![]() |
ya bır mac berabere ve daha hıc yenılmedık dahıa avrupada daha hıc yenılmedık carsamba bızı bu kadar sevındırenlere haksızlık oluyor... |
Alıntı:
Adam geldi şampiyon yaptı takimi bidaki sene 2. oldu takım hadi yallah dediler. Bu yyüzden avrupada finaller oynayamadık kupalar kazanamadık. Onlar bana deselerki avrupada final oynacaklağız onlar bana deselerki 3 sene sonra futbolummuz herkese zevk vericez ben her maçta yenimemize razıyım. Güzel günler bizi bekliyo ama bunlara gerek kalmadan bugüneleregelceğimize inancım tam |
Amac üzüm yemek degıl bağccıyı dövmek.görende 5 tane yedik şampıyonluk gıttı sanır,bu takım ağustos ayında 9 mac oynadı sezon başinda bu tempoda hangı takım bu kadar başarılı olabilir.en kucuk bi tökezlemede Ertuğrul Sağlam karşitlar cıktı ortaya desenıze yenılsek fılan ortaği ayaga kaldıracaksınız.tıgana ya bıle bu kadar sabrdenler inadına tigana dıyenlerin buna hakkı yok hele o tigana Ertugrul hocamızın tırnaği bile olamazken.hoca neden şunu yapmişmiş neden böle yapmişmiş,bırakında onlara hocamız karar versin.Yensede yenılsede takımımızın ve Ertuğrul hocamızın arkasındyız Ertuğrul sağlamın duruşu bile yetyor |
arkadaşlar siz 34 te 34 mü yapacağız sanıyordunuz ? |
Millet takmış 1-0 alıyoruz hep diye.Morinho ilk geldiği sene bir tane atıp yatıyordu hemde chelsea gibi bir takımla.Ve öylede şampiyon oldu.Öbür sene taktiği değiştirdi daha ofansif oynayayım derken şampiyonluğu kaybetti adam.Zaten tigana yüzünden 1-0 meselesine taktık biz.Doğru ozaman bende diyordum ama futbol oynamıyordukki ozaman.Ama bu sene 1-0 da olsa 0-0 da olsa enazından sağlı sollu ataklar yapıyoruz.Beklemek lazım bence.Herkes gurplardan çıkarız diyor.İnş. çıkarız ama bu biranda olmaz ki...3 yıl aradan sonra ilk defa katılıyoruz sonuçta.Rakibimiz porto ise her yıl gruplarda.Erken endişeye kapılmayalım bence.İleride ne olacağımız belli olur.Ekimin ortalarında falan... |
Rakip kayseri olunca 1 puanda razı olunur bence karamsar degilim |
kayseriyi küçümsemesin kimse. Ayrıca bu forumda Ertuğrul hocaya laf edilmesin LÜTFEN!!!!! |
Türkiye`de Saat: 18:16 . |