![]() |
Quincy-Owusu Abeyie Arkadaşlar yabancı sitelerde birkaç haber var ama doğruluğu tartışılır. Keşke alabilsek ama bu parasızlık durumlarında çok şüpheli. Başarabilirsek bu transferi çok yararlı olur düşüncesindeyim. SPORT EXPRESS - BESIKTAS EYE OWUSU-ABEYIE ACQUISITION bu da rusça olarak "Áåøèêòàø" ãîòîâ íà÷àòü ïåğåãîâîğû î ïîêóïêå Êâèíñè - Ôóòáîë íà Soccer.ru |
hayırlısı .. |
bunu sheriffli çocukla konuşurken o da söylemişti, dalga geçmiştik çocukal nerden buluyosun bu adamları diye, doğru çıkarsa rezillik diz boyu, elin sherifflisi bile bizden 2 hafta önce alıyor haberleri...:D |
ama o çocuk iyi deil diyordu bu adam için... |
bunu almaya gücümüz yetmez ztn yedirmezler bunu inanılmaz bi adam 19 yas altı sampiyonada en begendigiöm adamdı ztn arsenalli gelecegin yıldızı pace 25 herifin:) |
hayırlısı |
|
Bu futbolcuya para isterler. Bizim yönetim ancak serbest kalmış oyuncu alabilir. |
henry takımdan ayrıldı arsenal bu adamı hayatta bırakmaz... |
bu haberi bende gördüm,hatta haberler 2-3 gün öncenin haberleri.sordum soruşturdum bizimkilerin alamayacağını anladım.hatta chatboxda bilen varmı demiştik ses çıkmadı.artık totomaçın başlığı olur dedik o da olmadı.yarına inşallah. neyse ciddi olursak spartak moscova bu adamı ucuz rakamlara satmaz.o yüzden hiç ümitlenmeyelim |
valla stili bana robinho yu hatırlattı, bu adamı satcaklarını sanmıyorum milli takımda da çıkış yakalamış çünkü... |
Alıntı:
|
forvete daniel cousin gelecek.böyle genç yetenekleri almaya gücü yetmez bizimkilerin. |
2 sene önce falan arsenaldaydı bu adam.Moskovaya kiralıkmı gitti acaba?Yoksa arsen wenger böyle oyuncuları bırakmazdı.Veyada okadar iyi değildir demekki.Zaten geçen sene 21 maçta 1 gol atmış.Ama bende iyi bir adam olduğunu biliyordum. |
cok is yapar tabi bu yonetim kim onu almak kim :D |
hayırlısı... |
hayırlısı .. |
Alıntı:
bi arkadaşta Cousin demiş.Cousin yarın büyük ihtimal Glasgowa imza atacak |
belirtilen haberde s.moskovada değerini yitirmiş ve takımı satmak için klüp arıyormus beşiktaşın birminghamın ve bazı ispanyol ve portekiz takımlarının da listesinde olduğu söyleniyor |
adamın tek hedefi thy |
bu yeni nouma olur hayirlisi |
Bundan köy veya kasaba olmaz.. Verseler bile kiralık verirler.. |
boşa ümitlenmeye bile değmez... |
|
bu biraz zor iste |
bu iş yaş |
bal yapmayan arı bu adam son vuruş namına bişey yok.at gibi koşuyo o kadar. ikinci deli ibrahim olur alınmasın bence |
PAULETAAAAAA.......AVRUPADA BAŞKA GOLCÜ YOKKKKKKKK..... |
BIR GUN BOYLE BIR ADAM ALABILECEKMIYIZ ACABA :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu transfer hakkında başka bir habere daha rastladım bakın extra-footbal.com sitesinden: Welliton close to Sparkak Moscow switch Published: 24 Jul 2007 by Extra Football Russian giants Spartak Moscow are interested in signing Goias striker Welliton, after their primary target Peter Odemwingie agreed to join city rivals Lokomotiv. The 21-year old Goias striker scored seven goals in the Brazilian championship last term and has found the net four times in eleven matches so far this season. Welliton may cause yet another tug-of-war between Spartak and Lokomotiv, as Lokomotiv are reportedly also chasing the Brazilian striker, even though they already beat the out Spartak last week for Russian-born Nigerian striker Peter Odemwingie from Lille. The transfer fee for the player is estimated to be between six and seven million euros. Meanwhile, Turkish side Besiktas are ready to open talks over former Arsenal prodigy Quincy Owusu-Abeyie, who failed to settle in Russian football and seems set to leave Spartak. The former Dutch U-21 international has already appeared on the wish list of several English and Spanish clubs, with Birmingham City being strongly tipped to swoop for the winger. bu haberler 1 hafta önce çıkmış türk basını hiç farketmemiş duymamış hemen haber yaparlardı.Balon mu acaba yoksa? |
Alıntı:
|
bana da balon gibi geldi de ifadeleri fotomaç fotospor gibi biraz...:D |
kolpa haberdir |
|
hayırlısı |
Adamın top surerken ayakları entresan sankı yandan suruyo topu |
arkadaşlar kimlerin isimleri anıldı sonunda diatta geldi. bence forvete de böyle duyulmadık sıradan bi takımdan birini alırlar alırlarsa |
ahh keske alinsa... |
Türkiye`de Saat: 01:00 . |