![]() |
Alıntı:
|
ya bende çıldırdım o ikisine burak bi topu ezmesin, kaybetmesin dişimi kırıcam.zaten artık babamla i. akın a dağınık savruk falan demeye başladık |
Burak oyundan çıkana kadar çıldırtdı beni her topu eziyor birde kaybettiği topu kazanmak için mücadele bile etmiyor. İbrahim Akın da çok pas hatası yaptı. Ben son zamanlarda Gökhan Zanı da beğenmiyorum talibi varsa satsınlar bence Diatta ve İbrahim Kaş yeter bence G.Zan o boyuna rağmen Kasımpaşa nın Danimarkalısına hep kapa topu verdi bir işe yaramıyor .Maçdaki yıldızlarım Tello, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, İbrahim Toraman (Şu takıma Torman gibi hırslı mücadeleci adamlar lazım) , Cisse de fena değildi ama biraz daha agresif oynaması lazım |
izlerken yara döktü vucudum ya deli oldum kaç gol kacrdık ama neseki aldık maçı sonuc a bakalım bis:D:D |
burak ve i.akın felaketti gecen seneden sora duzelir diye umut ediyoduk ama hala aynılar buragın yerine delgado girseydi 2.yarıyı cok rahat izlerdik |
Alıntı:
katılıyorum arkadaşa iğrençtiler zaten burak için bişey demiyorum iğrenç herif gidemedi be |
besıktası uzun zamandır bole izlemedim 2003 yılından beri takımın asırı kazanma duygusuna dıyecek bişey yok kac sozundur lige ıyı baslayamıyoduk artık daha rahat maclara cıkacagımız kesin takım hergecen gun ustune bıseyler koyuyo sampiyonlar ligene kalırsaak kımse ellesmesın keyfımızze hepsini alkışlıyorum cocukların |
Maçı ve özetleri izleyemedim takım nasıl oynadı bilemiyorum ama zorda olsa ilk haftaları kayıpsız atlatmamız çok iyi. İnşallah iyi bir seri yakalarız. |
ertuğrul hoca bazı oyuncuları dinlendirmek istiyor bu normal ama bir takımın kalecisiyle çok fazla oynamamak gerekiyor orta saha ve forvet oyuncularını değiştirebilirsiniz ama kaleci ve defansla çok fazla oynamak hata olur |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |