![]() |
tşk ediyorum hakeme resmen emegimizi çaldı son dakikada attıgımız gölü kör sabri bile gol dediyse bu o.... cocugu gol demiyosa ben bunda art niyet ararım ALLAH BELANI VERSİN |
nizami golü wermedi sinirden yanlış yazmışım kusura bakmayın arkadaşlar |
hakem son dakikada golü vermedi gitti galibiyet.. yalnız bu nedir ya antepte son dakika ankarada hakem verse son dakika golü biz hep böyle şans golleriylemi puan kazanacaz.. ertuğrul hoca ilk değişikliği 74 de yaptı ayıp ya.. bıraksı artık bu işleri oyuncu dinlendirme falan çok ii bir kadron olur o zaman yaparsın oyuncu dinlendirme işini hep söylüyorum biz bir iki tane yıldızı olan geri kalanı genç ve tecrübesiz oyuncular o yüzden belli bir ilk 11 in olacak o takımla çıkacaksın her maça ilk yarı gollerini atar galibiyeti garantlersin ondan sonra çıkararırsın oyuncunu dinlendirirsin.. umarım bu beraberlik ii bir ders olur |
kötü oyunla ne alakası var. kötü mötü Ş.erefsiz hakem 2 puanı çaldı. |
hakem galibiyeti çaldı tamamda bu futbolla marsilya karşısında napacaz |
marsılya bugunde kendı sahasında yenıldı. 8 macta 1 galıbıyetı var. |
alıcaz o maçı |
Alıntı:
koskoca ankaraspor dan 1puan aldik marseilleden mi 3 puan alamicagiZ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu nedir ya alinan diger maclar son dakikada gelen gollerle oldu son iki lig maci berabere birde hafata ici mac var kimse saga sola kabahat aramasin sahada rakip takimi eze eze yeneceksin |
ayıp lan hakem sana. ne geçti eline. için soğumadıysa, gel yanıma bişe süreyim içine. o zaman belki soğur. ibne hakem... |
yazık olduu yaa...Gerçi takım iyi oynamadı ama sonucta takımın 3 puanı yendi burda... |
i.ne hakem:mad: tam sevindik stad yıkıldı kolpa hakem golümüzü saymadı:(:(:(:( |
beyler hakemi bırakalımda şimdi maçı izleyenler diatta ve higuain i söylesin |
hakem falan bahane.canlı izledim ama takım berbattı.ertugrul hoca da cok yalnıs bır takımı sahaya surmustu. |
arkadaşlar, hepimiz çok üzgünüz... fakat şu anda içimden hakeme kızmak gelmiyor bile, kızamıyorum; suç bizim!!!... Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takımın bukadar defansif, iki tane ön libero ile gol yememeğe oynatan ve ricardinho-nobre yi 80.dk da oyuna alan Ertuğrul hocamıza dır sitemim. Hocam bu takım orta sahada top yapamıyor, görüyorsun, 80 dk boyunca orta alanda adam eksilten, akın başlatan 1 tane oyuncu göremedim... sanki defansta 4 defans 2 ön libero bir de kaleci, 7 kişi bizim ceza sahasının orda oynuyor, forvet hattını oluşturan serdar,higuien,bobo,ibrahim rakip ceza sahasında... aralarında hiçbir bağlantı yok... orta sahaya kadar ya diatta top çıkartmaya geliyor yada ibrahim toroman... ben televizyondan bunları görürken sayın hocam sen lütfen saha kenarından bunları görmediğini söyleme bana... he görüyor da müdahale etmiyorsan o çok daha vahim. müdahale edecek oyuncum yok diyorsan ricardinho nun 80de işi ne sahada, takım yorgun; kadro genişliği yok diyorsan, transfer sezonunda nerdeydiniz?.. hocam lütfen bu takıma birşeyler yap; sezon başında bize "KEYİFLE, ZEVKLE izleyeceğiniz bir BEŞİKTAŞ göreceksiniz" diye söz vermiştiniz; haftalar geçiyor fakat ümit ışığı yok, 90+ larda gelen gollerden, 89 dk boyunca hop oturup hop kalkan yüreklerimizden artık isyan çığlıkları duyuyoruz hocam, lütfen yüreklerimize kulak ver... Saygılarımla... |
diatta ve higuen de ıyıydı.ama hıguene bıraz zaman lazım |
Sanırım bir KARTAL'ın isyanı oldu :) |
Diatta bana biraz ağırmış gibi geldi.. |
öle doğru sölüyosunuz bu maçla değerlendirilmez ama ben yine de korkmaya başladım arkadaşlar çünkü hiç hareket yoktu alan adam top kaptırıyor..bilmiyorum da biraz ruh aşılanması lazım böle olmaz allahın izniyle 1puanı alırız da benim içimde 3puan var hadi bakalım inşallah. |
Alıntı:
|
Yollarda Çektiğimiz Eziyet Yanımıza Kar Kaldı Beşiktaş İçin Değer Ama Ne Futbol Ne Pozisyon Hicbirşey Yoktu Diatta ve Toraman Çok İyiydiler.. Başka Kimse Oynamadı. |
Ortasahada oyunu yönlendirekcek kimse yoktu Koray ve Cisse bunu yapamadılar |
evet bencede yeneriz |
Alıntı:
|
kötüydük ama bu net gollerimizin iptal edilesini gerektirmiyordu.yazıkar olsun böyle hakemlere.geçen hafta rövaşata atmaya çalışırken yere düşüp penaltı kazanan bir hakan şükür maç 2-2 bitiyor 2-1 yenilebilirdi gs o penaltı olmasaydı şimdi attığı golü iptal edilen takımımız . bu ne kadar daha sürecek |
haklısınız ama artık yapacak bişey yok inş ilerleyen haftalarda daha ii oluruz |
Alıntı:
evet bencede 0-0 yeneriz :D :D |
forumca aynı şeyi düşünüyoruz zaten gamzecim "yeneriz" :) |
ya ben maça kaçak gittiydim. hemde ilk maçımdı. gazeteci kalkmış gelmiş bizi çekmiş:( |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |