![]() |
zurıhıde alırız..bu macıda...seri devam eder ... |
Zürich maçını kazasız belasız atlattık şimdi bu maça bakabiliriz.Zürich maçında çok yoruldu bizim takım.Maç çok zor geçecek.Mağlup bile olabiliriz ama belli olmaz yinede.Taraftarla maçı koparabiliriz belki... |
bence maç beraberlik gibi ama son sözü yıldızlarımız söyler diye tahmin ediyorum... büyük ihtimalle oyun ortasahada tıkanacak duran toplardan veya gene kanat ortalarından ceza sahasını karıştırabilirsek sonuç alabiliriz... |
Deplasman Olsa Zor Olurdu Ama Madedimizde Seriye Devam.. |
bu maçta diatta ve higuain i görmek istiyorum |
bu moralle kayseriyi de devirir geçeriz |
Bende yeenceğimize inanıyorum. Moral ve taraftar sayesinde... |
Kayserispor Hazırlıkları Başladı İsviçre'nin FC Zürih takımını 3. ön eleme turu rövanşında 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 1 Eylül Cumartesi günü yapacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Murat Şahin ve kadro dışı bırakılan Mert Nobre dışında bütün oyuncuların katıldığı bildirildi. Nobre'nin, kendisine tahsis edilen antrenör yönetiminde çalışmalarını sürdüreceği duyuruldu. FC Zürih karşılaşmasında forma giyen oyuncuların koşu yaptığı antrenmanda diğer oyuncuların ise toplu olarak yapılan ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve çift kale maçla çalışmayı tamamladığı kaydedildi. Beşiktaşlı futbolcular, yarın akşam yapılacak antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek. |
zurıch sarhosu olmayalım ertugrul hocamız kayserının eksık yonlerını suankı kayserının teknık dırektorunden daha iyi biliyordur,ertugrul hocamız sayesınde kolay geceriz.. |
takımımız oldukca yoruldu ama başarıyla cıktı çoğu mactan ve zorlu macların şimdilik son halkası kayseri oldukca dişli bi rakip bekliyor bizleri dikkatli olup macı almalıyız.... |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |