![]() |
Beşiktaş'ta UEFA listesi verildi Beşiktaş Kulübü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynatacağı futbolcu kadrosunu bu akşam geç saatlerde UEFA'ya iletmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na verdi. Saat 22.00'ye kadar süren çalışma sonrası siyah beyazlılar, 25 kişilik listeyi Futbol Federasyonu yetkililerine teslim etti. Son olarak Portekiz ile Türkiye arasındaki saat farkı sebebiyle Rodrigo Tello'nun lisansını son anda Federasyon'a veren Beşiktaş, oynayacağı iki ön eleme turunda da bu futbolcularla mücadele edecek. Siyah Beyazlılar eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırlarsa, yapacakları yeni transferleri kadrolarına ekleyebilecekler tellonu lisansı yeni çıkıyo.çok komik ya |
Alıntı:
o olmadı boltona otobüs kaldırırlar. o da olmadı, basın mensuplarını toplayıp konuşurlar. |
ya ben sadece bazı arkadaşlara bir şey sormak istiyorum basit bir soru, hani biz mi yıldız istedik gençleri getirseler de desteklerdik falan diyen arkadaşlara, afedersiniz de Carlos geldiğinde eziklerden çok bizim taraftar ve gsliler konuşmadı mı hemen yıldız baskıları yapılmaya başlanmadı mı gs de lincoln u alınca, yönetim hiç bişe demese de yüzde yüz eminim bu taraftar sürekli bu baskıyı yapacaktı bakın bana geçen senelerde şunları şunları da destekledik demeyin o zamanki durumla bu bir deil carlos un seyirciler üstünde yarattığı hiç bir zaman olmadı çünkü bu etkiyle herkes SAÇMALADI. Hiç kimse o yüzden boşuna bizim taraftarımız gençleri de desteklerdi bilmem ne zırvalarına girmesin o gençler daha ilk kötü maçlarında yuhlanırdı yönetime de al işte yıldız almadınız böyle oldu denmeye başlanırdı, bizim taraftarımızda gençlere destek veren bir kesim olabilir ama bu kesim çoğunluğu oluşturmuyor takımı sırf isimler çerçevesinde takip eden destekleyen bi kitle var bunlar da genelde klübe maddi açıdan en çok katkı sağlayan(kombine forma gibi) kitle ne yazık ki. Ve siz de yönetimin yerinde olsanız bu kesimin ilgisini çekmek adına böyle açıklamalar yapardınız. Şu gazetelerde yazan eski şeyleri söyleyip durmayın artık yeter kardeşim. Kolot da bık bık bık , demirören de bık bık bık ertuğrul da falan filan delireceğiz toptan. Lig başlayacak biz yönetimi kovdurmaya çalışıyoruz bu NASI SAÇMALIKTIR. Bu tepkileri lig bittiğinde verecektiniz şimdi ortalığı KARIŞTIRMANIN hiç bir anlamı yok. Kolot un böyle sivri açıklamarı geçen sene de vardı Demirören in de iddaa ortaya atıp gerçekleştiremediği durumlar oldu yani güven vermeyen olaylar yaşandı zaten, sezon BİTTİĞİNDE bu tepkileri gösterecektiniz. Şimdi lig başlayacak avrupa maçları başlayacakken, nerdeyse OPERASYON başlasın diceksiniz. Bunun sonu nereye gider kimse düşünmüyor. Evet yöneticiler boş boş konuştu ama biz de bunu bu kadar gündemde tutarak hiç bir şey kazanamayız önümüze bakmamız lazım ilerde nolcak geçmişte noldu muhabbeti yapcağımız dönem deil bu dönem desteklememizi gerektiren dönem. Bu psikolojiyle maçlara başlarsak 5. haftada kötü bi grafikte ne ertuğrul kalır ne yönetim ne de herhangi bir hedef. Sürekli sitem etmeyi bırakıp biraz işimizi hatırlayalım herşeyi zamanında yapmayı örenmeliyiz biraz TEPKİ ZAMANI TEPKİ DESTEK ZAMANI DESTEK. Şimdi kesinlikle destek zamanıdır tepkiyi sezon sonu verirsiniz... aynı şeyleri 40 kere yazmaktan gına geldi ama kendimizde hiç hata bulmamamız bana biraz ters geliyor... neyse öle işte... |
bizim zaten elimizde rico ve delgado gibi iki tane önemli yıldızımız var. bobo gibi de mükemmel bir yıldız olma potansiyelindeki forvetimiz var. beşiktaşı fener taraftarıyla karıştırdın herhalde. yıldız manyağı değiliz biz. kendimizde hiç hata bulmuyorum ben. çünkü hatamızı göremiyorum. sen de bu yönetimiz desteklemeye dewam et. bişey demiyorum. |
taraftar olarak yıldız isteğimiz yoktu zaten. çıkıp da tvlere gazetelere "r. carlostan daha ses getircek birini alıcaz" diye açıklamalar yapıcaklarına daha gerçekçi olsalardı keşke |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
bu sene takım başarılı olursa hepininzi bu lafları değiştirecksiniz , eğer ki takım üst üste başarılar kazanırsa hemen kucaklayacaksınız adım gibi eminim!! |
Alıntı:
sadece niye transfer yapılmadı diyoruz.verilen sözler niye tutulmuyor.madem alamayacaksınız neden söz veriyorsunuz diyoruz.bu kadar seyirciyi niye oyalıyorsunuz diyoruz. kurumsal anlamda yönetim çok büyük şeyler hedeflemesin.forma satışı,lisanslı ürünler,kombineler. |
tek yanlışları basına duyurmak ve taraftarı basına malzeme yapmak, ama bununda önüne geçiyorlar , gazetelerde çıkan sallama haberlerden belli. |
Alıntı:
|
neden böyle düşündün, yanlış bir şey söylemiyorum, hem istemiyosan yazma zorlamıyorum... |
Alıntı:
gazetelerde sallama haber çıkıyorda sayın Kolotta bunları yalanlama gereği duynuyor.çıkarsın bu isimler yok listemizde dersin.ama transfer yatınca konuşmayı biliyor |
takıma mucadelecı dınamık genç oyuncu istiyorum diyen hocamızın onune konulan lıstede (basından ögrendıgımız kadarıyla) bır tek ruben var dıgerlerı hep 30 yas ustu eger yonetım hocanın ıstegıne gore transfer yapacaksa bız destegımızı her acıdan verırız ama yonetım kendısı ıle celısıyor genc futbolcular yerıne yaslılarla anlaşıyorlar ve transfer veto alıyor yıldız getırecegız dıyorlar sonra bı yonetıcı cıkıyor dıyor kı 5 mılyon gıbı rakamlarda transfer yapmayacagız eger destek olmamız gerekıyorsa yonetımde bıze gercekcı olsun takımda bır tek oyuncu kalmasa bıle bız cıkarız sahaya oynarız yonetımımızınde arkasında oluruz ama bıze dogru seyler soylesınler bız her zaman kombıne alırız besıktasımızın her macınada gıderız benı ısyan ettıren ve yonetımın bu işi yurutemedıgını soylettıren yonetımın tutarsız olması buyuk BEŞİKTAŞ hiç boyle bir transfer sezonu geçirmedi tamam yararsız futbolcular getirdi tazminat ödedi ama tutarlıydı ve bu taraftar yonetıme hıçbirsey soylemedı ama sımdı hergun bır ısım ve her aksam bır veto duyuyor para yoksa yoktur uygun adam bulunamıyorsa bulunamıyordur ama açıklamalarını adam akıllı yapsınlar zaten bızım alt yapı oyuncularımız getırecegımız oyunculara 5 çekerler onlarla yolumuza devam ederiz ben kadro ve takım oyunundan gecen seneye gore 1000 kat memnunum en azından mucadele edıyoruz ve oyuncularımız yureklerıyle oynuyor ertugrul hocaya tam destek yonetım hocamıza kostek |
Yahu asıl komik olayı kaçırmayın. Ne diyor transferden sorumlu yönetici? "5-6 oyuncuyla her konuda anlaşıp imza aşamasına geldik, teknik direktörümüz beğenmedi." Yapma ya! Sen teknik adama sormadan mı gidip kafana göre elalemin oyuncusuyla imza aşamasına geliyorsun? Önce Sağlam'a sorar sonra oyuncunun peşine düşersin. Komediye bak Kolot gidiyor bir oyuncuyla günlerce temas kurup oyuncuyla anlaşıyor, sonra 2 uçak seferi de kulübüyle anlaşmak için yapıyor, neden sonra aklına geliyor "dur bi de hocayı arayıp sorayım, acaba bunu ister miydi" diye. çocuk kandırmak gibi birşey. |
cikip ikide bir super yildiz oyuncu gelecek herkes onu konusacak deniyor ondan sonra yok bonservisi pahali yok baska bir oyuncuyla ilgileniyoruz kimse size sunu alin bunu alin demiyor adam gibi 1,2 oyuncu alinsin yada ikide bir birbirinizden farkli aciklamalar yapmasinlar sayetki su anki takim yeterli diye dusunuluyorsa aciklama yapsinlar takimimiz yeterli diye |
Bu takım geçen sezon devre arasından beri stoper arıyor..Bulamadıysa alamadıysa yönetimi suçlarız tabi..Sezon başladığında çok kaliteli bir stoper olacak demedilermi ön eleme maçlarına transferleri yetiştircez demediler mi??Yok demediler diyosan o zaman biz haksızız.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
offff yani.nasıl böyle konuşabiliyorsun yaa. sanki kolot gitti adam bulduda ertuğrul hocada kabul etmedi. 2. liglerde sürünen adı duyulmamış futbolcuları teklif ediyor.bende istemem onları... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya colot of carlos geldğnde kendı söylemedımı carlos kadar yıldız oyuncu alıcaz herkes bızı konuşucak o zman sen nerdeydn senseı??? İÇİne sındıremıyosan boşa umut verme ınsanlara sen en uçtakı ınsansın tabı herkes senın yaptğı açıklamalara ınanıp beklentı içinde olucak. Madem alamıyosan boşuna UMUTLANDIRIP UTANDIRMA alamıyoruz veya alabıldğmzı alıcazde bısde ona göre beklenti içinde olalım kı tepkı koymayalım ama sen hala gelmş hıkaye okuyosun herkes anladı yönetmn ne oldğnu ama şuan başka aday olmadğndan mecburen katlanıyoruz. senseı BUrda senn fkrne karşı olanlar sabah akşam burda takımımıza nasl daha ıyı olur veya daha ıyı oyuncu alablrmyz dıe tartşan ınsanlar ıstısnalar ayrı.ama sen çıkıp çok haklıymış gıbı ap ayrı bır konu atıyosun ortaya çok şaşırdım. |
arkadaşın biri çıkıp bu yönetime destek beşiktaşa ihanettir demiş bende altına imzamı atıyorum BUKADAR.. TAKIMA DESTEK OLABİLİR AMA BU SAATTEN SONRA YÖNETİME ASLA |
[quote=sensei;381475]bu sene takım başarılı olursa hepininzi bu lafları değiştirecksiniz , eğer ki takım üst üste başarılar kazanırsa hemen kucaklayacaksınız adım gibi eminim!![/q] bu takım bu sene başarılı olacak zaten. buna inanıyoruz ve ertuğrul hocamıza güveniyoruz. başta abdi celaleddin kolot olmak üzere yönetimden kişiler, ertuğrul sağlam ın işine karışmazlarsa, başarı kaçınılmaz duruyo. bu yönetime rağmen biz inanıyoruz. sen yönetime inanmaya dewam et. |
Alıntı:
|
len gidin mario yepese verin parayı getirin adamı..millet defans nası yapılıyomuş görsün.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca ben tepki gösterelim dediniz demedim yazımda da belirttiğim gibi. Herkesin ilk hatada suç bulacak birilerini kafalarına daha şimdilerden yerleştirmesi lig başladığında kötü giden bir grafikte ortada ne Ertuğrul sağlam bırakır ne genç oyuncu ne de bir hedef. Millet zaten başarıszlığa konsantre olmuş bir durumda gidiyor stadyumlara. Başarısızlık gelince de al işte biliyorduk yönetim istifa, şu oyuncu defolsun, 10 hafta sonra Ertuğrul hoca da bu işi bilmiyo yeni t.d. gelsin vs vs vs... Bu psikolojiyi biraz kafamızdan atmalıyız demek istiyorum. Tabii ki biliyorum destek verceğinizi ama bu desteği ilk başarısızlıkda bir çok insan kescek gibi geliyor bnaa. Çünkü şu içinde bulunduğumuz aşırı güvensizlik ortamı gerçekten çok tehlikeli. Yani kısacası zaten herkes tepkisini yeterince gösterdi artık yazmasak mı diyorum yönetimle ilgili şeyleri. Takımımız iyisiyle kötüsüyle bu önümüzde bi şamp. ligi eleme maçı ve süper kupa var biraz futbolun oyun olduğunu ve onun renkli taraflarına mı yönelsek diyorum. Ama siz diyorsanız ki yok birader bu yönetim gitmeden rahat etmeyiz. Dediğin gibi kimsenin babasının malı deil o koltuklar illa ki gitmeliler bir gün bastırın gönderin bu yönetimi, stadyumda tepki göstermeden de yapılmaz bu çıkalım ligin ilk dandik maçlarından birinde yönetimi istifaya çağıralım o zaman. Yani net bi tavır gösterelim arkadaşlar ya bişeyi isityosak sonuna kadar bunun için uğraşalım ya da şimdilik biraz sineye çekip sadece takımımızla ilgilenelim. Hem yönetim istifa hem takıma destek olmuyor olamıyor bunun bir çok örneği var. Yönetim istifa diyince takımdaki herkes huzursuz oluyor T.D. si yeni yönetimle kalacak mı futbolcuların drumu nolacak bunlar hep belirsizlik haline girecek. Yani ne kadar istesek de takıma destek olmamız bu halde çok zor. Onun için zamanında destek zamanında tepki deidm. Başka yerlere çekmenin anlamı yok. Ööff yeter çok uzun yazdım iice zırvalıyorum artık. Neyse yanlış anlaşılmalar için ben kendi adıma kusura bakmayın diyorum. Kimseye karşı özel bir şey yazmadım genel olarak yazdım. Saygılar... |
Alıntı:
simdi cikipta bana ertugrulu kim getirdi demeyin ve cildirtmayin beni. ertugrulun nasil zorla, yönetimin acisindan son alternatif olarak getirildigini her akli basinda olan bilir. bu yönetimin tek icrati fenere satasmak, laf atmak, bizi kücük düsürmek, bizi borc batagina sürüklemek, bizim avrupadaki degerimizi düsürmek (tigana, del bosque gibi davalarla, kleberson olayida ne oldugu belli´degil). adamlar transferde 0, pazarlamada 0, futbol anlayisi 0, besiktas durusu 0, nasil olurda bu yönetime destek cikilir? TEK DESTEK besiktasimiza, hocamiza ve bu sevgiyi hak eden alin terinin son damlasini akitan bazi futbolcularimiza. |
Yaa busene başkanımız demirörense herzamanki gibi sahip çıkacağız yine.Sadece beşiktaşa sahip çıkmak nedemek Allahaşkına.Ya hep ya hiçtir bu.Başkanından, fahrinin,kafasına tabağı geçirdiği masörüne kadar herkese destek olmalıyız.Ne yapalım yani şuanda sevdiğimiz aşık olduğumuz takımın başkanı demirören.Sevsekte sevmesekte.Hep destek tam destek.Demiröreni desteklemeyelim ama ertuğlulu destekleyelim diyorsunuz.Böyle şey olurmu yaw.Yaa tam destekle yada hiç. |
