![]() |
kasımpaşa-beşiktaşımız http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima.../kasimpasa.jpg http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...golari/bjk.jpg Kasimpasa spor----- BESiKTAS http://www.kaliteliresimler.com/data...t_stadyumu.jpg geçen hafta fenerbahçenin belediye önünde ne duruma düştüğünü gördük beşiktaşımız zürih maçının beden ve zihinsel yorgunluğuna rağmen bu maçtan galip ayrılacak mı yoksa kasımpaşa başımıza bela mı olacak |
Kasımpaşa geldiği gibi gider. Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı alırsak futbolcuların kendilerine olan güvenleri tam olarak oturmaya başlayacak. |
Alacağız.. |
kazanacağız |
basit gibi görünsede zor geçecek bi maç. |
artık 1den fazla atmanın zamanı geldi.. |
Yorgunluktan dolayı zor bir maç olabilir ama kasımpaşanın bizi zorlayacağını sanmıyorum.Kadroları çok zayıf bence geri dönebilirler ikinci lige.Deplasmanda sayılmaz bu maç.Gol yemeden alırız bu maçı. |
bela olacagını sanmam..alırız bu maçı ama hem yorgunluk hemde kasımpaşanın lige yeni gelmesi hıslı olması kafamı kurcalıo :s: |
maç alırız ama zor bi maç olabilir takım yorgunnnnnn |
2-0 aliriz macii. |
İlk 5 haftayı kayıpsız geçersek gs yide mahvederiz bunu bilsinler.Bilmiyorum ama bence fb bu sene son 3 yıla göre çok daha kötü bi performans sergileyecek.Eğer bizim performansımız iyi olursa şamp. olmamak içten bile değil... |
alcaz maçı inşallah |
3-1 delgado bobo serdar kurtuluş alırız |
maı alıcaz inşallh bende serdar kurtuluşun gol atmasını çok istiyommm |
bu maçı alıcaz başka yolu yok |
hadi kartal 2 de 2 yapma zamani |
gönlümüz almasından yana kesin alıcağız yorgun olmamız kasım paşanın bizi zorluyacağı anlamına gelir bence bu maçta bizim 2-1 |
Beşiktaşımız bu maçı almasına alırda taraftarın fazla ilgisi yokmuş maça.Kimse o trafiği çekmek istemiyor |
kazanacağız |
Hedef büyük koşmak gerek http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._nobre1908.jpg Sezona Konya zaferiyle başlayan Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'nın konuğu oluyor. Sağlam'ın öğrencileri kazanıp seri yapmak istiyor. 19.08.2007 Karşılaşma saat 21.45’te Avrupa yorgunu Beşiktaş’ta gözler lige çevrildi. Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Siyah-Beyazlılar ligdeki ilk maçında Konyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Seri yapmak isteyen Kara Kartallar, bugün saat 21.45’te Olimpiyat Stadı’nda Kasımpaşa’nın konuğu oluyor. Süper Lig’e bu sezon yükselen Kasımpaşa karşısında cezalı İbrahim Üzülmez ve sakat Mehmet Yozgatlı formasından uzak kalacak. Bobo büyük şok yaşattı Hafif sakatlığı bulunan Bobo’nun da oynamasının çok zor olduğu ifade edildi. Kasımpaşa karşısında Beşiktaş’ın tek gol umudu Mert Nobre olacak. Sakatlığından kurtulan Burak Yılmaz da ilk 11’de görev yapacak. Koray’ın kulübeye çekilmesi beklenirken, Edouard Cisse tek önlibero olarak takımdaki yerini alacak. Hüseyin Göçek’in yöneteceği karşılaşma Lig TV’den ekranlara gelecek. Kasımpaşa Khalid Ömer Gökhan Askou Alparslan Merthan Özgür Yasin Moritz Erhan Tehou Beşiktaş Hakan S.Kurtuluş İ.Toraman Gökhan Zan Tello S.Özkan Cisse Delgado Ricardinho Nobre Burak Stat: Atatürk Olimpiyat Yayın: Lig TV Saat: 21.45 Hakem: Hüseyin Göçek |
inşallah kazanırız ve bizim için zorlu geçmez. |
bobo yok bu maçta bana göre ricahrdinho ve delgado ikilisinden faydalanması lazım. ileri uçta delgado ve nobre arkada ise richardinho olmalı. golde zorlanacağız sanki:( |
