![]() |
Alıntı:
sen anteplimiydin :D bende bjk li sanmıştım. |
zorlanırız ama kazanacaz gibi ilk dakkalarda gol bulursak rahatlarız.maçı stadda izleyecem.keyifli bi maç olur inşallah.bu seneki beşiktaşımızıda ilk kez görmüş olacam inş. tam kadro olur.antep beşiktaşımıza misafirperverliğini gösterecektir |
zurich macı kotu gecse bile ki sanmıorum..bu macı alırız..ertugrul hoca napıo ne edio bilmiorum ama super kupa macında da yenildikten sora o macı unutturup sheriff macına konsantre etmisti oyuncuları..ii gidiyoruz bu sene tü masalla :) allah nazarlardan saklasın..;) |
0-2 aliriz ins. |
Antepi oldum olasi sevmem her sene eziklere yeniliyolar cok kötü oynuyolar eziklere karsi bize geldimi aslan gibi oynuyolar gecen hafta gördük eziklein yedeklerini bile yenemediler 0-1 aliriz insallah |
Antep Deplasmanı Herzaman Zordur Kayıpsız Atlatırız İnş.. |
Ben bu hafta puan kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum. Bana kızabilirsiniz ama napıyım karamsar biriyim:D |
Alıntı:
hönk !! ne diosun yaf ben bjkliyim ölene kadar bobo delgado serdar özkan golleri atar umarım 3-1 alırız maçı staddan izliyecem :D ilk kez antepe qidiorum bakalım hayırlısı |
İyi izleyin Eziklerin yedeklerine karşı kılını kıpırdatmayan futbolcular bize karşı aslan kesilirler.. |
1-2 bizim |
Türkiye`de Saat: 16:01 . |