Ya Yönetim Saçmalıyor Buna Ok Pazartesi Transfer Kesinleşir Açıklayacaz Diyorlar Kaç Pazartesi Geçti Ne Gelen var Ne Giden.. Kızılan Nokta'da Bu Zaten Madem Gelmeyecek Ne Çıkıp Pazartesi Diyosun Kardeşim Sanki Zorla Sölettiriyoruz Gecici Heves Değil Kalıcı Nefes Olsun! (Umutlandıranda Onlar Umutları Yıkanda Onlar Yoksa Bu Taraftar İllede Yıldız Diyede Tutturmuyordu Carlos'dan Daha Büyük Bir İsim Alacaz Diyen Celal Kolot Cisse'yi Getirince Tepki Gördü Neden Cisse Kötü Transfer Değil Hatta çok Yerinde Ama Hani Dünya Çapında Olacaktı ? Mesele Burda İşte Beklentiye Sokanda onlar Umutları Yıkanda Onlar. Kendim Ettim Kendim Buldum Bunlarınki İşte).. Ha Bu Ön Eleme Oynicaz Transfer Tabi Yapılacak Diyen Arkadaşlarada Gülüyorum Onlar Gelirse Elicez Onlar Gelmesse Elenicez Şu 3.Sınıf Takımlara Öyle Mi ? Eğer Bu Takımlada(Takviyesiz) O Rakipleri Eleyemessek Transfer Yapsanda Bi Halta Yaramaz.. Yani Ön Eleme Oynicamız İçin Değil Transfer Uzun Maraton İçin ŞL Grupları İçin Yapılmalı Çok Kaliteli Olmalı.. |
ya celal kolot ertuğrulun kuyusunu kazıyor her suçu ona atıyor başarı ertuğrul sayesinde gelir yöentim sayesinde değil tabi ertuğrula karışmazlarsa bizmi açıklama yapıyoruz pazartesi salı gelcek die 4 pazartesi oldu ne gelen var ne anlaşılan bizmi o kadar açıklama yapıyoruz bu yönetimin beceriksizliği ortada hala neyini koruyorsunuz ki TAKIMA DESTEK YÖNETİME KÖSTEK KREDİSİ BİTTİ 104 YIL UĞRAŞSAK KÖRLER SAĞIRLAR OYLAMA YAPSA BU AKDAR BECERİKSİZ BİR ARAYA GELEMEZ BU YÖNETİM HAKKINI KULLANDIR ARKADAŞIM ŞAMPİYON OLSAK BİLE GİTMELERİ LAZIM ADAM FUTBOLCUYA SEN NİE SELAM VERMEDİN DİE KÜFÜR EDİOR BUMUDUR YÖNETİCİLİK BIRAKIN YA |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nemi yapalım bu adamların yalanlarına inanıp burda pembe hayayller kurmayalım mesela %90 başarısız diyor siz neyi savunuyorsunuz anlamıyorum nemi yapalım bu tarftar sebayı serdar bilgiliyi gönderdi yıldırım demirörende gödneriri ama işin ucu başka yerlere dokunuyor şimdi söylersem kaldıramazsınız bu yüzden susmak en iyisi BU ADAM GİTMELİ NEVZAT DEMİR TEK ADAY OLURSAM GELİRİM DİYOR TEK ADAY OLSUN VEYA BAŞKA BİRİ GELSİN BU ADAMIN VERCEĞİ BİŞEY YOK şimdi diyeceksiniz karşısına nie aday cıkmıyor fikret orman o kadar muhalefet ti aday olmadı çünkü gücü yetmedi bu kulup battı 40 trilyon başkana borc var kulubu bıraktıgı gün o pararyı alacak bunun altına kim imza atar koç bile bir günde o pararyı veremez ona hangi aşk 40 tirlyon eder kim 40 trilyon verir adam kulubu borçlandırmış babasının malı gibi kullanıyor ben diyorumki hızımı 200 km hız duara çarpcaz paramparça olcaz toparlanamayacağız siz diyorsunuz ki duvarı yıkar geçeriz artık gücümüz bitti 300 bin doalr için oyuncular gelemz oldu gelenler kaçar oldu teknik adamlar dava açar oldu herkes hakkımıza ileri geri konulur oldu 300 bin dolar için aylardır transfer yapamıyoruz bu akdar rakamlar için murat aksu kıvanç oktay olsa 50 kere bittiydi transferler ama beriksiczlik işte beşiktaşımız sürükleniyor diyorum koskoca duvar var diyorum siz pembe hayalllerdesiniz bu sene başarı gelirse bile yönetim gitmeli ertuğrul sayesinde gelebilri başarı yönetim ertuğrulun kuyusunu kazıyor her sucu ona bindiriyor görmüyormusunuz ya pazartesi pazartesi 4 pazartesi geçti ne oldu bomboş 0 a 0 elde var sıfır hala mantıkdan bahsediyorsunuz bırakın polyanacılık oynamayıda gerçekelri görün beceriksizleri görün |
Ya arkadaşlar uzatmaya gerek yok. İstesekte istemesekte başımızdalar. Bize düşen takımımıza destek olmak yönetime değil. Çıkıp canı gönülden mücadele etsinler, Beşiktaşlı ruhuna, duruşuna göre davransınlar başka bir isteğimiz yok. Yönetim tam anlamıyla görevini yerine getiriyor mu yada Celal Kolot o göreve layık mı bu tartışmaya açık bir konudur ama hiç kimse de kusursuz değildir. Sonuçta bizler de isteriz iyi transfer haberlerini duymak ama maddiyat el vermiyorsa yapacak birşeyimiz yok. Yönetim de boş boş konuştu işte. Kabullenmekten başka çaremiz yok. Destekten başka yol sadece Beşitaş' ımıza zarar verir. |
darheagle, bi yerde memnuyetsizlik varsa bunun üzeri örtülemez. üstü kapalı olunca altta daha çok beslenip, büyük yıkıntılar oluşturur. sorun ufakken, en kısa dönemeçte halledilmeli. ama sen hala yönetime destek peşindesin. |
daha halen besiktas yönetimi basarili diyenler bi zahmet sunu bi okusunlar: http://besiktasforum.net/forum/futbo...mi/#post381776 |
ya bak güzel kardeşim basit bi soru sordum gene ezberden gidiyorsun. O yazdığın herşeyi ben de biliyorum merak etme. Bana gene serzenişte bulunmuşsun. Ben çok genel bir soru sordum polyanacılık oynadığım flaan yok soru soruyorum ben senden cevap istiyorum alaksız şeyler söylüyorsun. Şu an itibariyle ne yapalım diyoruım sana bana cevap versene. İlk maçda çıkıp istifa mı diyelim yani ne demek istiyorsun bi anlsam. Bana zaten ıcığını vıcığını bildiğimiz olayları nie anlatıyorsun ki. Demirören gitsin eet gitsin bence de gitsin tamm ama nası gönderelim bana somut yapılcak bişeler söle. Yazı mı yazalım? Ümraniye ye gidip tepki mi gösterelim? Stadı mı yıkalım? İlk maçta bütün stadı demirören istifa diye inletelim mi? ben herhangi bi dediğine karşı çıkmıyorum sadece bunlara cevap istiyorum ya da senden somut bi öneri istiyorum. Kimse pembe hayallere falan dalmıyo yalanlara falan da inandığımız yok. Ama biz şu an için yapılacak hiç bir icraatin takıma fayda sağlayacağını düşünmüyoruz e önemli olan da takımsa fazla söze gerek yok. Eğer ki sen bana takıma zarar vermeyecek bir şekilde yönetimi gönderebilirz diyorsan işte onu merak ediyorum bunu söyle yeter. Ama bana gene gelip yok demirören de para vermiş yok gizli gizli işler var sizi gidiler siz nerden bilceksiniz falan diyeceksen bilmemiz gereken her şeyi biliyoruz merak etme. Madem demirören e mahkumuz şimdilik işin o tarafını bırakın ve takımı düşünün. Ya da takımı tamamen unutun hepimiz bir olalım yönetimi istifa ettirelim bu çok da zor deil BJK taraftarı isterse bunu çok kolay başarır. Ama ne istediğinizi ne yapmamız gerektiğini bi söylesen ona göre ben de yorum yapacağım... |
Alıntı:
|
14 yıllık başkana sebaya serdar bilgiliye ne yapıldıysa onada o yapılmalı onlar nasıl gönderildiyse oda gönderilmeli ama yapamıyorlar çünkü başka işler var karışık istenilse 1 haftada gödnerilir ama kaışık borçlardan tutun daha birçok seye kadar yapılması gretrekn şey göndermek bu kadar basit |
Ben takımdan memnunum. Bi kereliğine tükürdüklerini yalasınla biz birini alamıyoruz deyip susup otursunlar kimseyide almasınlar. Uygun bir zamanda da eşyalarını masalarını toplayıp evlerine geri dönsünler. |
Türkiye`de Saat: 10:14 . |