![]() |
Beşiktaşımız-Kayserispor http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...golari/bjk.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...ri/kayseri.jpg 01.09.07 cumartesi saat :21:00 |
ılk 3 haftaya bakarsak cok iyi baslangıç yaptık gusel futbol zaman zaman oldu ama takımın kazanma arzusu sahada mucadelesi gercekten muthiş son dakikalara kadar maca asılmamız macı bırakmayısımız bazı seylerin baslangıcı bunu hissediyorus .kayseri macı da zor olcak gibi ama yenersek şahane bu seneki rakip galatasaray gibi gozukuyo cok şişirdiler bırakın şişirsinler ılk 3 haftada gol yemediler bırakın yemesınler insallah 6,haftaya kadar da yemezler . 6 haftada siftahı rico paşa yapar lincol dediler oynasın bakim cisse'yle adım atabiliyomu sabriymiş oynasın bakim serdar ozkanla bakalım nasıl tutacak onu cok merak edıyorum dogrusu |
Bu maç ligin en zorlu 4-5 maçından biri. Gerçi Kayseri büyük takımlara deplasmanda kolay çözülüyor ama hayırlısı.. |
bu maçı da kazanıp 4 te 4 yapcaz |
bencede kazanacağız bu maçı |
alırız Bencede ama zor olucak gibi alalım bu maçı super olur hem çıkış devam eder |
ertuğrul eski takımının eksikelrini biliyordur tabiki ama kolay olmayacak gibi |
Alıntı:
|
zürihi eliyelimde bu maçta berabere kalsak da razıyım |
Alırız bu maçı. hele zürihi atlatalım |
zurıhıde alırız..bu macıda...seri devam eder ... |
Zürich maçını kazasız belasız atlattık şimdi bu maça bakabiliriz.Zürich maçında çok yoruldu bizim takım.Maç çok zor geçecek.Mağlup bile olabiliriz ama belli olmaz yinede.Taraftarla maçı koparabiliriz belki... |
bence maç beraberlik gibi ama son sözü yıldızlarımız söyler diye tahmin ediyorum... büyük ihtimalle oyun ortasahada tıkanacak duran toplardan veya gene kanat ortalarından ceza sahasını karıştırabilirsek sonuç alabiliriz... |
Deplasman Olsa Zor Olurdu Ama Madedimizde Seriye Devam.. |
bu maçta diatta ve higuain i görmek istiyorum |
bu moralle kayseriyi de devirir geçeriz |
Bende yeenceğimize inanıyorum. Moral ve taraftar sayesinde... |
Kayserispor Hazırlıkları Başladı İsviçre'nin FC Zürih takımını 3. ön eleme turu rövanşında 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 1 Eylül Cumartesi günü yapacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Murat Şahin ve kadro dışı bırakılan Mert Nobre dışında bütün oyuncuların katıldığı bildirildi. Nobre'nin, kendisine tahsis edilen antrenör yönetiminde çalışmalarını sürdüreceği duyuruldu. FC Zürih karşılaşmasında forma giyen oyuncuların koşu yaptığı antrenmanda diğer oyuncuların ise toplu olarak yapılan ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve çift kale maçla çalışmayı tamamladığı kaydedildi. Beşiktaşlı futbolcular, yarın akşam yapılacak antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek. |
zurıch sarhosu olmayalım ertugrul hocamız kayserının eksık yonlerını suankı kayserının teknık dırektorunden daha iyi biliyordur,ertugrul hocamız sayesınde kolay geceriz.. |
takımımız oldukca yoruldu ama başarıyla cıktı çoğu mactan ve zorlu macların şimdilik son halkası kayseri oldukca dişli bi rakip bekliyor bizleri dikkatli olup macı almalıyız.... |
OOoOoO dElgadooo higuaen delgado bobo 3*-1 |
çok zor maç olacak ama alırız.. tenposuz sıkıcı bi maç olur |
Zürih maçınında motivasyonuyla kayseriyede geççez inş.. |
Alıntı:
|
Bu macı ctesi oynamamız birazz kotu ama inanıorum kii beşiktaşım bu macı da kazasız atlatacak ve şampıonluk yolunda ilerleyecekk...Ayrıca son mactaki takımdan deişik oyuncular bu macta oynayablirr... |
sıkıcı olacağına inanmıyorum ama şu gerçek ki sıkıcıda olsa nasıl olursa olsun kazanmak önemlisi önce 3 puan |
beşiktaş zorlanmadan alır |
Beşiktaş ile Kayseri 25. randevuda Beşiktaş ile Kayserispor, yarın ligde 25. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 24 maçta Beşiktaş 15, Kayserispor ise 4 galibiyet alırken, 5 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların toplam 41 golüne, sarı-kırmızılılar 23 golle karşılık verebildi. Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş İstanbul'da 2-1, Kayserispor da evinde 3-0'lık skorlarla kazanmıştı. -İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR- Beşiktaş, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 12 lig maçından 11'ini kazanırken, 1 maç berabere bitti, Kayserispor hiç galip gelemedi. İstanbul'da Beşiktaş 29, Kayserispor ise sadece 7 gol attı. İki takım arasında İstanbul'da yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Sezon Sonuç ------- ----- 1973-74 3 - 0 1974-75 2 - 0 1979-80 2 - 1 1985-86 3 - 0 1992-93 1 - 0 1993-94 1 - 0 1994-95 4 - 1 1995-96 4 - 1 1997-98 4 - 1 2004-05 3 - 2 2005-06 0 - 0 2006-07 2 - 1 |
ya neden pazr günü oynanmıyor....hafta içi önemli bir karşılaşma oynadık yorgun argın kayseri maçına çık.......Allah tan evimizde oynuyruz.......... |
BEŞİKTAŞIM BU MAÇI DA GALİP BİTİREREK 4 TE 4 YAPICAK BU SEZONA İİ BAŞLADIK AMA HEP TEK FARKLI GALIBIYETLER ALDIK KAYSERIDE KUVVETLI BI TAKIM AMA BEŞİKTAŞIMIZ ZÜRİH KARSISINDA ALMIŞ OLDUĞU GALIBIYETIN MORALIYLE BU MAÇI FARKLI KAZANICAK BANA GORE |
bu maçı ne pahasına olursa olsun almalıyız |
Bu maçı büyük ihtimal alırız. Ben Hıguıan nın oynayıp oynamayacağını merak ediyorum |
Alıntı:
|
higuian 45 dakka ikinci yarı oynucakmış gibi bir bilgi aldık :) |
inşallah oynar kısa bir sürede olsa |
Muhtemel 11'ler... Kartal bu akşam İnönü Stadı'nda Kayserispor'u ağırlıyor. İşte iki takımın muhtemel onbirleri: Beşiktaş Hakan S.Kurtuluş İ.Toraman Gökhan İ.Üzülmez S.Özkan Cisse Ricardinho Tello Delgado Bobo Kayseri İvankov Koray Ali Turan Aydın Toledo Mehmet Topuz Kamber Ragıp Mehmet Eren Gökhan Ünal Cangele Stat: İnönü Yayın: Lig TV Saat: 21.00 Hakem: Kuddusi Müftüoğlu |
hıguan ılk onbırde cıksa gorurduk... |
kuzenimi ikna edebilirsem izlemeye gidecem :Y:Y |
higuin 2.yarı giricek deniyor şöle güzel rahat bi maç izleyelim ya çok neşelişyim bugün :) |
inşallah alıcazzzzzzzzzzzz.... |
Türkiye`de Saat: 19:15 . |