![]() |
bobo bu yıl şamp. liginde mücadele edebilirse ve takım genel olarak başarılı olursa önümüzdeki yıl bu paranın üstüne birkaç milyon euro daha ekler, şu an için kalmasında fayda var ama her zaman savunduğum gibi her oyuncunun bir fiyatı vardır... |
Bobo 8 milyonluk oyuncu değil... Ama yerine Bobodan daha iyi FORVET gelecekse satılsın. |
bu sene yonetim cok beceriksiz bir goruntu ciziyor. bobo yu satarlarsa ondan daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum. eger 1 tane yıldız 1 tanede gelecegi parlak bir oyuncuyla anlasırlarsa satsınlar. |
genemi aynı hatta zamanında İlhanı sattılar sampiyonluk gitti yerine ondan daha asagı bir golcü alacaklarsa hiç satmasınlar daha iyi zaten bobo havada karada Ertugrul hoca önderliginde sampiyonlar liginde fiyatını katlıcakta katlıcak zaten |
bobo giderse kim gol atacak bi doğru dürüst gol atan o adam var o da giderse vay halimize |
valla ertuğrul hoca ne paralara m. topuz g. ünal ikilisini sattırmamıştı. bence boboyu da sattırmaz |
başkan bugün görüşmüş daha,bobo beşiktaşta mutlu olduğunu söylemiş ve konu kapanmış |
valla bizdeki gençleri gördükten sonra farketmez derim ben ERTUĞRUL HOCAYA HEP DESTEK TAM DESTEK |
menajerinin Fransız kulüplerine yakın olması ve Fransızcayı çok iyi konuşmasının golcü futbolcunun transferini gerçeklebilme ihtimalini daha da güçlendiriyor. hey allahım yarabbım bunlamı olcakmış transfer:)satsınlarda gorsunler dunyalarını.forvete gokhan zan ı koyarlar. |
Bobo için 8 milyon euro'luk bir teklif reddedilemeyecek bir teklif. Hiç düşünmeye gerek yok, satılmalı. Bu paraya 2 tane canavar gibi forvet alabiliriz. Tabi bu yönetimin alabileceğine kendim de pek inanamıyorum ama neyse. |
Türkiye`de Saat: 16:38 . |