![]() |
KAZANACAĞIZ 3 PUANI BAŞKA YOLU YOK............... |
Öncelikle kartalımıza yürekten başarılar... maçta olaucakları kısaca özetlemek istiyorum :) 1) maçta bobo ve delgado ile saç baş yolucaz 2) hakem bize penaltı vericek... 3) marsilya daha hakim oynicak ama pozisyonları biz bulucaz. 4)maç 1-1 yada penaltıyı gol yaparsak 2-1 biticek... bunlar sadece benm hislerim... :D |
ibrahim akın girince gör sen saç baş yolmayı milletce dazlak olcaz :D |
DELİRT BİZİ ÇILDIRT BİZİ KARTALIMMM... |
kartal'ı delgado uçuracak. |
maçı alacakmışız gibi bi his var içimde |
uçucağız inşallah çok umutluyum kontrollü oynamalyızzzz |
rakip baslarda üstümüze gelcek iyi savunma yapıp gol yemememiz lazım ilk başlarda yenen 1 gol kötü olur |
Insallah , Insallah bir beraberlik çikar bu maçtan !! |
50 misli kupon beşiktas inter milan.... mutlak 3 puan dagıtacagız chelsea ve barcaya yaptıgımız gibi kacarı yok o o o o oo o o o MATİAS DELGADOOOOOOOOOOO |
hadi kartalım 3 puanla başla |
vakit gecmemeye başladı ya |
WHENEVER and WHEREVER... we LIVE and DIE TOGETHER... you can not FEEL this FEELING and EVER we will LOVE BEŞİKTAŞ FOREVER... |
Let see at 00.00 o'clock here. |
SON SAATLER HEYECANDAN ÖLÜCEMMMM HADİİ KARTALIMMMM |
You will taste the eagle paw tonight. |
Bu maçı alıcaz başka yolu yok .Beşiktaşım oleeeeeeyyyy . |
Besiktasima sosnuz basarilar,umarim MArsilyadan 3 puanla döneriz,Bu arada CArsi Berlin olarak TAkimimizi en iyi sekilde destekliyecegiz! Saygilarimla Buminkaan |
son 1 SAAT 14 dk |
son 45 dk ya griyoruz :D nihayet |
heyecan bastı ya hadi başlasın artık şu maç |
Allah oyuncularımıza yardım etsin.dularımız onlarla. |
saldır beşiktaşım |
Burası şampiyonlar ligi işte.Adamlar gelir, atar, gider okadar basit.Bizde onları seyrederiz anca.Biz bu grupta nasıl gol atarız onu düşünmeliyiz bence.Gruptan çıkmayı bırakalım gol atmayı düşünelim önce.Adamlar okadar sert oynuyor ki bizimkiler yerden kalkamıyor.Portoda aynı şekilde liverpoolda aynı şekilde oynayacak.Biz deplesmanlarda puan çıkarmayı değil gol atmayı hayal edelim bence...Bide 3 haftadır dinlenen rico ve delgado bumuydu yani.Ankara maçında boşuna oynamamış ozaman ikiside.Oynasada bu maçtan daha kötü bir performans sergileyemezlerdi herhal.Ertuğlul hocaya fazla eleştirim yok.Sadece rico yerine korayla başlayabilirdi ama ricoyu seçti ona güvendi.Onlarda yüzünü kara çıkardı hocanın bravo onlara.Zaten maç öncesindede demişti ertuğlul hoca illa kazanıcaz diye birşey yok!!!Ordan belliydi zaten...Neyapalım önümüze bakacaz artık.Tecrübe edindik nede olsa! |
biraz acı tecrübeler ediniyoruz ama. fazla oluyor artık ne bu ya böyle? |
cok haklısın biz ilk önce gol atmayı ögrenelim adamlar macı hak ederek kazandılar.O nlara dicek bişey yok Ertugrul hocaya da sampiyonlar ligi acı bi deneyimle basladı.Ben ce biz şampiyonlar ligini bırakıp uefa ' ya gidelim bizim icin hayırlısı bu daha hazır deiliz şampiyonlar ligine. |
bu sonuçtan sonra uefaya zor gideriz marsilyaya puan kaptıran takım portoyla liverpooldan nasıl puan alacak hiç inandırıcı gelmiyor |
sadece ş.l.ne değil böyle devam edeceksek biz t.s.ligine bile hazır değiliz... |
Beşiktaş Türkiye liginde YOK!!! Avrupada Yok !!! Beşiktaş nerede ??? Beşiktaş Hüsran :( ben artık Beşiktaştan hiçbirşey beklemiyorum... küme düşmesinler yeter.... -------------- Bu grupta sıralama şöyle olur. 1- Liverpool (Üst tura çıkar) 2- Porto (Üst tura çıkar ) 3- Marsilya ( Uefa'ya gider ) 4- Beşiktaş (Kendi ligine döner ) ... :( MALESEF :( . |
arklar okadr da kotu dusunmeyin sadece gol atamıyoruz yine marsilyaya ii dayandık su golleride atabilsek. forvet hattımız super ama ligde daha 4 golumuz var ertugrul hoca nın bişeyler yapma zamanı geldide geciyo |
ertuğrul hocada bıraksın artık lig maçlarında adam dinlendirmeyi bizim asıl hedefimiz süper ligde başarı.. bu akşamki maçtan sonra bu net bi şekilde ortaya çıktı kaleye 1 şut çekerek maçı bitirdik |
yaa bu maç mıydı sizce arkadaşlar resmen daya yedik sahada yaa.her dakka yeri öptük durduk koşan adam yoktu hele oyun hiç yoktuu yazık yaa okadar umud okadar destek vee sergiledimiz oyuna bakyaa dayak yedik bide üstüne 2 gol tam oldu iştee |
ne diyordu M.F.Ö. Benim hala umudum var... |
rico bugün sakatlandı en az 1 ay oynamaz sakatlığı ciddiymiş bence bu takım için bi şans artık tempolu oynamaya başlasalar ii olur yoksa süper ligdede işimiz çok zor |
abarttın sende daraban |
Alıntı:
hep destek tam destek |
tello\'ya ve cisse\'ye tahammül eden, hücama çıkmamayı gol yememek zanneden hocamız Ertuğrul Sağlam... yine de arkandayız. en iyisini yine sen bilirsin... |
nie öle diosun ki bugun oyunda ii oynayan nerdeyse cisseydi ama olsun nedioruz yensende yenilsende kalbimiz hep senle KARAKARTALLLL |
kim ne derse desin bu takımda nobre her maç oynamalı arkadaş.. adam ilerde top tutuyor kafa toplarının çoğunu alıyor 90 dakika rakibe pres yapıyor |
Tello ve Cisse den önce çok beğendiğimiz bundan birkaç hafta övgüyle bahsettiğimiz Serdar Özkan a ne demeli aldığı her topu ezdi ayağında gereksiz yere top tuttu fazla topla oynayıncada çok faule maruz kaldı, ya 15 gündür dinlenen Delgado ya ne demeli olumlu tek hareketini görmedim, Bobo da çok büyük düşüş var ayakta duramıyor, S.Özkan ın yerine M.Yozgatlı ile başlasaydık daha iyi olurdu, birde Diatta var bu maçta kötüydü. Biz bu marsilyadan puan alamıyorsak Porto ve Liverpol dan deplasmanda puan almak hayal olur. 3 olup uefaya gitmek bizim için başarı olur şu durumda. |
Türkiye`de Saat: 22:36 . |