![]() |
GALİBA BOBO GİDİCİ MÜTHİŞ RAKAM!!! http://www.karakartal.com/images/haber/2005/bobo068.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Bobo'ya 8 milyon avro! Fransa'nın Bordeaux kulübü, Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Deivson Rogerio Da Silva (Bobo) için 8 milyon euro'luk bir teklif yaptı. Siyah beyazlı kulüp Fransa'nın bir çok takımından gelen transfer tekliflerinin ardından özellikle Bordeaux ve St. Etienne kulaplerinin Bobo için ısrarları üzerine bu teklifleri ciddi olarak düşünmeye başladı. Özellikle de eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque'nin tazminatı konusunda kaynak sıkıntısı yaşayan siyah beyazlı kulüpte başkan Yıldırım Demirören'in Bobo'nun transferi hakkında son kararı vereceği öğrenildi. Bu arada Bobo'nun Brezilyalı menajerinin Fransız kulüplerine yakın olması ve Fransızcayı çok iyi konuşmasının golcü futbolcunun transferini gerçeklebilme ihtimalini daha da güçlendiriyor. Kaynak: DHA |
bu haber doğruysa bence gönderilsin |
Forvet Diyoruz Elimizdeki Tek Forvetide Satıpda Ortada Kalmayalım.. |
Bencede bir yere gitmez Bobo, he Ertuğrul ben oynarım diyosa problem olmaz benim için :) |
eee boboyu satıp del bosquenin parasını verince cıkıp ben mi atacam golleri??? |
başkan cebinden versin del bosque'nin parasını. kendi pisliklerini klübü borçlandırmadan temizlemeyi öğrensinler. bu adam giderse forvette kim oynayacak? |
bobo giderse napcaz? |
bence artık transfere verilen adetaa ziyaann edilen paralara bi son vermek lazım BOBO gibi maliyeti düşük dieecem ama onu da 2 milyon avroya aldık :D o da az diill yanii...bölee arsenalin yaptığı gibi...fabregas gibi mesela genç ama gelecek vaad eden gençleri almak lazım mesela freddy adu gitti ganalı müthiş adam...ya bölee adamlar alınmalı...ZAGO ya söleyelim o ayarlasın bizee...zaten bobo yu da o ayarlamıştıı... :D 17-20 arası brezilyalılar iyi iş yaparrlarr bencee ARAŞTIRILMALIII... |
Brezilyalılardan ziyade kendi gençlerimizi araştırsak??Uzaklara gitmenin pekte anlamı yok gözümüzün önündekileri göremedikten sonra... |
Bizimkiler biraz daha pazarlık yapsın 10'a kadar çıkarsın bordoyu.Sonra satsınlar.3-4 milyon euroda biz koyalım adam gibi 2 tane golcü alırız.Görüyoruz kaça gittiklerini golcülerin.Santa cruz 6 ya gitti b.roverse mesela.Bizde zaleyeta veya lua lua ikilisinden birini bide psotigayı alalım işte.Veyada cesar delgadoyu.Bence daha uygun.Alabilirmiyiz derseniz kesinlikle alırız derim.Helede Sinan enginde varken... |
Alıntı:
|
ii golculer alınacaksa satılsın |
öncelikle bobo bu sezon inanılmaz formsuz bir durumda sakatlığı var evet geçen seneye çok iyi bir yıl geçirdi ama şuanki performansı çok kötü. 8 milyon euro bence süper bir rakam bu rakama postiga lua lua rahatlıkla alınır. Sinan engin akıllı adamdır tranasferlerde inşallah en doğrusnu yaparlar ama bence bobodan bundan daha iyi bir performans beklemek çok yanlış olur. Eğer bu sene bobo yu satmazsak bu sezon kötü bir performans çizecek gibi duruyor elimizde kalır 2 milyon euro bile alamayız... |
Alıntı:
atamazmısın.:D:D |
Henüz del bosque davası sonuçlanmadı o dava uzar gider. bir biz bir del bosque basına malzeme işte. |
SATİLMİCAK... neden? çünki fb maçı beklenio o maçda gösterecei performans herşeyi açıklığa kawuşturacak...2 forwet oynicaz başka adamda yok bobo nun yanına forwet aranıo ztn gitmesi zor... |
bobo giderse çökeriz,yönetime bakarmısınız eğer satılırsa gelecek parayı bosque ye vereceklermiş saçmalığa bak !! yıllar sonra bir futbolcu bulduk onuda bu şekilde kaybetmek akıl işimi hayır sadece aptallık!!! |
bence gonderilmeli bu kadar parayı kımse vermez |
BJK bobo'yu satarsa èlimizde forvet kalmaz..hemen rakami gördunuz kafaniz dönuyor sanki size para geliyor hala hala satarsaniz parada gidecek bobo da |
Alıntı:
|
:D :D rahat oLun gitmicek eminim Yani umarım bu kadar salaklıkta yapmaz yönetim |
Yerine 2 tane Kaliteli Adam Getirecegini Bilsek Yönetimin Satalım Deriz Ama Del Bosque'ye Öderler Borcu Para Yok Derler 2 Tane Sıradan Forvet Getirirler Kalırız Ortada.. Lua Lua ve Yanına Kaliteli Biri Alınacaksa Satılsın İyi Para.. Hem Sezona Hic İyi Hazırlanmamış Bobo İsteksiz Bir Futbol Oynuyor Kafası Karışık.. |
Göndermeden iyi bir son vuruşcuyla anlaşırlarsa iyi para..Gönderilebilir..Ama bunlar hem yeni adam bulamazlar hem satarlar sap gibi kalırız öyle..Tıpkı İlhan Mansız'ın gitmesi gibi..Yeni adam gelmeden asla!.. |
