![]() |
inşallah kazanırız ve bizim için zorlu geçmez. |
bobo yok bu maçta bana göre ricahrdinho ve delgado ikilisinden faydalanması lazım. ileri uçta delgado ve nobre arkada ise richardinho olmalı. golde zorlanacağız sanki:( |
bobo yoksa işimiz zor ama allahın izniyle alırız inşş.. |
Insallah rahat bir mac izleriz bu aksam futbolcularimiz oyuna iyi konzantre olursa cok rahat geceriz diye düsünüyorum |
olimpiyatta beşiktaşım paşaya pabuç bırakmazz yerizz çatır catırr... |
gönlüm farklı kazanıp lider olmaktan yana ama 1-0 olsun bizim olsun diorum bugünleri böle geçersek iyi olur kanımca..... |
evt arkadaşlar kasım paşa maçı ile ilgili yorumlarınızı alalım!!! ilk ben başlııyım akıllarda zurih maçı var galiba ki kasımpaşayı rahat yenmemiz gerekirdi.olsun ennihayetinde yendik ama bugün ine görüldüki golcü şart!!! |
ya aslında süper oynadık.maçı izleyenler görmüştür.Ben kasımpaşaya çok güldüm.hiç bişey yoktu.Kaleye gelemiyolardı sürekli beşiktaş gol kaçırıyodu.bi anda attılar şok oldum ama şimdi saatin 12 olmasına rağmen bağırarak marş sölüyorum:D |
Tamam maçi aldik, gol pozisyonlarina girdik, penaltimiz verilmedi Serdarin müthis çabasiyla 3 puani aldik. Ancak.... Burak ne yapiyor sizce, yakisiyormu bu oyun ona. Yahu onca parayi ben alsam yirtarim kendimi besiktasim için adamin adim atacak hali yok. 2. yari i.Akin girdi bi süperstarda o yav allahaskina bu iki oyuncu ne zaman sorumluluk alip biseyler yapacaklar söylermisiniz. Yildizlarim: Toraman, Serdar kurtulus ve özkan, Tello, Cisse |
öldürüp öldürüp dirilttiler. Burak ile İ.Akın bu takım için bişeyler yapmak zorundalar. Daha sinirli halimle konuşmuyorum şu an. Daha kötü şeyler de yazardım walla artık. Serdarlar her zamanki gibiydi. |
Türkiye`de Saat: 02:28 . |