![]() |
Trabzonlu Umut Beşiktaş'a Doğru!.. Beşiktaş teknik direktörü Sağlam'dsan süpriz istek.Siyah beyazlı çalıştırıcının dün Başkan Demirören'den Trabzonsporun genç golcüsü Umut Bulut'un transfer edilmesini talep ettiği öğrenildi.Sağlam'ın isteğine önce şaşıran ve Bulut'u bırakacaklarını sanmıyorum diyen Demirören'in buna rağmen Trabzonspor başkanı Albayrak ile bugün futbolcu için bir araya geleceği öğrenildi.. Made in Sözcü |
birisi bana şaka bu desin, çabuk... |
şaka :D |
şakacı adiii basın :) |
sözcü :D fotomaçın yandan yemişi heralde |
yine bombalar basladı :biggrin: :biggrin: :cheers: |
umut & ersen martin ikilisi en nefret ettiğim forvet ikilisidir.umut'u da alırlarsa artık neyse ben bişey demiyom sustum... |
şaka şaka dimi... |
tabi ya umut'u alana yanında ersen martin veriyolarmış bide :D ne kolpa haberler çıkıyo ya |
yok artık lebron james :D:D |
yavaşşşşşşşşşş |
Bonservisini bedavaya verirlerse alınır. |
gereksiz.. buraktan ne farkı var |
yalan haber...şişirme...balon...kolpa... |
Alıntı:
zuhauhauhahuhua :D:D:D |
Görüyorummmmmm.... Son transfer (eğer yapılırsa) Fransa liginde oynayan orta halli ve afrika kökenli bir stoper olacak. Türkiyeden futbolcu alınmayacak. Bu siyahi stoper numayla kıyaslanacak ama çoğu zaman yedek kalacak. Görüyorummmm. |
YOK ARTIK CELAL KOLAT :D BU ADAM GELMESİN YA |
Haber kolpa tamamen.Bu arada umut çok iyi topçu.keşke ankaradayken alsaydık adamı. |
Alıntı:
|
Yok artık EJDERHA! |
bombalar nesaman bitiki bisde bu basin yarken haminin kelmesi bile mümkün |
şaka değil kolpaaa! |
sallayın daha nasıl olsa transfer donemının bıtmesin daha var |
Alıntı:
|
burdA iraktan daha fazla bomba patliyor bu gudisle savas cikacak :D:D |
bakiyle takas edersek olurr :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nerd cins var onu alıyolar.ona trabzonun isteyeceği bonservıs parasına avrupadan 1 golcü bir de stopher alınır. |
hahahaha bence yarin hakan sukuru da yazarlar...... |
Alıntı:
|
bomba |
tövbe yaa... |
bizim Burak ile gökhan bu adamdan kat kat daha iyidir |
ne ısı war umutun bızde ya yok artıkk |
Alıntı:
|
iyide umut a ne gerek warki zaten güleç we akın bu kadroya fazlasıyla iyi geliyo zaten ki sen güleç i kiralık wericeksin manisaya umut a neden alıyosun :S bence yanlış olue inşallah gelmez de |
umut top nedir biliyor mu? |
ins. aliriz ama kolpa haber :D:D |
Türkiye`de Saat: 08:36 . |