![]() |
Quincy-Owusu Abeyie Arkadaşlar yabancı sitelerde birkaç haber var ama doğruluğu tartışılır. Keşke alabilsek ama bu parasızlık durumlarında çok şüpheli. Başarabilirsek bu transferi çok yararlı olur düşüncesindeyim. SPORT EXPRESS - BESIKTAS EYE OWUSU-ABEYIE ACQUISITION bu da rusça olarak "Áåøèêòàø" ãîòîâ íà÷àòü ïåğåãîâîğû î ïîêóïêå Êâèíñè - Ôóòáîë íà Soccer.ru |
hayırlısı .. |
bunu sheriffli çocukla konuşurken o da söylemişti, dalga geçmiştik çocukal nerden buluyosun bu adamları diye, doğru çıkarsa rezillik diz boyu, elin sherifflisi bile bizden 2 hafta önce alıyor haberleri...:D |
ama o çocuk iyi deil diyordu bu adam için... |
bunu almaya gücümüz yetmez ztn yedirmezler bunu inanılmaz bi adam 19 yas altı sampiyonada en begendigiöm adamdı ztn arsenalli gelecegin yıldızı pace 25 herifin:) |
hayırlısı |
|
Bu futbolcuya para isterler. Bizim yönetim ancak serbest kalmış oyuncu alabilir. |
henry takımdan ayrıldı arsenal bu adamı hayatta bırakmaz... |
bu haberi bende gördüm,hatta haberler 2-3 gün öncenin haberleri.sordum soruşturdum bizimkilerin alamayacağını anladım.hatta chatboxda bilen varmı demiştik ses çıkmadı.artık totomaçın başlığı olur dedik o da olmadı.yarına inşallah. neyse ciddi olursak spartak moscova bu adamı ucuz rakamlara satmaz.o yüzden hiç ümitlenmeyelim |
Türkiye`de Saat: 06:44 . |