![]() |
ya adam oraya çay kahve içmeye gitmiyo heralde illaki takıma adapte olabilecek transfer yapmaya gidiyo... |
Alıntı:
Hiçkimse gelmesede olur beşiktaş beşiktaştır çıkar topunu oynar. Demek istediğim yani yıldız gelicek şu kadar geklicek yok eziklerden daha iyi olacak ne işimzile bizim ezikle çürükle kendi işimize bakalım biz, gelen gelir gelmeyen glemez şöyle yıldız alıcaz böyel alıcaz deyipte herşeyden önce kendi taraftarını üzen ve ezen yönetime lanet olsun. çekin pis elinizi beşiktaşın üstündne içine ettiniztakımında kulübünde. borç batağın girdi kulüp çekin gidin |
Alıntı:
|
git yönetime dilekçede bulun o zmn süper bir adam var şurada burada mutlaka gidip görün !!!! çok biliyonuz ya |
Alıntı:
|
bulan nasıl buluyo, afrikanın balta değmemiş ülkesinden en yetenekli futbolcuyu getirmeyi?!!! fal açıp alıolar di mi? bu bize uyar diyip |
ya ön eleme maçı geldi 2 tansferimiz eksik 1 hafta sorna kupa maçı var 2 hafta sorna lig başlıyor ve bu adamlkar kampa ta yoktualr ne zaman gelip uyum sağlayacaklar işte beeriksizler şimdiye kadar getirmeleri lazımdı lig başlayacak sonra verim alamayacaz paralr yine boşa gitcek kamp bitti ne zaman alışacak takımda bariz eksik var belli stoper g.zan bişey olsa baki kalcak acele lazım şimdi yabancı sayısına karşılardı gecen sene yabancı hakkı için nobreyi türk yaptıalr 2.5 yıllık oyuncuyu yani bir yaptıkları ötekini tutmuyor dengeleri bozuk bence |
Alıntı:
ben transferden anlıyorum mu diyorum bizim işimzi mi transfer hayret bişi. transfer yönetimin işi. neyse anlaşamıcaz senle, sen bişiler için gelmişisn buraya ama bakalım belli olur yakında çıkar kokusu. neciysen artık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:08 . |