![]() |
TÜMER YUVADA KALDI ve KAYSERİ İLE TEMAS TÜMER YUVADA KALDI Beşiktaş yıldız futbolcusunu ikna etti. Başkan Yıldırım Demirören'in, milli futbolcuyla masaya oturup her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. Tümer'e yıllık 1 milyon Euro ödeneceği öğrenildi. Kartal, Kayseri’den de 3 yıldıza talip. Bu sezon hem Siyah-Beyazlı hem de milli takım formasıyla başarılı maçlara imza atan ancak yeni sezonda da Avrupa'da oynamayı kafasına koyan Tümer Metin, olayında ilginç gelişmeler yaşandı. Başkan Yıldırım Demirören'in bu futbolcuyu ikna ettiği ve 2 yıllık ön anlaşma yaptığı ifade edildi. Bu anlaşma ise "Demek ki Tümer'in askerlik sorunu da çözümlendi" yorumlarına yol açtı. KAYSERİ İLE TEMAS Siyah-Beyazlılar, transferde de çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyorlar. Kartal'ın Kayseri'den Mehmet Topuz, Bülent Bölükbaşı ve Fatih'i istediği ancak bu üçlü için talep edilen 10 milyon dolar nedeniyle geri adım attığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Kayseri'ye yeni teklif olarak 2 futbolcu artı 5 milyon dolar önerdiği, görüşmelerin sürdüğü belirtildi kaynak: bugün |
yuh be faso fiso 3 adam için 10 milyon dolar istemişler ayıptır yaw ne zannediyorlar kendilerini ! ? |
topuz 4 bölükbaşı 3,5 ceylan 2,5 milyon euro istiyo bence 1,5 milyon dolara alınabiliyorsa topuz alınsın diğerleri bölükbaşı 29 yaşında ceylan diyarbakıra bile gönderemezler |
lan bunlar bu kadar edermı.eger alınacaksa bence takas yapılsın elımizde bır suru gereksız adam var |
kayseri çok istiyo etmezler o kadar yaw... |
eger alınacaksa paraya yazıkk |
ben olsam ali tandoğan+1 milyon dolara mehmet topuzu bitiririm bülent bölükbaşı gerçekten bu sezon özellikle süper oynadı ancak yaşı 29 keşke daha genç olsada onuda alsak ! |
Bu tip oyunculara bir cuval para vermek de zaten bizim yönetime has bisey! |
tümerin kalışına sevindim valla |
Kayserispor a 10 milyon veriyormusuz uc futbolcu arti 250 kg. halis mulis kayseri pastirmasi veriyorlarmis:) |
Mehmet Topuz Gs De Dİye Duydum Bİlgİsİ Olan Fatİh GÖkŞen Mİ Ne AÇiklamiŞ İŞalaah Bjk Ya Gelİr Manyak Bİ Adam |
dün atv öyle dedi ancak öyle bişey olsa gazeteler yazardı ayrıca kayseri gs maçı önce kafa karıştırmak için... |
Tümerin kalışı sevindirici.diğerleri o kadar para etmez... |
tümer kalmasına sevindim valla |
oscarla sergenin başını yediler ama tümer abinin kalmasına çok sevindim.yinede tşkler yönetim :D |
Fatih ve Bülent Bölükbaşı ve Beşiktaş ın oyuncusu değil. Mehmet Topuz için ise en fazla 1,5 milyon $ verilebilir. ondan daha fazlasıda verilmez. |
tümerin kalmasına bende sevindim fenere hep gol atıyo |
YÖneyİm O Kadar Parayi İnŞallah Verİp Te BÖyle Bİr Transfere Adim Atmaz !!! |
ya topuzu anladıkta diğerlerini ne yapacağız bir türlü anlamadım. yabancı sınırı olmasa acaba 250 bin dolar ederlermi merak ediyorum |
Abi 10 Milyon Euroya Birakin 3 Futbolcuyu Kayseriyi Satin Aliriz Ya Amma Da Abartmislar He! |
iyiki kaldın tümer |
üçünü toplasan bizim g.güleç etmez biz gökhanı 1 milyon euroya aldıydık..bu adamlar bırakın 10 u 3 milyon bile etmezler...bi m.topuz idare eder.. |
Kayseri'den sadece Mehmet Topuz oynar Besiktas'ta ve ayni zamanda 4 milyon dolar etmez. 4 milyon dolara Avrupadan buyuk yildiz getirirsin be, bunlar ne salliyor? |
Hem sevindim hem endiseliyim.Sevincimin nedeni Tümer gibi bir yetenegi Beşiktaşımız bırakmamıs oldu..Endisemin nedeni ise Tümer acaba konsantre olacakmı önümüzdeki sezona...Cok sey bekliyoruz ondan ...Haydi Tümer.. |
abi 4 milyon euro ya ben giderim mavubayı alırım ya hadi 1-2 milyon daha koyarım fransa lliginden kral topçu alırım kayseri bence fazla şansını zorluyor elinde kaldıktan sonra değeri düşünce kinse beş para vermeyecek |
beyler ben sadece kayserıden topuzu ıstıyorum vestelden de canerı onları alsınlar delgadoda var cepte bı cısse eksık |
Tümer'in kalmasına sevindim..Bu arada yine takımı gereksiz futbolcularla şişirmeye başladılar..İşimize yarayacak futbolcuları alsınlar..Daha doğrusu yürekleriyle oynayacak futbolcuları alsınlar.. |
oha kayseri diil sankı arsenal zaten topuz cinconla anlasmıs |
ya o kadar verilirmi yaw stad geliştirsen daha iyi Tümer'in bjkde kalması çok iyi oldu walla |
Ya Arkadaslar Yabanci Sayisi Serbest Kalsaydi Bu Serfsiz Kayseri 10 Milyon Euro Isteyemezdi |
Ya Arkadaslar Yabanci Sayisi Serbest Kalsaydi Bu Serfsiz Kayseri 10 Milyon Euro Isteyemezdi |
Ya Arkadaslar Yabanci Sayisi Serbest Kalsaydi Bu Serfsiz Kayseri 10 Milyon Euro Isteyemezdi :mad: |
mehmet topuz alınabilir sadece bence |
| Türkiye`de Saat: 00:45 . |