![]() |
Macin hakemide aciklandi Vedat Yüksel |
Bilet fiyatları 13 YTL. biletix hala satışa çıkarmadı ama dost ta satışta. |
13 mü insaflıymış bunlar |
13m cok guzel ya |
kazasız belasız atlatalımda şu maçı salı geceki maçımıza bakalım sonrada |
2-0 alacaz bu macı inş. :) |
Biktim artik ilk yarilatri hep bisa geciren bir takim izlemekten. 70. dakikadan sonra rahat bir mac seyredememekten. Yeminlimi bu takim ilk yari gol atmayacagiz diye. Ligin sonuncusuna karsi pozisyon dahi bulamayacak kadar kötümüyüz. Biktim artik takimdan sadece ümitli olmaktan. Sahada yine hic birsey yok. Pozisyon yok, sut yok, gol yok. |
70. dakika olmus. Golden vaz gectim pozisyonumuz yok. Pozisyon olsa sahada atacak sadece 2 futbolcu var. Biz bu dünyaya cile cekmeye gelmisiz, yok bunun baska bir izahi. |
Ertuğlul hoca maç öncesi futbolculardan marsilya maçını değil ankaraspor maçını düşünmelerini istemişti.Ama bence kendisi marsilya maçını düşünüyordu.2 tane oyun kurucun,iki tane maçı çevirecek oyuncun var ikiside yedekte duruyor.Eğer amacın marsilya maçına saklamaksa yani dinlendirmekse ben 2 haftalık ara yetmedimi derim ozaman.Bence ertuğlul hocanın bu maçta büyük hataları vardı.Hadi ilk yarı boşa geçti ikinci yarıya hamle yaparak başlasaydı daha iyi olurdu enazından.Koray çıkıp rico veyada delgado girse mesela.Ama ilk değişiklik 74de geldi.Sanki 74 dk çok iyi top oynadık.İlk kornerimizi bile 57.dk'da attık!Bukadar kötü oyuna rağmen son dakikada şans golüyle maçı alıyorduk ama buseferde hakem çıktı karşımıza.Resmen golü yedi.Ama belki böylesi daha iyi.Puan kaybı ders alınmasını sağlar umarım.Ertuğlul hocada bu yanlışlarını tekrarlamaz inş... |
ya yeter artık ben bıktım hakkımızın yenmesinden nedir bu yaw 1 deil 2 deil ş.erefsizlik diz boyu buz gibi nizami golü werdi maçin hakemi olacak karaktersiz herif |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |