![]() |
bosque nın parası ıcın adammı satılır be 10 dan asagıya verılmesın bu sezon kalsın seneye 10a okutsunlar |
Satilmassin..! |
Çok iyi bir rakam , bence seneye yada ondandan sonraki seneler de etse etse ancak bu kadar eder öyle 15 ler 20 ler edeceğini tahmin etmiyorum. ama yinede bize adam lazım. Satılmasın. |
bence bobo bu paraya gönderilsin. ve yerine alınacak para ile bir tane brezilyadan 20 yaşında gelecek vaad eden bir futbolcualınsınş bir de 28 yaşlarındaş tecrübeli iyi bir golcü alınsın. Beşiktaşın yapacağı en iyi iş bu olur. |
arkadaslar hayir, binkere hayir bu yanlisi cok yaptik. Turk futboluna yazik, 8 milyon ne ki? Seneye bobo 16 milyona satilir |
2011’e kadar Bobo İsmail ER 4 Ağustos 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3842630.jpgBeşiktaş, Avrupa kulüplerinden çok sayıda teklifler alan Brezilyalı golcünün yıllık ücretini 600 bin Euro’dan 1 milyon Euro’ya çıkarıp, sözleşmesini 1 yıl uzattı. BEŞİKTAŞ Kulübü, Brezilyalı golcüsü Bobo’nun sözleşmesini 2011 yılına dek uzatmak için harekete geçti. Fransa’nın Bordeaux ve Saint Etienne takımları başta olmak üzere çok sayıda Avrupa kulübünden transfer teklifleri alan Bobo’yu elinden kaçırmak istemeyen siyah beyazlı yönetim, sambacıya yeni bir sözleşme teklifinde bulundu. Genel menajerlik görevini Sinan Engin’e devreden Ali Gültiken, 2010 yılına dek anlaşması bulunan Brezilyalı futbolcuya, "Sözleşmeni 1 yıl daha uzatmayı kabul edersen yıllık ücretini 600 bin Euro’dan 1 milyon Euro’ya yükselteceğiz" dedi. Aldığı ücretin azlığından yakınan Bobo’nun, Gültiken’in önerisine olumlu yanıt verdiği belirtildi. Beşiktaş Kulübü’nün ve Brezilyalı futbolcunun avukatları önümüzdeki günlerde bir araya gelerek, yeni sözleşmenin detaylarını belirleyecek ve imzalar atılacak. Bu anlaşma, Ali Gültiken’in Beşiktaş Kulübü’ne yaptığı son büyük hizmet oldu. |
crespo gelecekse gitsin |
nereye gidiomuş.. |
Alıntı:
|
kesinlikle kalmalı zaten gönderemezler bobo giderse birimizi alsınlarda biz atalım bari golleri |
Bobo çok iyi bir forvettir ama söylendiği gibi 20 milyon avro edecekte bir futbolcu değil.tek artısı yaşının genç olması.kendini sürekli geliştiriyor diyenler var ben katılmıyorum.Bobo sadece Türkiye'ye alışmaya başladı yoksa futbolunda hiçbir gelişme yok.eski takımındaki attığı golleree bakın hayran kalacaksınız. kısacası iyi paralar ödendiği taktirde satılmayacak futbolcu yoktur.10-12 milyona çıksınlar bizim başkan özel uçakla kendi bile bırakır.bu fiyatları görürse hemen satılsın. |
satıp yerine güsel bi forwet alınmalı bobo çok kötü bu sezon |
ya zaten bi forwet daha lazım bize simdi bunlar parayı görünce satarlar boboyu alırlar babayı tam olur |
bence satılmasın bu sezon cok guzel olacak |
satılmıcak resmi açıklama yapıldı... |
bobo gitsin diyleri anlamiyorum....zaten forvetimiz yok, bobo gelecegin forveti adamlar gitsin diyo yaaa hayy allahim...... |
10 milyon euro birileri versin bakın görün nasıl satılıyor. |
| Türkiye`de Saat: 11:36 . |