![]() |
Bu oynadigimiz futbolla kesinlikle gol atamayiz. Alabilecegimiz en iyi sonuc beraberlik. Bu sene CLde sampiyonlukta hayalden öteye gitmez. Takim gol pozisyonuna bile giremiyor. |
cok kotu gidiyoruz ne olucak bilmiyorum ankara gibi mahalle takımını yenemedik... bilmiyorum cl'nin atmosferi cok farklı ama biz cok vasatız |
bu futbolla grupta 3. olursak büyük başarı.. marsilyada çok kötü bugünde kendi evlerinde yenildiler ligde 8 maçta 7 puanları var.. bizim orda galibiyet almamız şart ama bu futbolla çok zor.. umarım 3 gün içinde takıma sihirli bir değnek dokunurda iyi futbol oynamaya başlarız |
Ne bu maci nede haftaya oynanacak gs macini kazanamayaiz. Ve henüz 6 haftadan liderin 5 puan gerisine düseriz. |
büyük konuşmayın arkadaşlar yinede belli olmaz beşiktaş bu ewet iyi oynamıyor ama yinede belli olmaz biz neleri gördük rezil top oynarken bile kjazanmayı bildik belli olmaz bi yenersek çıkarız kesin bence |
ya olamaz yaa bu futbollan nereye gideriz bilemem. Gol pozisyonuna bile zar zor giriyoruz, siz bugün marsilyanin yenildigine bakmayim cl havasi degisik olur, ordan 1 puanla dönsek bu bizim icin bi basaridir inanin bana! |
inş kazanırız.benim muhtemel 11 im ---------hakan----- --serdar--toraman-diatta-deli-- --s.özkan--cisse--rico(koray)--tello-- ----------bobo---delgado------ |
inş inş alırız |
adamlar dagıldı yencez inş. |
bence ertuğrul sağlam serdar özakanı kenara cekmeli mehmet yozgatlı oynası bu macta serdar 2 mactır kayıplarda her macta 90 dakka oynatılmazki |
1 puan ıyı bır baslangıc olacak |
Alıntı:
|
bana göre bobo ve hıguaın nin performansı maçın sonucunu etkiler. |
biz mu maçı alırız 2-1 :) |
yenilmememiz gereken bir maç, ilk koşul bu... |
hEr şeyi Negatif yönden düşünüyorsdunuz kazanmayı biliyoruz yineder kazanacağız eminim BUndan |
0-0 biter bu mac. son dakikalarda belki bir gol atabiliriz alışmısız cünkü son dakikalarda gol atmaya:) |
bence de yenilmemiz bi maç ta asıl yenmemiz gereken bi maç.... |
Ben ce orda beraberlikde kotu yenmemiz gerekiyo.BEŞİKTAŞ'imizda kesinlikle yenecekdir onları haydi kartal arkandayız.. |
Bu maç çok güzelbir maç olucak goller atıcaz ve yenicez buna eminim 2-1 2-0 3-1 olabilir. |
bobo bu maçın yıldızı olacak giib geliyo |
maci hangi kanal veriyorr..?? |
star TV |
Alıntı:
Bobo ankarada çok kötüydü malum fransızlar peşinde oyuncunun kendini bi daha ispatlayacaktır öle düşünüyorum böylece fiyatı patlar |
Tahmini Maç Skorum => 0-2 goller => Bobo ve Diatta iddaa oranlarını bekliyorum 2 veya alt oynıcam batarsak da böle yatalım |
Valla star durmadan marsilya-bjk maçının reklamını veriyor.Reklamı izlerken bile tüylerim diken diken oluyor.Şu maç artık gelsinde izleyelim yaw bigüzel.3.5 sene sonra salı günü 21.45'de maç oynayacağız sonuçta...Mutlaka puanla döneceğimize inanıyorum. |
heyecanla bekliyoruz.biraz sonra saat 18.30 sıralarında ertuğrul hocamızın basın toplantısı olacak.merakla bekliyorum |
Hello ! You speak french ? english ? I'm from marsilya ! :ridinghorse: |
english please |
You speack english ? great ! Are you ready for the match at velodrome ? How much fans from Istanbul, you think ? Do you think have an equipe good this year for Champion's league ? |
Sorry, I must leave, but I would come back!:beer: |
First of all welcome to our forum.I think you should be ready,we are waiting this match and we are ready,about 3 thousand besiktas fans will be at veledrome tomorrow,and they are very lucky because they will watch our victory live:) |
we will beat marseille tomorrow and everybody see blackeagle ;) |
sus len pis sosyete kaçırırsın sen şimdi bu adamları:D |
:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|