bobo yoksa işimiz zor ama allahın izniyle alırız inşş.. |
Insallah rahat bir mac izleriz bu aksam futbolcularimiz oyuna iyi konzantre olursa cok rahat geceriz diye düsünüyorum |
olimpiyatta beşiktaşım paşaya pabuç bırakmazz yerizz çatır catırr... |
gönlüm farklı kazanıp lider olmaktan yana ama 1-0 olsun bizim olsun diorum bugünleri böle geçersek iyi olur kanımca..... |
evt arkadaşlar kasım paşa maçı ile ilgili yorumlarınızı alalım!!! ilk ben başlııyım akıllarda zurih maçı var galiba ki kasımpaşayı rahat yenmemiz gerekirdi.olsun ennihayetinde yendik ama bugün ine görüldüki golcü şart!!! |
ya aslında süper oynadık.maçı izleyenler görmüştür.Ben kasımpaşaya çok güldüm.hiç bişey yoktu.Kaleye gelemiyolardı sürekli beşiktaş gol kaçırıyodu.bi anda attılar şok oldum ama şimdi saatin 12 olmasına rağmen bağırarak marş sölüyorum:D |
Tamam maçi aldik, gol pozisyonlarina girdik, penaltimiz verilmedi Serdarin müthis çabasiyla 3 puani aldik. Ancak.... Burak ne yapiyor sizce, yakisiyormu bu oyun ona. Yahu onca parayi ben alsam yirtarim kendimi besiktasim için adamin adim atacak hali yok. 2. yari i.Akin girdi bi süperstarda o yav allahaskina bu iki oyuncu ne zaman sorumluluk alip biseyler yapacaklar söylermisiniz. Yildizlarim: Toraman, Serdar kurtulus ve özkan, Tello, Cisse |
öldürüp öldürüp dirilttiler. Burak ile İ.Akın bu takım için bişeyler yapmak zorundalar. Daha sinirli halimle konuşmuyorum şu an. Daha kötü şeyler de yazardım walla artık. Serdarlar her zamanki gibiydi. |
Alıntı:
|
ya bende çıldırdım o ikisine burak bi topu ezmesin, kaybetmesin dişimi kırıcam.zaten artık babamla i. akın a dağınık savruk falan demeye başladık |
Burak oyundan çıkana kadar çıldırtdı beni her topu eziyor birde kaybettiği topu kazanmak için mücadele bile etmiyor. İbrahim Akın da çok pas hatası yaptı. Ben son zamanlarda Gökhan Zanı da beğenmiyorum talibi varsa satsınlar bence Diatta ve İbrahim Kaş yeter bence G.Zan o boyuna rağmen Kasımpaşa nın Danimarkalısına hep kapa topu verdi bir işe yaramıyor .Maçdaki yıldızlarım Tello, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, İbrahim Toraman (Şu takıma Torman gibi hırslı mücadeleci adamlar lazım) , Cisse de fena değildi ama biraz daha agresif oynaması lazım |
izlerken yara döktü vucudum ya deli oldum kaç gol kacrdık ama neseki aldık maçı sonuc a bakalım bis:D:D |
burak ve i.akın felaketti gecen seneden sora duzelir diye umut ediyoduk ama hala aynılar buragın yerine delgado girseydi 2.yarıyı cok rahat izlerdik |
Alıntı:
katılıyorum arkadaşa iğrençtiler zaten burak için bişey demiyorum iğrenç herif gidemedi be |
besıktası uzun zamandır bole izlemedim 2003 yılından beri takımın asırı kazanma duygusuna dıyecek bişey yok kac sozundur lige ıyı baslayamıyoduk artık daha rahat maclara cıkacagımız kesin takım hergecen gun ustune bıseyler koyuyo sampiyonlar ligene kalırsaak kımse ellesmesın keyfımızze hepsini alkışlıyorum cocukların |
Maçı ve özetleri izleyemedim takım nasıl oynadı bilemiyorum ama zorda olsa ilk haftaları kayıpsız atlatmamız çok iyi. İnşallah iyi bir seri yakalarız. |
ertuğrul hoca bazı oyuncuları dinlendirmek istiyor bu normal ama bir takımın kalecisiyle çok fazla oynamamak gerekiyor orta saha ve forvet oyuncularını değiştirebilirsiniz ama kaleci ve defansla çok fazla oynamak hata olur |
Türkiye`de Saat: 07:52 . |