![]() |
Baki artık Beşiktaşlı! Baki artık Beşiktaşlı! Beşiktaş ile gelecek sezon için anlaşan Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Baki Mercimek, tesislerde antrenmanlarını tek başına sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekipte kadro dışı bırakıldığını, ancak çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Baki, ''Gençlerbirliği'nde kadro dışı olmama rağmen tek başıma çalışmalarıma devam ediyorum. Şu anda Gençlerbirliği'nin futbolcusuyum. UEFA Kupasına katılma ümidimiz var. Her ne kadar da kadro dışı olsam da Gençlerbirliği'nin ligin son maçında Çaykur Rizespor'u yenerek, UEFA Kupası'na katılmasını tüm kalbimle istiyorum. Şayet bu yolda bana bir görev verilirse elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım'' diye konuştu. BAKİ, ARTIK BEŞİKTAŞLI Baki, Beşiktaş ile görüşmelerinin sonuçlandığını bildirerek, şöyle konuştu: ''Geçen hafta İstanbul'a gittim ve Beşiktaş ile kesin anlaşmayı sağladık. Beşiktaş'a transfer olduğum için çok mutluyum. Ben kendime güvenen bir insanım. Beşiktaş'a da çok yararlı olacağımı düşünüyorum. İnşallah Beşiktaş ile başarılı sonuçlara imza atarız.'' Gençlerbirliği'nde 3. sezonunu yaşadığını vurgulayan Baki, bu süre zarfında birçok başarı elde ettiğini ve milli takıma kadar yükseldiğini söyledi. Baki Mercimek konuşmasını şöyle tamamladı:''Beşiktaş'ta da bunun devamını getirmeye çalışacağım. Beşiktaş'ın hedefleri ile benim hedeflerimi birleştirerek büyük başarılar elde edeceğiz. Beşiktaş'ın hedefi Türkiye'de şampiyonluk ve Avrupa kupalarında başarılı olmak. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu daha önce televizyondan izlemiştim. Bu güzel olayı bu sefer ben de yaşamak istiyorum. Tigana ile imzaya gittiğim zaman tanıştık ama bana bir antrenman programı vermedi.'' 12.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet |
İnş beşiktaşımıza faydalı olur başarılar. |
umarım faydalı olur Beşiktaş'a |
hadi hayırlısı |
buda elde patlar...ooof of |
bu Dakikaden Once Baki Mercimek Adinda Futbolcu Vardi Artik Yok Bizim Takimda Bitecek Baki.. |
hayırlı olsun demekten baska bırsey yokk |
yaw bjk gibi bi takıma gidion baki yi alıon ?! |
MEŞHUR BİR TRİLYON DAVASININ BAŞROLÜNDEKİ SÜLEYMAN MERCİMEK'İN YEĞENİ OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ... |
dava ne kı hatırlayamadım |
Ne diyelim hayırlı olsun |
hıc sanmıorm basarlı olacagını ama neyse hosgelmıs aramıza oda baslar 2 mac sonra taraftar baskısı bnı hataya zorluo demeye ama neyse yınede hayırlısı |
saçma transfer 1 (birrrrr) bakalım başka hangi saçmalıklar gelicek takımımıza |
hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok galibaa |
beşiktaşşş |
karakartal en büyük |
karakartal |
ual bu baki mercidabık esiklere gidiodu hani |
hayırlısı olsun. bence gereksiz ve yersiz... bir ton stoper varken hala aynı sorun.... yine aynı mevkiye tonla adam alıyorlar... |
Bence cok yanlis bir transfer! |
Büyük yıldız ne diyelim hayırlı olsun hangi takımdan aldık ????? |
Baki iyi transfer, hem sol bekte hem stoper mevkiinde görev yapabiliyor, sol ayağı etkili, hava toplarınada hakimiyeti var... Ayrıca Baki Gençlerbirliğine İngiltereden transfer edildi, yani Bakinin iyi bir altyapısı var... |
:D bu da yalan oljak :D |
hayirlisi olsun CORDABAYI YOLLAYANLAR UTANSIN SEREFSIZLER ASIL KENDILERI MACI SATTI |
ah ah kımler geldı kımler gectı fırtıne forvet (i)youla yada taş gıbı (i)ademdursunları görmusuz ama hayırlısı bakalım |
terimin attığı ilk kazık bjk a gs ye yollasa ya bunları deneme tahtasımıyız gerçi gökhan güleçi de terim önerdi ama bu herifte hakkaten kabiliyet sıfır bildiinn odun tek yaptığı şey hatur hutur top kesmek |
Alıntı:
Yani Cagdas'in kopyasi. |
ya bu adam ne gökhan zandan iii ne i.toramandan iii biz bu herifi niye aldık anlamak mümkün degil walla yeter artık ya |
Bnce Oda Gelecek Sezon Gidenlerden Olucaktir Ama Insallh Yaniliormdur |
Alıntı:
|
|
bu avrupa görmüş odun :D:D:D |
Saçmalikkkkk.bu Takimda Kaptanlik Yapan Ibrahim üzülmeze 500 Bin Dolar Teklif Ediliyor Kendileri 1.250 Bin Dolar Alicak...alti üstü Gençlerbirliğinin Yedek Oyuncusun Aldik!!! |
baki mercimekten bi sey olmaz ondan anca mercimek çorbasi olur |
heeey ayakta uyuyan yönetim ezikler bizimle makara geçiyo makaraaaaaaaaa. |
Mercimek'i uçururum! Beşiktaş'ın Fransız hocası, Baki Mercimek'in transferinde yönetimi bu sözlerle ikna etti. Yönetimin, "Baki kendi takımında bile yedek, transferde kararlı mısın" sorusuna Tigana'nın "Baki, Ajax'ta yetişmiş bir isim. İhtiyacı olan çalışma ve güven. 3 ay benimle idmana çıksın, onu uçururum" yanıtını verdiği öğrenildi kaynak:fotomac |
Görelim bakalim ucan Mercimegi.:) Adam artik gelmis. Insallah faydali olur! |
artık geldi basarılar diliyorum ona beşiktasta herkese nasip olmaz beşiktas forması giymek |
Alıntı:
|
hayırlı olur umarım |
Türkiye`de Saat: 15:48 . |