![]() |
Ankaraspor-Besiktas (15-09-2007) http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...ankaraspor.jpg http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...golari/bjk.jpg Ankaraspor A.S.------Besiktas A.S. Stad:YENİKENT ASAŞ Saat:18:00 Hakem:Vedat Yüksel Tarih:15-09-2007 Cumartesi |
yeneriz ankara yı kasımpaşa ya en son 3-1 yenildiler |
O.Marsilya maçı öncesinde kritik bi karşılaşma inş. kazanıp fransaya moralli gideriz |
bence rahat rahat oynasak kazanırız. Bunları geçmememiz lazım bence |
kazanırız |
Kendi kendimizi germezsek rahat kazanacağımız maç |
kadrolarını necati-emre-orhan la takviye ettiler...e bi de aykut hoca var...ama tabi Beşiktaş Beşiktaş gibi oynarsa çok rahat yeneriz... |
maç 19 mayıs tami? |
yeneriz ya... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz bu maçı alırızda kendimizi kasmamamız lazım |
Ankaraspor sağlam kadro kurmuş ne olur emin deilim ama büyük ihtimalle alırız die düşünüyorum... |
bence rahat rahat alıcaz |
yenecez bence ve bi aksilik olmazsa stadda olacam |
bu mac icin bi organizyon olacak mı? forumdakiler birlikte gitme sansımız varmı? eger gidersek cok super olur bence |
Oruçluyuz ağa ama gelme ihtimalim benımde yüksek organizasyon varsa hazırım |
Bence kayseri maçından bile zor bir karşılaşma.Avrupa maçından bi önceki veyada bi sonraki karşılaşmalardan daima korkmuşumdur.Zatende hep öle puanlar kaybediliyor.Ankara şuanda belki kötü ama ara onlarada çok iyi gelmiştir.Necati,orhan ak falanda alışır takıma.İyi konsantre olursak zorda olsa alırız.1-0 veya 2-1 gibi anca.Alırsak çok iyi olur ama... |
ankaradakı kartallara duyurulur.organıze olalım. |
Dinlenir Oyuncularımız Aslın hızLı tempoya laışmıŞLardı duraklama ONlara iyide kötüde yansıya bilir:S |
Alıcaağımız bi mac olarak goruorumm...İnşaallah bi sakatlık flan olmaz da tam kadro gideriz fransayaa...Kayıp werceemizi dusunmuorumm bu macta... |
inş. zor ama güzel olsun .. skor tahminim 1-3 |
iddaa cılara tawsiyemdir, 2 den 2 oynayın yada üst!! |
arkadaşlar maç tarihi 15/09/2007 degilmi? ve bildigim kadarıyla saat:18:00de ayrıca carsıankara ile a.gücü arassındaki son olaydan sonra a.gücü bizi beklicez yani asaş stadı ilk maçı ve olayı yaşıcak:) |
Maç Tarihi Düzeltildi.. Bilet Fitayları Halen Açıklanmadı.. A.Gücü Bizi Beklese Ne Olur Beklemese Ne Olur.. Görüşürüz C.tesi Günü BursAnkara İkisinide Bekliyoruz Gelebilirler;) |
kazanırız |
inşallah bukezde yüzümüzü güldürcekler. geçen gazetede R.Corlos un bi demecini okudum morlaim bozuldu :( Fenerbahçeyi Zorlayacak tek takım Galatasaraydır diyor. herhalde Carlos anneciğinin kıymetini bilmiyor :D |
alıcaz hemde farkLa |
yane tabikide almamız lazım |
Macin hakemide aciklandi Vedat Yüksel |
Bilet fiyatları 13 YTL. biletix hala satışa çıkarmadı ama dost ta satışta. |
13 mü insaflıymış bunlar |
13m cok guzel ya |
kazasız belasız atlatalımda şu maçı salı geceki maçımıza bakalım sonrada |
2-0 alacaz bu macı inş. :) |
Biktim artik ilk yarilatri hep bisa geciren bir takim izlemekten. 70. dakikadan sonra rahat bir mac seyredememekten. Yeminlimi bu takim ilk yari gol atmayacagiz diye. Ligin sonuncusuna karsi pozisyon dahi bulamayacak kadar kötümüyüz. Biktim artik takimdan sadece ümitli olmaktan. Sahada yine hic birsey yok. Pozisyon yok, sut yok, gol yok. |
70. dakika olmus. Golden vaz gectim pozisyonumuz yok. Pozisyon olsa sahada atacak sadece 2 futbolcu var. Biz bu dünyaya cile cekmeye gelmisiz, yok bunun baska bir izahi. |
Ertuğlul hoca maç öncesi futbolculardan marsilya maçını değil ankaraspor maçını düşünmelerini istemişti.Ama bence kendisi marsilya maçını düşünüyordu.2 tane oyun kurucun,iki tane maçı çevirecek oyuncun var ikiside yedekte duruyor.Eğer amacın marsilya maçına saklamaksa yani dinlendirmekse ben 2 haftalık ara yetmedimi derim ozaman.Bence ertuğlul hocanın bu maçta büyük hataları vardı.Hadi ilk yarı boşa geçti ikinci yarıya hamle yaparak başlasaydı daha iyi olurdu enazından.Koray çıkıp rico veyada delgado girse mesela.Ama ilk değişiklik 74de geldi.Sanki 74 dk çok iyi top oynadık.İlk kornerimizi bile 57.dk'da attık!Bukadar kötü oyuna rağmen son dakikada şans golüyle maçı alıyorduk ama buseferde hakem çıktı karşımıza.Resmen golü yedi.Ama belki böylesi daha iyi.Puan kaybı ders alınmasını sağlar umarım.Ertuğlul hocada bu yanlışlarını tekrarlamaz inş... |
ya yeter artık ben bıktım hakkımızın yenmesinden nedir bu yaw 1 deil 2 deil ş.erefsizlik diz boyu buz gibi nizami golü werdi maçin hakemi olacak karaktersiz herif |
Türkiye`de Saat: 16:43 . |