Herkes Bobo falan diyorda birazda gerçekleri görmek lazım. Bobo geçen yılda bunu yaptı bu yılda yapıyor. Takım tatile girdiği anda Bobo kendini bırakıyor. Takım kamp dönemine girdiğinde fazladan kilosu olan ve antrenman eksiği olan oyuncuların başını çekiyor. Sezon ortasına doğru kendini toparlıyor sonrada sezonun ikinci yarısında parlıyor. Sezon sonunda takımın en iyi oyuncusu olarak lanse ediliyor. Çünkü sezonun ilk yarısında gol sıkıntısı çeken takımın ikinci periyod da ilacı oluyor. Bir kere bu yanlış. Kötü futbolcumu? Bence hayır ama yarım sezonluk futbolcu. Kendine bakmayı bilirse avrupanın en iyi takımlarına 15-20 milyon bonservisle satılabilecek bir değer ama ne yazıkki her sene aynı senaryoyu izliyoruz. Bu şartlar altında daha erken form tutan bir golcüyü Boboya tercih ederim. 8 Milyonda iyi para hani, yerine uygun bir alternatif bulunabilirse bence hiç durmasın satılsın. |
verilen rakamlar çok iyi ama ister bordo olsun ister st.etienne olsun bu rakamların dahada üstüne çıkabilecek takımlar.iki takımda forvet hattında problem yaşıyor.yani 8 yerine yönetim iyi pazarlıkla bu rakamı 10-12 lere çekebilir.bordo gocüsü Darcheville yi Glasgowa kaptırdı.büyük sorunlar yaşıyorlar.St.etienne keza aynı durum var.gol bölgelerindeki adamlarını sattılar.yani 2 takımda acil bir forvete ihtiyaç duyuyor.Fransa gibi gençleri isteyen takımlar bu rakamların kesinlikle üstüne çıkacaktır.yönetimin pazarlıktaki başarısına kalmış.bence sbu rakamların üstüne çıkıldığında satılmalı.Boboyuda bu kadar isteksiz görünce gitsin diyorum |
bobo o paraya satlrsa en kral forwetı alırz o paraya... |
8 'e olmaz, en az 15 almamız lazım, zaten 8 ini bosque ye verecez, kalanına da forvet alırız iki tane... Bakın 15 size fazlagelebilir ama, ezikler baliç i 17 ye okocha yı 25 e kasmışlardı.. Hatırlatırım.. olmazsa verelim azizeye 20 ye kasar.. |
ben bobo nun formsuzluğunu gitmek istemesine bağlayanlardanım bu nedenle de verim alamıyoruz. transfer dönemi kapanana kadar da alamayacağız. bobo hedefleri olan bir futbolcu transfer sezonu kapanınca kaprisi bırakıp eski haline dönecektir...... biz zaten bir forvet almaya çalışıyoruz bir de eldekini yitirirsek iyice çıkmaza gireriz. yönetim 2 tane kaliteli forveti elinde hazır anında transfer edebilecek şeklilde hazırlığını yapmışsa satsın boboyu. lualua,postiga ikilisi mesela. anında alabiliyorsa yönetim ne ala yok ben transfere uğraşacam diyorsa bobo kalsın daha iyi |
ben bi golleri atcam allahim ja |
daha çok genç 1-2 yıl sonra şimdiki değerinin belkide 5-6 katına satabiliriz.yalnış politika bence. |
bobo bu yıl şamp. liginde mücadele edebilirse ve takım genel olarak başarılı olursa önümüzdeki yıl bu paranın üstüne birkaç milyon euro daha ekler, şu an için kalmasında fayda var ama her zaman savunduğum gibi her oyuncunun bir fiyatı vardır... |
Bobo 8 milyonluk oyuncu değil... Ama yerine Bobodan daha iyi FORVET gelecekse satılsın. |
bu sene yonetim cok beceriksiz bir goruntu ciziyor. bobo yu satarlarsa ondan daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum. eger 1 tane yıldız 1 tanede gelecegi parlak bir oyuncuyla anlasırlarsa satsınlar. |
genemi aynı hatta zamanında İlhanı sattılar sampiyonluk gitti yerine ondan daha asagı bir golcü alacaklarsa hiç satmasınlar daha iyi zaten bobo havada karada Ertugrul hoca önderliginde sampiyonlar liginde fiyatını katlıcakta katlıcak zaten |
bobo giderse kim gol atacak bi doğru dürüst gol atan o adam var o da giderse vay halimize |
valla ertuğrul hoca ne paralara m. topuz g. ünal ikilisini sattırmamıştı. bence boboyu da sattırmaz |
başkan bugün görüşmüş daha,bobo beşiktaşta mutlu olduğunu söylemiş ve konu kapanmış |
valla bizdeki gençleri gördükten sonra farketmez derim ben ERTUĞRUL HOCAYA HEP DESTEK TAM DESTEK |
menajerinin Fransız kulüplerine yakın olması ve Fransızcayı çok iyi konuşmasının golcü futbolcunun transferini gerçeklebilme ihtimalini daha da güçlendiriyor. hey allahım yarabbım bunlamı olcakmış transfer:)satsınlarda gorsunler dunyalarını.forvete gokhan zan ı koyarlar. |
Bobo için 8 milyon euro'luk bir teklif reddedilemeyecek bir teklif. Hiç düşünmeye gerek yok, satılmalı. Bu paraya 2 tane canavar gibi forvet alabiliriz. Tabi bu yönetimin alabileceğine kendim de pek inanamıyorum ama neyse. |
Türkiye`de Saat: 10:43 . |