![]() |
iyiki kaldın tümer |
üçünü toplasan bizim g.güleç etmez biz gökhanı 1 milyon euroya aldıydık..bu adamlar bırakın 10 u 3 milyon bile etmezler...bi m.topuz idare eder.. |
Kayseri'den sadece Mehmet Topuz oynar Besiktas'ta ve ayni zamanda 4 milyon dolar etmez. 4 milyon dolara Avrupadan buyuk yildiz getirirsin be, bunlar ne salliyor? |
Hem sevindim hem endiseliyim.Sevincimin nedeni Tümer gibi bir yetenegi Beşiktaşımız bırakmamıs oldu..Endisemin nedeni ise Tümer acaba konsantre olacakmı önümüzdeki sezona...Cok sey bekliyoruz ondan ...Haydi Tümer.. |
abi 4 milyon euro ya ben giderim mavubayı alırım ya hadi 1-2 milyon daha koyarım fransa lliginden kral topçu alırım kayseri bence fazla şansını zorluyor elinde kaldıktan sonra değeri düşünce kinse beş para vermeyecek |
beyler ben sadece kayserıden topuzu ıstıyorum vestelden de canerı onları alsınlar delgadoda var cepte bı cısse eksık |
Tümer'in kalmasına sevindim..Bu arada yine takımı gereksiz futbolcularla şişirmeye başladılar..İşimize yarayacak futbolcuları alsınlar..Daha doğrusu yürekleriyle oynayacak futbolcuları alsınlar.. |
oha kayseri diil sankı arsenal zaten topuz cinconla anlasmıs |
ya o kadar verilirmi yaw stad geliştirsen daha iyi Tümer'in bjkde kalması çok iyi oldu walla |
Ya Arkadaslar Yabanci Sayisi Serbest Kalsaydi Bu Serfsiz Kayseri 10 Milyon Euro Isteyemezdi |
Türkiye`de Saat: 02:29 . |