![]() |
Gaziantepspor-Besiktas http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima.../gaziantep.jpg ----http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...golari/bjk.jpg Gaziantepspor---------- Besiktas Tarih ve saat:25 Ağu 2007-21:45 Hakem:Bulent Yildirim http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=hakembyildirim Stad ve seyirci kapasitesi:Kamil Ocak 14325 Mac ile ilgili goruslerinizi bu baslik altinda yorumlayabilirsiniz |
antep bu sene vasat altı umarım zorlanmadan yeneriz |
maçı stadda izlicem umarım gittiğime değer keyifli bir maç olur ve galip geliriz |
berabere kokuyor gibi ama bobo oynarsa yeni forvetde gelirse diattada oynarsa alırız tabi delgadoda |
2-1 ßeşiktaş ßasar ;) |
İnşallah yeneriz, şu 5 haftayı kayıpsız kapatalım gerisi gelir. |
Eziklere oynadıklarının iki katını oynar bunlar.Fb maçı aldatmasın bizi,zor deplesman.Akıllar zürich maçında olabilir puan kaybedebiliriz onun için.Ama herşeye rağmen kadroya güveniyorum.Bir yıldız çıkar alır maçı. |
bu macta biraz zorlanacaz gibime geliyor... inşallah kazanırız |
Kazanırız 3 -1 |
kazanırız inş.zurıh macı etkılmesse rahat alırız... |
Alıntı:
sen anteplimiydin :D bende bjk li sanmıştım. |
zorlanırız ama kazanacaz gibi ilk dakkalarda gol bulursak rahatlarız.maçı stadda izleyecem.keyifli bi maç olur inşallah.bu seneki beşiktaşımızıda ilk kez görmüş olacam inş. tam kadro olur.antep beşiktaşımıza misafirperverliğini gösterecektir |
zurich macı kotu gecse bile ki sanmıorum..bu macı alırız..ertugrul hoca napıo ne edio bilmiorum ama super kupa macında da yenildikten sora o macı unutturup sheriff macına konsantre etmisti oyuncuları..ii gidiyoruz bu sene tü masalla :) allah nazarlardan saklasın..;) |
0-2 aliriz ins. |
Antepi oldum olasi sevmem her sene eziklere yeniliyolar cok kötü oynuyolar eziklere karsi bize geldimi aslan gibi oynuyolar gecen hafta gördük eziklein yedeklerini bile yenemediler 0-1 aliriz insallah |
Antep Deplasmanı Herzaman Zordur Kayıpsız Atlatırız İnş.. |
Ben bu hafta puan kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum. Bana kızabilirsiniz ama napıyım karamsar biriyim:D |
Alıntı:
hönk !! ne diosun yaf ben bjkliyim ölene kadar bobo delgado serdar özkan golleri atar umarım 3-1 alırız maçı staddan izliyecem :D ilk kez antepe qidiorum bakalım hayırlısı |
İyi izleyin Eziklerin yedeklerine karşı kılını kıpırdatmayan futbolcular bize karşı aslan kesilirler.. |
1-2 bizim |
0-2 alıcaz inş. |
kazanırız..2-0 bizim maç.. |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=hakembyildirim Hakem Bülent Yıldırım 23.08.2007 14:11 Futbol Takımımız'ın 25 Ağustos Cumartesi günü Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Turkcell Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmalarında görev alacak olan hakemler açıklandı. 25 ve 26 Ağustos'ta oynanacak olan maçların hakemleri şöyle; FENERBAHÇE - SİVASSPOR (O) FIRAT AYDINUS (Y) SERKAN OK (Y) MUHİTTİN GÜRSES (D) ZAFER ÖNDER İPEK BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR (O) UĞUR SÖYLEMEZ (Y) EKREM KAN (Y) ŞAHAN YILMAZ (D) DENİZ ÇOBAN GENÇLERBİRLİĞİ - BURSASPOR (O) CEM DEDA (Y) UYGAR BEBEK (Y) MEHMET CEM HANOĞLU (D) CEMİL ŞENSÖZ GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ (O) BÜLENT YILDIRIM (Y) ALPASLAN ACIMERT (Y) MUSTAFA SÖNMEZ (D) SUAT ARSLANBOĞA TRABZONSPOR A.