![]() |
sanki serefsiz 3 puan farkla 3. olmuş..30 puan var be... ben sizin gibi yönetimn a.q |
YÖNETİM İSTİFA!!!! |
ya adam bari bi takımla karşılaştırır. Ezikbahçeden biz her zaman iyiyiz. Hatta bu sezon bile hiç olmazsa en rezil sezonumuzda bile bi kupamız var |
ezikbahçe lafını bu forumda duymak bile istemiyorum ! |
Denizliden 17 Puan Fazla Aldik Arkadaşlar bu mantıkla bi yere gidemeyiz.Bizim baz alacağımız takımlar sevilla olmalıdır.Adamlar bizim gruptan çıktı kupayı aldı.Biz niye alamayalım ki...Zaten biz feneri kendimize baz alırsak o zaman biz hep başarılıyız.lütfen yanıltıcı beyanatlar yapmasınlar.Artık yeter.bıktık bu yönetimden |
Denizliden 17 Puan Fazla Aldik Arkadaşlar bu mantıkla bi yere gidemeyiz.Bizim baz alacağımız takımlar sevilla olmalıdır.Adamlar bizim gruptan çıktı kupayı aldı.Biz niye alamayalım ki...Zaten biz feneri kendimize baz alırsak o zaman biz hep başarılıyız.lütfen yanıltıcı beyanatlar yapmasınlar.Artık yeter.bıktık bu yönetimden |
ocakta kongrede koltuk ve reklam uğruna kongre üyesi yaptığınız gs ve fenerli kongre üyelerinin oyları bile size yetmeyecek. |
kımse bjk yı bı ezıkle kıyaslamasın ya adamlar hala bı seylerın farkına varamamış.. |
Alıntı:
o kongrede şimdiki yönetimin istediği gibi olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 03:48 . |