler yazıyorsun diyorsun ama afedersin de sen farklı bir şey mi yapıyorsun anlamadım... Benim söylemek istediğim yönetim zaten yaptıklarıyle ve demeçleriyle hiç bir zaman güven vermedi neyi bekliyordu millet. Sonuçta onlara tepki gösterilerek bu yönetim sene sonu baskı uygulanarak istifaya davet edilebilridi. Ama böyle bir şey yapılmadı şimdi transfer dönemi gelince aklı başına geldi insanların o zaman hemen organize olup lig başlamadan yönetime tepki koyulmalı. Lig başlayıp yolun yarısında deil özet olarak anlatmak istediğim bu zaten... Hiç bir şeyi ispat etmeye çalışmıyorum sen sordun ben cevapladım. Niye sanki çok alakasız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorsun anlayamadım. Bence Celal Kolot çok başarısız şu anda hatta bence de gelmiş geçmiş en başarısız yöneticilerden biri. Ama böyle olacağının sinyallerini verdi sırf geniş çevreyle yöneticilik yapılmaz keşke insanlar daha önce ayaklansaydı demek istiyorum. Ama ben gene anlatamamışımdır derdimi sne gene Celal Kolotu savunuyorum gibi bana onun yanlışlarını yazacaksın neyse ruhani halim bozuk heralde napiim param olsa giderdim psikoloğa :D |
Herkez transfer işini çok kolay sanıyor arkadaşlar en ufak bir hatanız sizi 4-5 milyon dolar zarara uğratıyor bunu hepimiz gördük. Ertuğrul hoca adam beğenmiyor sistemine uygun adam arıyor ancak yönetimin önerdiği anlaşma sağlayacak adamlarıda istemiyor. Peki burda sorun Yönetimdemi? Ertuğrul hoca en çok navarro yu istedi onda da sevilla bırakmadı. burda suç Kolot'un mu ? Arkadaşlar herkez çok ister transferi çabuk bitirmeyi fakat dediğim gibi en küçük hatanız size büyük zarar veriyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
versinler yetkiyi bak nasıl transferler yapıyom en azından kolottan iyi yaparım |
Alıntı:
|
Ozaman Yıldız getireceğiz bilmem ne yapacağız demesinler. takımımız yeterli takviyeye gerek yok desinler. ozaman kimse ses çıkartmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam istifa mı istiyon, koy tepkini , ligden önce yeni bir kaos oluşsun. zaten yine aynı adamlar gelir aday olurlar ... burada yine söylenirsin. |
Alıntı:
|
daha lig başlamadan taraftarlar bu şekilde yönetimi tartışıyorsa, basının da gazıyla bu sezon da neler olabileceğini kestirmek çok güç olmasa gerek, türk futbolu için umutsuzum... |
ok hatta et yazdıklarımı hepsinde aynı şeyi söyledim söylicem.. |
Alıntı:
|
Ya Yeter Arkadaslar Çok Uzadı Bu Konu.. |
gülüyorum sadece... |
Alıntı:
kısa ve öz.bu sene transfer komitesi plansız programsız yola çıkmıştır.bunuda yüzüne gözüne bulaştırmıştır.senin istediğn futbolcu teklifini kabul etmiyor 2.lig bir takıma gidiyorsa kendilerine sorsunlar. ya neyse uzayıp gidecek.ben takımımızın sportif anlamda değil kurumsal anlamda kötü yönetildiğini savunuyorum.ama anlamamakta ısrar eden arkadaşlar görüyorum. |
transferlerin yetişmemesinin tek sebebi.futbolun başındaki adamdır ...geldiginden beri beşiktaşa ne gibi bir katkısı olmuştur...kocaman bir hiç...2milyon dolar ver gir yönetime oh ne güzel iş...kaç seneden beri bu takımın defansta problemi var... transfer dönemi açılalı 2 ay oldu hiç mi adam stoper izlemez ve ya izletmez...teknik adamın taleplerine paralel hareket etmez...yurt dışı gezisinden döndükten sonra sanki çok büyük şeyler basarmıslar gibi diger üyelerden tebrik beklemek ne derece beşiktaşlılıktır...tek adam zihniyeti camiamızı bulundugu noktadan daha gerilere götürmektedir...zaman 21.asra uygun model yönetim anlayısını gerektirir...ancak içimizdeki 104 yıllık amatör bjk sevgiside bir nebze eksik olmamalıdır... |
Alıntı:
|
sensei sen şu an ki durumdan mutluysan, mutlu olmaya dewam edebilirsin. desteğini de ver istediğine. ama biz hiç hoşnut değiliz. bana göre saçma olan bu konuyla ve konu başlığıyla insanları meşgul etme. |
ben kimseyi savunmuyorum yazdıklarımı bir okuyun!!! elde olan , ve elimizin şu anda mahkum olduğu bu adamlara bizim sahip çıkmamız gerkiyor çünkü aday olan da yok yerine geçme heveslisi de. o yüzden takımı batıracak adamlarda bunlar çıkartacak adam da bunlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
burdaki çoğu kişi hatta herkes, emin ol başlarda senin gibi düşünüyordu. ama millet yavaş yavaş zıvanadan çıkmaya başladı. anlaşılan sen daha o aşamalara gelmemişsin. desteğe dewam et sen. |
Türkiye`de Saat: 10:14 . |