Ş. - ÇAYKUR RİZESPOR (SEYİRCİSİZ) (O) SELÇUK DERELİ (Y) BÜLENT GÖKÇÜ (Y) ERDİNÇ SEZERTAM (D) YILDIRAY ARSLAN DENİZLİSPOR - VESTEL MANİSASPOR (O) BÜNYAMİN GEZER (Y) NEŞET MERDİN (Y) HÜSEYİN FİDAN (D) İLKER MERAL ANKARASPOR A.Ş. - KONYASPOR (O) MEHMET FATİH GÖKÇE (Y) FERUDUN KARA (Y) ALİ ZAĞLI (D) CÜNEYT BAKIROĞLU KAYSERİSPOR - KASIMPAŞA (O) ÇETİN SARIGÜL (Y) MUHARREM YILMAZ (Y) HAKAN ATİLLA GÖKBİLGİN (D) ABDULLAH YILMAZ GALATASARAY A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ (SEYİRCİSİZ) (O) VEDAT YÜKSEL (Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY (Y) ÖZGÜR ÇETİNER (D) HAKAN SİVRİSERVİ |
0-1 BEŞİKTAŞ alır inş |
alıcaz |
antep i kasımpaşa ve fenerbahçe maçlarında izledim hazır olmadıklarını gördüm kesinlikle yenmemiz gerekir... ama sonuçta bi deplasman yanii dikkat etmemiz lazımmmm.... 0-3 alırız die düşünüyorum... |
BEŞİKTAŞ G.ANTEP MAÇI KAFİLE KADROSU Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.. Siyah Beyazlılar bu maç için Antep'e gitmeye hazırlanırken, son yapılan taktik çalışma sonrasında Brezilyalı yıldız Bobo şoku yaşandı.. Antrenman sonrasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yanına giden Bobo, "Sol dizimde ağrılarım devam ediyor.. Depar atarken zorlanıyorum.. İsterseniz beni Zürih maçına saklayın" diyerek Gaziantep maçında oynamamak istediğini söyledi.. Bobo'nun bu talebini olumlu karşılayan Sağlam'ın Bobo'yu Gaziantepspor maçı kadrosundan çıkarttığı belirtildi.. Gaziantep'e gidecek olan kadroda kart cezalısı İbrahim Üzülmez de yer almazken, yeni transfer Higuain'ın takımla birlikte kafilede yer alacağı, ancak maçta forma giymeyeceği bildirildi. Beşiktaş'ın 20 kişilik Gaziantep kafilesinde şu isimler bulunuyor: "Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, İbrahim Akın, Serdar Özkan, Koray Avcı, İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Burak Yılmaz, Gökhan Zan, Batuhan Karadeniz, Ricardinho, Nobre, Baki Mercimek, Tello, Delgado, Cisse, Diatta, Higuain" |
higuain oynatmamamk iyi olmuş çünkü 1 aydır hazır hale getirilemeyen diatta oynamadan perşembe gelip cumartesi higuaini oynatmak olmazdı eğer oynatılsaydı 11 de falan basından yönetime kadar sorun olur ve işin içinden cıkamazdık bence isabetli bir karar olmuş çünkü 1 aylık diatta hala oynamadı en azıdnn 45 dakka oynatılması lazım kötüde olsa buna mecburuz yoksa sorun cıkacak |
Alıntı:
|
yine kısır bi maç izlicez .. |
Alıntı:
|
ben olsam higuaini en olmadı 2. yarı oynatırım, deplasmana uygun bir golcü, hele bir de gol atarsa büyük moral olur. Diatta ise mecbur kalınmazsa inönüye kadar beklesin, onun orada yapacağı bir hata, uyumsuzluk direk puana malolur. |
desenize bu haftada gol için cok beklicez |
Rüştü S.Kurtuluş--Koray--İ.Toraman--Tello Cisse A.Tandoğan--Delgado--S.Özkan Nobre--Batuhan Yedekler: Hakan, G.Zan, Diatta, İ.Kaş, Ricardinho, İ.Akın, Higuain. Not: Bence G.Zan milli maçta çok kötüydü. 0-2 alırız inş. |
oynadığımız futbol keyif versinde kimin oynadığı önemli değil benim için. |
formamızın asaleti yeter sizlere güveniyoruz gaziantepide yenecez allahın izniyle |
Bugün nobreden altın gol bekliyorum.1-0 veya 2-0 alırız inş. nobre atar.Bu maçta atması lazım artık.Nobre gol gol golllllllll... |
HAYDİ BASTIR ŞANLI KARAKARTALIM..!:love: :love: :love: |
kartal gol gol gol |
ben olsam direkt Batuhan'la başlarım bu maça. tam da oynaması gereken zaman işte daha ne zaman oynuycak?? |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |